Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο δικαστήριο σήμερα ο ηθοποιός που κατηγορείται για το βιασμό οδηγού ταξί!

Μια ιστορία που συγκλόνισε!

25 Νοεμβρίου 2019 08:42
Στο δικαστήριο σήμερα ο ηθοποιός που κατηγορείται για το βιασμό οδηγού ταξί!

Μια υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο θα βρεθεί σήμερα στις δικαστικές αίθουσες. Αναφερόμαστε στην υπόθεση που ένας ηθοποιός φέρεται να έχει βιάσει έναν οδηγό ταξί.

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του ηθοποιού που κατηγορείται ότι βίασε οδηγό ταξί!

Ο κατηγορούμενος ένα χρόνο μετά την φυλάκιση του θα βρεθεί αντιμέτωπος με το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, το περιστατικό έλαβε χώρα σε απόμερη τοποθεσία πίσω από τη Γεωπονική Σχολή ενώ μέχρι σήμερα ο κατηγορούμενος καλλιτέχνης αρνείται την εμπλοκή του στην όλη υπόθεση υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος. Μάλιστα, πρόσφατα ο 30χρονος ηθοποιός κατέθεσε μήνυση για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και σωματικές βλάβες σε βάρος του φερόμενου ως θύματος, δηλαδή του οδηγού ταξί, υποστηρίζοντας ότι όλα όσα επιβαρυντικά κατέθεσε εναντίον του σε ανακριτή και εισαγγελέα είναι ψευδή.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, παραπέμπεται να δικαστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας με βούλευμα που εξέδωσε το συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Κατηγορείται για βιασμό αλλά και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο ηθοποιός ασέλγησε σε βάρος του οδηγού ταξί αφού πρώτα τον αναισθητοποίησε. Χαρακτηριστικά, στο βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών, αναφέρεται για τον 30χρονο κατηγορούμενο: «Στην Αθήνα στις 13/11/2018 με σωματική βία, συνισταμένη στην περιαγωγή άλλου σε κατάσταση αναισθησίας και ανικανότητας για αντίσταση με υπνωτικά ή ναρκωτικά ή άλλα ανάλογα μέσα, εξανάγκασε άλλον σε ανοχή ασελγούς πράξη».

Ειδικότερα, ο 30χρονος καλλιτέχνης το απόγευμα της 13ης Νοεμβρίου του 2018 «επιβιβάσθηκε στο ταξί που οδηγούσε ο (…) και του ζήτησε να τον μεταφέρει στην περιοχή του Μοναστηρακίου στο μαγαζί με την επωνυμία (…) όπου χρησιμοποιώντας ως τέχνασμα ότι θέλει να τον κεράσει ένα σάντουιτς, κατάφερε να τον απομακρύνει από το όχημα, εισήλθε μόνος του σε αυτό και έριξε στο ποτήρι με τον καφέ του παθόντος άγνωστη ναρκωτική ουσία, ενώ άφησε να διαχυθεί και στον αέρα άγνωστη αναισθητική-χαλαρωτική ουσία».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, όταν το θύμα ξαναμπήκε στο ταξί για να συνεχίσουν τη διαδρομή προς το Γκάζι και ήπιε μερικές γουλιές από τον καφέ του, άρχισε να ζαλίζεται και να νιώθει ερωτική έξαψη.

Κατά τη δικογραφία αυτή την κατάσταση στην οποία περιήλθε ο οδηγός ταξί, φέρεται ότι εκμεταλλεύτηκε ο κατηγορούμενος, για να τον οδηγήσει πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, όπου τον εξανάγκασε σε ασελγή πράξη, αφού προηγουμένως είχε βεβαιωθεί πως το θύμα είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Τέλος, όσον αφορά στο αδίκημα της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών το βούλευμα αναφέρει πως: «Ο κατηγορούμενος, χωρίς να έχει αποκτήσει την έξη της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, ενεργώντας με πρόθεση, είχε προμηθευτεί από άγνωστο άτομο και είχε στην κατοχή του προς ιδία αποκλειστικά χρήση απαγορευμένες ουσίες».

Στην «αντεπίθεση» ο ηθοποιός που κατηγορείται ότι βίασε οδηγό ταξί!

Μήνυση για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και σωματικές βλάβες κατέθεσε ο 29 χρονος γνωστός ηθοποιός που στις 13 Νοεμβρίου 2018 φέρεται να βίασε ταξιτζή, χρησιµοποιώντας δηµοφιλή πλατφόρµα µίσθωσης ταξί για να «ψαρέψει» το θύµα του. Φρίκη: Πα-τέρας βίασε την 13χρονη κόρη του ανήμερα των γενεθλίων της! (photos)

Ο γνωστός ηθοποιός που συνεχίζει να βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού από τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, μηνύει τον αυτοκινητιστή για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία αλλά και για σωματικές βλάβες, υποστηρίζοντας ότι όλα όσα κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή και εισαγγελέα, είναι ψέμματα. Φρίκη: 54χρονος βίασε 6χρονο στην Ομόνοια!

Μάλιστα ο ηθοποιός ισχυρίζεται στη μήνυση του, ότι ο ταξιτζής τον χτύπησε στη πλάτη ρίχνοντας τον κάτω το βράδυ που τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ στην αρχή εκλιπαρούσε τους γιατρούς «να σώσουν το παιδί», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Δίκη για τον βιασμό 19χρονης ΑμΕA: Είδε τον ένα κατηγορούμενο και έτρεμε! (Video)

Ο 29χρονος ηθοποιός στις 25 Νοεμβρίου θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας και θα βρεθεί αντιµέτωπος µε τις κατηγορίες του βιασµού και της προµήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Θυμίζουμε ότι οι δικαστές αναφέρουν στο βούλευμα τους, ότι προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο ηθοποιός τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτόν πράξεις, ενώ η µεθοδικότητα µε την οποία έδρασε για να παραπείσει τον παθόντα και οι συνεχείς αναζητήσεις σε οδηγούς ταξί οδηγούν στο συµπέρασµα πως «αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλες αξιόποινες πράξεις».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share