Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στη Γαλλία: Νεκρά δύο ανήλικα αδέρφια από φωτιά!

Τι συνέβη;

23 Νοεμβρίου 2019 18:35
Θρήνος στη Γαλλία: Νεκρά δύο ανήλικα αδέρφια από φωτιά!

Θρήνος στο Φολσβιλέ της βορειανατολικής Γαλλίας με την είδηση των δύο νεκρών αδερφών ηλικίας 4 και 15 ετών ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα σπίτι!

Σοκ στην Γαλλία: Γέφυρα καταπλάκωσε έναν 15χρονο!

Μια 70χρονη γυναίκα, η γιαγιά των παιδιών, τραυματίστηκε σοβαρά, έχοντας υποστεί εγκαύματα στα πόδια και την πλάτη, ενώ ένας 25χρονος άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά, έχοντας εισπνεύσει καπνό, που είχε κατακλύσει το διώροφο σπίτι, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αντιπύραρχος Μισέλ Σμιτ.

Συνολικά 9 άτομα στο σπίτι που έχασαν τη ζωή τους τα 2 αδέλφια, από πυρκαγιά

Ένα πέμπτο πρόσωπο, ένας άνδρας που συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης, προτού φθάσουν οι πυροσβέστες, τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια, συμπλήρωσε ο αξιωματικός. «Ο 15χρονος εγκλωβίστηκε από τις φλόγες στον πρώτο όροφο» εξήγησε ο αντιπύραρχος, προσθέτοντας ότι οι σκάλες του κτιρίου κατέρρευσαν. «Όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, βρίσκονταν 9 άτομα μέσα στο κτίριο» περιέγραψε ο ίδιος. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Τραγωδία στην Κένυα: 29 νεκροί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα!

Ακραία καιρικά φαινόμενα πλήττουν την Κένυα με έντονες βροχοπτώσεις που έχουν προκαλέσει κατολισθήσεις με αποτέλεσμα τουλάχιστον 29 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Τραγωδία στην Κίνα: 15 νεκροί από έκρηξη! (Video)

Συγκεκριμένα ο υπουργός εσωτερικών της χώρας δήλωσε:

Μετά λύπης επιβεβαιώνουμε ότι 12 άνθρωποι στο Τάπας και την Παρούα (στην περιοχή του) Πόκοτ Σάουθ και 17 στο Ταμκάλ στο Πόκοτ Σέντραλ έχασαν τη ζωή τους» εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Φρεντ Ματιάνγκι. Σπίτια παρασύρθηκαν από ορμητικούς χειμάρρους τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών, που έπληξαν την περιοχή του Πόκοτ, σε απόσταση 350 χλμ βορειοδυτικά του Ναϊρόμπι.


«Δώδεκα πτώματα έχουν βρεθεί και οι έρευνες συνεχίζονται» δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας του Πόκοτ Απόλο Οκέλο σε δημοσιογράφους. Δύο παιδιά βρέθηκαν ζωντανά κάτω από τα χαλάσματα και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον αξιωματούχο.

«Οι σφοδρές βροχοπτώσεις αποτελούν πρόκληση για εμάς, όμως θα κάνουμε το καλύτερο» επιβεβαίωσε, την ώρα δρόμοι έχουν κοπεί στα δύο και γέφυρες έχουν κλείσει. Ελικόπτερα του στρατού και της αστυνομίας έχουν σταλεί στις πληγείσες περιοχές για να διευκολύνουν τις επιχειρήσεις διάσωσης, διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών.

Τραγωδία στην Ιταλία: 5 νεκροί από έκρηξη σε βιοτεχνία πυροτεχνημάτων! (Video)

Μια τραγωδία συνέβη στην Ιταλία όταν πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους μετά από την φονική έκρηξη σε βιοτεχνία πυροτεχνημάτων! Από την έκρηξη όμως πολλοί ήταν εκείνοι που τραυματίστηκαν σοβαρά!

Σύμφωνα με την αστυνομία η έκρηξη προκλήθηκε πιθανότατα από εργασίες συγκόλλησης. Οι εργαζόμενοι ετοίμαζαν ενόψει της Πρωτοχρονιάς μεγάλες ποσότητες πυροτεχνημάτων, που θεωρούνται στον ιταλικό νότο ότι διώχνουν τα κακά πνεύματα. Να σας θυμίσουμε: Έκρηξη στην Ιταλία! Γίνεται λόγος για εγκληματική ενέργεια!

Στο ίδιο εργοστάσιο είχε γίνει έκρηξη και πριν από περίπου 20 χρόνια, αλλά τότε δεν είχε σκοτωθεί κανείς.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ δύο εργαζόμενοι κι η ηλικίας 71 ετών σύζυγος του ιδιοκτήτη της οικογενειακής βιοτεχνίας πυροτεχνημάτων στο Μπαρτσελόνια Πότσο ντι Γκότο σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ ένας εργάτης που αγνοείτο εντοπίστηκε αργότερα νεκρός, ενώ ένας ακόμη που ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος από τα ερείπια υπέκυψε στα τραύματά του σε κοντινό νοσοκομείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share