Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρόμος στον Άγιο Στέφανο: Εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε κατάστημα!

Μπαράζ ληστειών τις τελευταίες ημέρες!

23 Νοεμβρίου 2019 11:30
Τρόμος στον Άγιο Στέφανο: Εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε κατάστημα!

Τον τρόπο έχουν σπείρει άγνωστοι στους καταστηματάρχες αφού εισβάλλουν με τα αυτοκίνητα στα καταστήματα τους! Αυτή την φορά η ληστεία σημειώθηκε σε καθαριστήριο στον Άγιο Στέφανο, στην οδό Αγίου Δημητρίου!

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε όχημα έπεσαν με ταχύτητα στην βιτρίνα του καταστήματος και αφού την έσπασαν αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που υπήρχε στο ταμείο. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή με το ίδιο αυτοκίνητο. Ταύρος: Ληστεία με αυτοκίνητο σε κατάστημα! Ξήλωσαν το ΑΤΜ!

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Τραγωδία στην Κομοτηνή: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτη!

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Κυψέλη! Τραυματίας ο ιδιοκτήτης!

Ένα κοσμηματοπωλείο στην οδό Κυψέλης 20 ήταν στόχος ληστείας δύο αγνώστων το πρωί της Τρίτης. Με όπλο και λοστό επιτέθηκαν στις 9:30 στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος φέρει τραύματα στο κεφάλι!

Δείτε επίσης: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από την φωτιά στην Κυψέλη!

Μετά την επίθεση, όμως, οι δύο επίδοξοι ληστές διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να πάρουν το παραμικρό από το κοσμηματοπωλείο.

Όσο για τον επιχειρηματία οδηγήθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Λονδίνο: Έκλεψαν κοσμήματα αξίας άνω του 1 εκατομυριού! (Photos)

Ληστεία με λεία-μαμούθ από σπίτι, διαπράχθηκε την περασμένη Πέμπτη, στην περιοχή Χάμπστεντ του Λονδίνου. Δημόσια έκκληση απηύθυνε η μητροπολιτική αστυνομία της περιοχής. Τα κοσμήματα και τα αντικείμενα που κλάπηκαν ήταν συνολικής αξίας άνω του 1 εκατομυρίου ευρώ!

Δείτε επίσης: Φθιώτιδα: Χτύπησαν και έκλεψαν 3.000 ευρώ από ηλικιωμένο!

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι σκαρφαλώνοντας έναν τοίχο, χτύπησαν ενώ μέσα στο οίκημα βρισκόταν μια γυναίκα περίπου 30 ετών με τα παιδιά της. Αφού πήραν τα "λάφυρα" τους, δηλαδή κοσμήματα, ρούχα και μετρητά οι ληστές έφυγαν από παράθυρο του πρώτου ορόφου του σπιτιού.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των κλοπιμαιών εξηγώντας ότι «έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία» για τη γυναίκα.

«Θα παρακαλούσα όποιον αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά τα κοσμήματα, είτε είναι ιδιώτης συλλέκτης είτε κοσμηματοπώλης, ή εάν κάποιος τα δει κάπου να ενημερώσει τις αρχές» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share