Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λονδίνο: Κλειστοί δυο σταθμοί του Μετρό λόγω συσσώρευσης σκόνης!

Τι συνέβη;

22 Νοεμβρίου 2019 12:31
Λονδίνο: Κλειστοί δυο σταθμοί του Μετρό λόγω συσσώρευσης σκόνης!

Κλειστοί είναι οι σταθμοί του υπογείου μετρό του Λονδίνου, Canada Water και Canary Wharf μετά την συσσώρευση σκόνης στις αποβάθρες τους. Συνέβη λόγω βλάβης σε σύστημα ανεμιστήρα σε σήραγγα, σύμφωνα με την υπηρεσία μεταφορών του Λονδίνου «Transport London».

Δείτε επίσης: Έκτακτη ανακοίνωση για τους σταθμούς στο Μετρό!

Η αστυνομία ς ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται για ένα περιστατικό ασφάλειας και προστασίας του πολίτη ή που να αφορά την αστυνομία.

«Φαίνεται ότι ανεμιστήρας στην σήραγγα υπέστη βλάβη, φέρνοντας υπερβολική σκόνη στην αποβάθρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η Transport London είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι η γραμμή Jubilee δεν σταματάει στους σταθμούς αυτούς λόγω «εξαιρετικά υψηλών επιπέδων σκόνης».

Συναγερμός στο Λονδίνο: Εκκενώθηκε σταθμός μετρό! (Video)

Συναγερμός στο Λονδίνο με τις Αρχές να εκκενώνουν τον σταθμό Euston του μετρό.

Άγριο ξύλο στο Μετρό του Λονδίνου! Πολίτες χτύπησαν ακτιβιστές! (Video)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει σημάνει συναγερμός για φωτιά.

Ο σταθμός εκκενώθηκε σε ώρα αιχμής, καθώς καπνός φαινόταν να βγαίνει από τον συρμό.

Σύμφωνα με Tweet επιβάτη «μύριζε όλο και πιο έντονα καπνός».

Βίντεο-σοκ: Λιποθύμησε στην αποβάθρα του μετρό και έριξε γυναίκα στις ράγες!

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και καταγράφει τη στιγμή που ένας άνδρας λιποθυμά μπροστά στην αποβάθρα του Μετρό και κατά την πτώση του σπρώχνει μια γυναίκα στις ράγες, λίγο προτού φτάσει στο σημείο διερχόμενος συρμός. Άγριο ξύλο στο Μετρό του Λονδίνου! Πολίτες χτύπησαν ακτιβιστές! (Video)

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη σε σταθμό του Μετρό, στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σταθμού, συγκλονίζουν: Ξαφνικά, κι ενώ η αποβάθρα ήταν ήδη γεμάτη από κόσμο, ένας άνδρας χάνει τις αισθήσεις του. Καθώς λιποθυμά, πέφτει με ορμή πάνω σε μια ανυποψίαστη γυναίκα που βρίσκεται στην άκρη της αποβάθρας, σπρώχνοντάς τη πάνω στις ράγες.

Οι στιγμές που ακολουθούν είναι απίστευτες: Οι παρευρισκόμενοι επιβάτες σπεύδουν στην άκρη της αποβάθρας, κάνοντας απεγνωσμένα σήματα στον οδηγό του συρμού που είναι έτοιμος να εισέλθει στο σταθμό, ώστε να σταματήσει το Μετρό προτού αυτό χτυπήσει τη γυναίκα.

Ο οδηγός του μετρό προλαβαίνει, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, να ακινητοποιήσει το συρμό λίγα μόλις εκατοστά μακριά από τη γυναίκα που βρίσκεται πάνω στις γραμμές.

Αμέσως μετά, κάποιοι από τους επιβάτες ορμούν στις γραμμές, σε μια προσπάθεια να οδηγήσουν τη γυναίκα με ασφάλεια μακριά από το σημείο.

Τραγωδία! Πατέρας πήδηξε στις γραμμές του μετρό μαζί με την 5χρονη κόρη του!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 45χρονος πατέρας, ο οποίος πήδηξε στις γραμμές του μετρό με την 5χρονη κόρη του. Παραλίγο τραγωδία στο Χονγκ Κονγκ! Εκτροχιάστηκε συρμός του μετρό!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun – στον σταθμό Kingsbridge Road στην περιοχή Kingsbridge Heights του Μπρονξ.

Ο 45χρονος άνδρας, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, πήδηξε μπροστά σε ένα τρένο αποπειρώμενος να αυτοκτονήσει, κρατώντας μαζί του και την κόρη του. Κι ενώ ο ίδιος βρήκε τραγικό θάνατο, ως εκ θαύματος, το παιδί έζησε!

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων σοκαρισμένων πολιτών οι οποίοι άρχισαν να ουρλιάζουν πανικόβλητοι.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών ενώ η σύζυγός του έμαθε για το τραγικό συμβάν όταν ήταν στο σχολείο προκειμένου να πάρει μετά το μάθημα τα άλλα τους παιδιά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share