Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Σοκ: Καθίζηση σε δρόμο του Πειραιά! Προκλήθηκε από την έντονη κακοκαιρία!

Διεκόπη η κυκλοφορία στο σημείο!

25 Νοεμβρίου 2019 09:44
Σοκ: Καθίζηση σε δρόμο του Πειραιά! Προκλήθηκε από την έντονη κακοκαιρία!

Από την έντονη κακοκαιρία προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στους δρόμους του Πειραιά! Συγκεκριμένα στην Χαμοστέρνας ο δρόμος έπαθε καθίζηση!

Εκτός από την Εθνική Αθηνών-Κορίνθου όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία, κλειστή είναι αυτή την ώρα η έξοδος της οδού Χαμοστέρνας προς Πειραιώς, λόγω καθίζησης.

Λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας, έως την Ηρακλειδών με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται λίγο πριν τις 7 το πρωί καθώς στην περιοχή έσπευσαν οχήματα του Δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να παραδώσουν την κεντρική αρτηρία στη διάθεση των οδηγών.

Πειραιάς Χαμοστέρνας δρόμος καθίζηση κακοκαιρία

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην ακτή Βασιλειάδη, στην Πύλη Ε3, στο λιμάνι, στο ρεύμα προς Κερατσίνι, καθώς και στη Σαλαμίνα, στη Λεωφόρο Σαλαμίνας, από τη Ζωοδόχου Πηγής, έως τη Λεωφόρο Φανερωμένης με τις υπηρεσίες να αποκαθιστούν τελικά τα προβλήματα στο νησί..

Λίγο μετά τις 07:30, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην ακτή Βασιλειάδη στον Πειραιά.

Εικόνες καταστροφής στην Κινέτα! Ανατριχιάζει κάτοικος: "Απειλήθηκε η ζωή μου...!» (Video)

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που άφησε στο πέρασμα της η κακοκαιρία στην Κινέτα.

Χάος στους δρόμους λόγω της κακοκαιρίας: «Κόλαση» στη Λεωφόρο Κηφισού! (photo)

Υπήρξαν απομακρύνσεις ατόμων από σημεία που είχαν πλημμυρίσει, κατολισθήσεις, καταστροφές περιουσιών και κάποια αυτοκίνητα βρέθηκαν στη θάλασσα.

"Σήμερα θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα την Ελλάδα"! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

Η κυρία Παναγιωτοπούλου, κάτοικος Κινέτας, μας περιγράφει το πως ο χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητό τους αλλά και το πως χάθηκε ο δρόμος κάτω από το σπίτι τους.

Η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα κι ο Λάζος Μαντικός βρέθηκε στη γέφυρα της Πίκκας στη Κινέτα, όπου το ρέμα που υπερχείλισε λόγο της κακοκαιρίας και προκάλεσε ζημιές στην ευρύτερη περιοχή.

Σαρώνει η κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Εκκενώθηκαν σπίτια στην Κατερίνη! (Video)

undefined

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Γηρυόνης από νωρίς τη νύχτα σε Κατερίνη, Σέρρες και Τρίκαλα!

Κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί;

Ήδη στην Κατερίνη τα προβλήματα από την κακοκαιρία είναι αρκετά, με την θάλασσα να έχει φουσκώσει στη περιοχή της Παραλίας και να έχουν εισχωρήσει στον δρόμο μεγάλες ποσότητες νερού.

Κακοκαιρία Γηρυόνης: Έκλεισε η εθνική οδός! (Video)

Μάλιστα, με δεδομένο πως ο νομός, μαζί με Ημαθία και Λάρισα, αναμένεται να δεχτούν τον μεγαλύτερο όγκο βροχής από την κακοκαιρία, οι αρμόδιες υπηρεσίες έδωσαν εντολή για να εκκενωθούν οι κατοικίες που βρίσκονται στον δρόμο μπροστά από την θάλασσα. Έθεσαν μάλιστα σε κατάσταση ετοιμότητας και τους κατοίκους που μένουν στις αμέσως επόμενες γειτονιές για να είναι έτοιμοι να μετακινηθούν, εφ’ όσον κριθεί απαραίτητο.

Κλειστά σχολεία στην Αττική λόγω κακοκαιρίας!

Μάλιστα, μετά από απόφαση των Δήμων Κατερίνης και Δίου - Ολύμπου, όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα λόγω της κακοκαιρίας. Το κλείσιμο των σχολείων αφορά τους δύο δήμους, καθώς και τους δήμους Πέτρας, Παραλίας, Κορινού, Ελαφίνας, Πιερίων, Δίου, Λιτοχώρου, Ανατολικού Ολύμπου. Η κακοκαιρία ξεκίνησε από το απόγευμα, με τα φαινόμενα να είναι έντονα στο Ιόνιο, ενώ σήμερα αναμένεται να επηρεάσει σχεδόν όλη τη χώρα.

Η κακοκαιρία έχει χτυπήσει και στην Θεσσαλία, αλλά και την βόρεια Μακεδονία. Στα Τρίκαλα η ορατότητα λόγω της σφοδρότητας της βροχόπτωσης, έχει δημιουργήσει προβλήματα στην εθνική Οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας, ενώ στις Σέρρες, η σιδηροδρομική Γραμμή προς τη Δράμα, έκλεισε προσωρινά.

Μεγάλες ποσότητες νερού μετέφεραν υλικά πάνω στις γραμμές, οι οποίες μετατοπίστηκαν στην γέφυρα του Νεοχωρίου. Έτσι, η κυκλοφορία διακόπηκε ώστε συνεργείο να επιδιορθώσει τις ζημιές, με επιβάτες ενός τρένου που περνούσε από το σημείο, να μεταφέρονται με λεωφορεία του ΟΣΕ στον προορισμό τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share