Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Περιστέρι: Ισχυρή έκρηξη από εμπρηστική επίθεση!

Τρία οχήματα καταστράφηκαν!

23 Νοεμβρίου 2019 12:40
Συναγερμός στο Περιστέρι: Ισχυρή έκρηξη από εμπρηστική επίθεση!

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Περιστερίου μετά από εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια από αγνώστους.

Τραγωδία στην Ιταλία: 5 νεκροί από έκρηξη σε βιοτεχνία πυροτεχνημάτων! (Video)

Ο απολογισμός των ζημιών είναι δύο αυτοκίνητα τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς και ένα ακόμη το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στα τρία αυτοκίνητα, δύο επιβατηγά και ένα εταιρικό, που ήταν παρκαρισμένα στην οδό Παπαρηγοπούλου, στις 03.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.


Και τα τρία αυτοκίνητα που δέχθηκαν επίθεση άνηκαν στον ίδιο ιδιοκτήτη, κάτι που κάνει τις αστυνομικές αρχές να πιστεύουν πως μόνο τυχαία δεν ήταν αυτή η εμπρηστική επίθεση.

Τα δύο επιβατηγά αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, όπως μπορεί κανείς να δει στις εικόνες που μετέδωσε το κανάλι. Το τρίτο υπέστη ζημιές.


Τη στιγμή των εκρήξεων, όπως δήλωσαν κάτοικοι στο OPEN TV, κάποιοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και με λάστιχα προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες. Χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής πάντως αποφεύχθηκε επέκταση της φωτιάς.

Έκρηξη σε κατάστημα στην Ιερά Οδό! (Video)

Έκρηξη σε κατάστημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Ιερά Οδό.

Τραγωδία στην Κίνα: 15 νεκροί από έκρηξη! (Video)

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3:20 τα ξημερώματα, με άγνωστους να τοποθετούν εκρηκτικά προκαλώντας υλικές ζημιές στο κατάστημα. Από την έκρηξη, που έγινε στο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην Ιερά Οδό 21, προκλήθηκαν φθορές και σε δύο καταστήματα που βρίσκονται πλησίον.

Καμπούλ: 7 ακόμη νεκροί από έκρηξη αυτοκινήτου με παγιδευμένα εκρηκτικά!

Δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν αν οι άγνωστοι προκάλεσαν την έκρηξη με σκοπό να διαπράξουν ληστεία ή αν προχώρησαν σε αυτή τη πράξη με άλλα κίνητρα. Για μερική ώρα η αστυνομία χρειάστηκε να κλείσει μάλιστα την κυκλοφορία στην Ιερά Οδό, από από το ύψος της Πειραιώς μέχρι την Κωνσταντινουπόλεως.

Γλυκά Νερά: Έκρηξη έγινε σε βενζινάδικο της περιοχής και προκλήθηκαν υλικές ζημιές!

Έκρηξη σημειώθηκε σε βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά και στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής!

Οι Αστυνομικές Αρχές βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στη λεωφόρο Λαυρίου προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση και να αποκαλυφθούν τα κίνητρα των δραστών. Παλαιό Φάληρο: Έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας!

Η έκρηξη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, προκλήθηκε μετά από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με δυναμίτη από αγνώστους, ενώ από το περιστατικό σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε ένα μικρό γραφείο που υπάρχει στο βενζινάδικο και σε έναν κάδο.

Πάτρα: Έκρηξη σε διαμέρισμα!

Ένα γκαζάκι σε κουζίνα ενός σπιτιού στην Πάτρα εξερράγη εχτές το απόγευμα! Τον τρόμο έζησε η ηλικιωμένη γυναίκα του διαμερίσματος, που κατάφερε ευτυχώς να διαφύγει κάθε κίνδυνο και είναι πλέον ασφαλής από την έκρηξη.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στην Πάτρα: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε παραλία!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα είχε την τύχη με το μέρος της, αφού το γκαζάκι του καφέ βρισκόταν στη κουζίνα και την ώρα της έκρηξης βρισκόταν στο μπάνιο. Απευθείας κάλεσε την πυροσβεστική, η οποία δεν χρειάστηκε τελικά να επέμβει!

Η έκρηξη προκάλεσε ζημιές στη κουζίνα του διαμερίσματος, αλλά το καλό της υπόθεσης είναι ότι η ένοικος δεν τραυματίστηκε. Το περιστατικό έγινε το απόγευμα στη περιοχή Ψαροφάι, με πέντε πυροσβέστες και δύο οχήματα να φτάνουν στο σημείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share