Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ελένη Τοπαλούδη: Ανατριχιάζουν τα λόγια του πατέρα της 1 χρόνο ακριβώς μετά τη δολοφονία!

Σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο!

24 Νοεμβρίου 2019 11:13
Ελένη Τοπαλούδη: Ανατριχιάζουν τα λόγια του πατέρα της 1 χρόνο ακριβώς μετά τη δολοφονία!

Ένας χρόνος ακριβώς πέρασε από τη στυγερή δολοφονία στη Ρόδο της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Το ετήσιο μνημόσυνο θα τελεσθεί σήμερα, Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην ιδιαίτερη πατρίδα της αδικοχαμένης Ελένης, το Διδυμότειχο.

Σπαραγμός: Έθαψαν ντυμένη νυφούλα μέσα στο φέρετρο την 21χρονη φοιτήτρια!

Τραγικά πρόσωπα οι γονείς της που αναζητούν απαντήσεις για τον άδικο χαμό της κόρης τους. Την ίδια ώρα οι δυο κατηγορούμενοι προετοιμάζονται για το δικαστήριο.

Τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου του 2018 κόπηκε το νήμα της ζωής της στη Ρόδο, εκεί όπου σπούδαζε.

«Αυτόν τον χρόνο έχει σταματήσει η ζωή μας, έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητά μας. Στην ουσία δηλαδή το σπίτι μας έγινε ο τάφος μας και εύχομαι πραγματικά κανένας γονιός να μην βρεθεί στη θέση που είμαστε εμείς. Η ζωή για εμάς σταμάτησε πέρυσι, η ψυχή μας αιμορραγεί συνέχεια» είπε στο δελτίο ειδήσεων του STAR, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Συγκλονίζουν τα λόγια του για το τι θυμάται από την τραγική εκείνη μέρα

«Πρώτα πρώτα όταν ήρθαν από την ασφάλεια εδώ στο Διδυμότειχο και μας έδειξαν κάποιες φωτογραφίες και διαπιστώθηκε ότι ήταν η Ελένη μας νεκρή. Το δεύτερο ήταν όταν ήμασταν στο σπίτι της και προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα πραγματάκια της, τα φρουτάκια της μέσα στο ψυγείο, την μισοφαγωμένη τσίχλα της τα κράτησα ως ανάμνηση.

Όταν ταξιδεύαμε με το αεροπλάνο και είχα κάτω από τα πόδια μου το φέρετρο και έλεγα ας ανέβαινε λίγο πιο ψηλά το αεροπλάνο μπας και το σώμα της συναντήσει την ψυχή της και ζωντανέψει».

Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση

Η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη θα ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου.
Αυτό που περιμένουν τώρα οι Αρχές είναι να μάθουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων της Ελένης Τοπαλούδη μέσω messenger στο facebook. Τι ακριβώς ειπώθηκε στον τελευταίο διάλογο με τον Αλβανό κατηγορούμενο.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι η καλύτερη φίλη της έφυγε από τροχαίο έναν χρόνο προτού δολοφονηθεί. Τα δυο κορίτσια έχουν ταφεί στο Διδυμότειχο δίπλα-δίπλα.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τα πρόσωπα «κλειδιά» που θα καταθέσουν στη δίκη! (Video)

Στην πολύκροτη δίκη που θα γίνει στην Αθήνα αναμένεται να καταθέσουν και νέοι μάρτυρες για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ψυχολογικά επικαλούνται οι κατηγορούμενοι! (Video)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα από τη Ρόδο νεαρές κοπέλες που σύμφωνα με τις καταθέσεις τους στις Αρχές τις είχαν προσεγγίσει οι κατηγορούμενοι.

Δείτε το βίντεο:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Μίλησαν οι γονείς του Ροδίτη! (Video)

Ελαφρυντικά αναζητούν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Επικαλούνται ψυχολογικά προβλήματα και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, προσπάθησαν να παραπλανήσουν ακόμη και τους ψυχιάτρους που τους εξέτασαν.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Μίλησαν οι γονείς του Ροδίτη! (Video)

Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή, οι δυο κατηγορούμενοι ζήτησαν να εξεταστούν από ψυχολόγο καθώς και οι δυο υποστηρίζουν πως μήνες πριν από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη είχαν επισκεφθεί ψυχίατρο του νησιού και ακολουθούσαν ειδική φαρμακευτική αγωγή. Μόνο που ο ιατρικός πραγματογνώμονας ο οποίος έψαξε στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης διαπίστωσε πως ένας από τους δυο έλεγε ψέματα.

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Ζω έναν καθημερινό θάνατο!» (Video)

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, οι δυο κατηγορούμενοι επικαλούνται πως ταλαιπωρούνται από τα ίδια ακριβώς διαταραχές: ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα κατά την παιδική ηλικία, έντονη επιθετικότητα κατά την εφηβεία, ενώ η χρήση ναρκωτικών ουσιών οδήγησε σε ψυχωτικές διαταραχές.

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Ο γιος μου είναι απλά ένα παιδί» λέει η μητέρα κατηγορουμένου! (Video)

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και έκανε λόγο για τερτίπια. «Θα προσπαθήσουν να επικαλεστούν το οτιδήποτε και οι δικηγόροι τους, καλά κάνουν την δουλειά τους, προσπαθούν να σκαρφιστούν ένα σωρό τερτίπια. Εμείς τι τερτίπι να σκαρφιστούμε για να μπορέσουμε να ζωντανέψουμε ξανά την κόρη μας;», ανέφερε ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης.

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, υπογράμμισε: «Ουσιαστικά αποτελεί κόλαφο για την επιλογή τους να ζητήσουν πραγματογνωμοσύνη, ελπίζοντας ότι θα παραπλανήσουν τον πραγματογνώμονα ψυχίατρο, και θα τους χαρακτηρίσει είτε μειωμένου καταλογισμού, είτε ακαταλόγιστους. Αν τους χαρακτήριζε ακαταλόγιστους δε θα κλείνοντας στις φυλακές, αλλά σε ψυχιατρική κλινική. Εάν τους χαρακτήρισε μειωμένου καταλογισμού θα είχαν σίγουρη μια απόφαση που δε θα ήταν ισόβια κάθειρξη».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share