Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μανώλης Γλέζος: Στο νοσοκομείο για άλλη μια ημέρα!

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του!

22 Νοεμβρίου 2019 13:11
Μανώλης Γλέζος: Στο νοσοκομείο για άλλη μια ημέρα!

Ο Μανώλης Γλέζος θα χρειαστεί να παραμείνει άλλο ένα 24ωρο στο νοσοκομείο, όπου διακοσμείται. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή, και νοσηλεύεται από την Τρίτη στο Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.

Δείτε επίσης: Στην εντατική και σε κρίσιμη κατάσταση ο Μανώλης Γλέζος!

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Μανώλης Γλέζος εισήχθη στο νοσοκομείο για έλεγχο νευρολογικής πάθησης η οποία ελέγχθηκε εγκαίρως.

Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του κρίθηκε αναγκαί είναι η παρακολούθησή του στην καρδιολογική μονάδα.

"Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση του Μανώλη Γλέζου!" Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν;

Το νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας του Μανώλη Γλέζου και ανέφερε ότι η κατάσταση του είναι σοβαρή!

Ο Μανώλης Γλέζος νοσηλευόταν με αναπνευστικά προβλήματα στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου αλλά λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης του μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα.

Tον Μανώλη Γλέζο επισκέφτηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος συνομίλησε μαζί του αλλά και με τους θεράποντες ιατρούς του.

Διαβάστε εδώ το ιατρικό ανακοινωθέν του ΝΙΜΙΤΣ:

«Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, ο Μανώλης Γλέζος εισήχθη στο Νοσοκομείο για έλεγχο νευρολογικής πάθησης.

Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του κρίθηκε σκόπιμη η παρακολούθησή του στην καρδιολογική μονάδα.

Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Υπτγος Γεώργιος Γιαννακός

Γενικός Διευθυντής»

Είδηση σοκ: Πέθανε ο ηθοποιός, Κώστας Ταρπατζής!

Θλίψη για τον Γιάννη Σερβετά, ο οποίος πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε μια δυσάρεστη είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και μέλος των Ράδιο Αρβύλα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι ένας καλός του φίλος και ηθοποιός, ο Κώστας Ταρπατζής πέθανε, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί στη κωμική εκπομπή «Γιάννης ο Όμορφος» στον ΑΝΤ1.

«Καλός και ευγενικός συνάδερφος, ο ορισμός του «εραστής της τέχνης», γλυκός και δυσεύρετος άνθρωπος. Δεν έχω λόγια ειλικρινά. Κώστα Ταρπατζή θα σε θυμάμαι και θα σε μνημονεύω πάντα με αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σερβετάς!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Θρήνος: Πέθανε ο Ιωάννης Καρέλης!

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδημητρίου!

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Γιώργου Παπαδημητρίου! Τραγωδία στην Γαστούνη: Πέθανε ο 12χρονος που έπεσε από ύψος 10 μέτρων!

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών!

Η κηδεία του έγινε σήμερα Πέμπτη (21/11/19) το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στις Βαρδάτες Λαμίας.

Συγγενείς και φίλοι ήταν όλοι εκεί!

Θρήνος: Πέθανε ο Κώστας Γκιόκας!

Πέθανε ο 50χρονος Κώστας Γκιόκας, ο οποίος την περασμένη Τρίτη, είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Αλισσού.

Πέθανε ο Πρόδρομος Δημητριάδης!

Η πορεία της υγείας του όλο αυτό το διάστημα παρέμενε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, αφού από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης είχε υποστεί σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σοβαρό αιμάτωμα.

Θλίψη: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τράντας!

Ήταν ένας άνθρωπος κοινωνικός, πολύ αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Επιτάλιο και εύθυμος χαρακτήρας.

Η τοπική κοινωνία δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πως ο δικός της Κώστας χάθηκε και πως δε θα μπορέσει κανείς να τον αντικρίσει ξανά. Η κηδεία του πολυαγαπημένου γιου, συζύγου και φίλου τους θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Επιτάλιο.

Τραγωδία στην Γαστούνη: Πέθανε ο 12χρονος που έπεσε από ύψος 10 μέτρων!

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του 12χρονου που έπεσε από ύψος 10 μέτρων στην Γαστούνη! Δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή ύστερα από αυτή την μεγάλη πτώση στο κενό! Πέθανε ο Πρόδρομος Δημητριάδης!

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο 12χρονος βρισκόταν στο μπαλκόνι της διώροφης κατοικίας που διέμενε με την οικογένειά του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ έπαιζε βρέθηκε στο κενό.

Οι θεράποντες ιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το παιδί που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πατρών διασωληνωμένο, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Πέθανε ο Βασίλης Μόρφος!

Στο πένθος βύθισε οικογένεια και φίλους η απώλεια του Βασίλειου Μόρφου, σε ηλικία 88 ετών, από τα Τρίκαλα!

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη 21 - 11 - 2019 και ώρα 2.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Νικόλαο (Βερεντζή ) Καλαμπάκας .

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Δέσποινα Μόρφου, τα παιδιά Ασπασία και Κωνσταντίνο Πώχο, Δημήτριο και Άννα Μόρφου, Παναγιώτα και Χρήστο Φιλίππου, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια και ανήψια.

Πέθανε η Βαρβάρα Δεσποινιάδου!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Γιάννης Γουσέτης!

Πέθανε ο Δημήτρης Κακατσάκης!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share