Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Με την μέθοδο "ramming" άδειασαν ATM στο Πικέρμι!

Κατάφεραν να πάρουν όλες τις κασετίνες!

22 Νοεμβρίου 2019 07:30
Με την μέθοδο

Ένα ακόμα ΑΤΜ έβαλαν στόχο άγνωστοι στην λεωφόρο Μαραθώνος και με την μέθοδο ramming άδειασαν τα πάντα από μέσα! Κατάφεραν να πάρουν όλες τις κασετίνες που είχε μέσα! Δείτε ακόμα: Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στα Χανιά! Προκλήθηκαν υλικές ζημιές!

Οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν ένα ΙΧ με το οποίο αρχικά εμβόλισαν το σημείο στο οποίο ήταν εγκατεστημένο το ΑΤΜ.

Την γνωστή εδώ και πολλά χρόνια στους υπευθύνους ασφαλείας των τραπεζών μέθοδο του ramming - του ξηλώματος, δηλαδή - ΑΤΜ χρησιμοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής για να αδειάσουν μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών στο Πικέρμι.

Στη συνέχεια το τράβηξαν από εκεί, το ξήλωσαν και πήραν μαζί τους τις κασετίνες με άλλο όχημα διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Βαρνάβα: Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν! (Video)

Η περιοχή του Βαρνάβα διέθετε ένα και μοναδικό ΑΤΜ εντοιχισμένο στο κοινοτικό κατάστημα το οποίο γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα άγνωστοι ανατίναξαν.

Έκρηξη στην Αργυρούπολη: Πήραν 20.000 ευρώ από ΑΤΜ!

Η ισχυρή έκρηξη ανησύχησε τους κατοίκους της περιοχής που βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους.

Κατά πληροφορίες οι άγνωστοι δράστες χρησιμοποίησαν δυναμίτη και κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα από το μηχάνημα.

Μέγαρα: Προσπάθησαν να ληστέψουν τράπεζα αλλά τελικά κατάφεραν να ανατινάξουν ΑΤΜ!

Προσπάθησαν να ληστέψουν τράπεζα αλλά τελικά κατάφεραν να ανατινάξουν ΑΤΜ στα Μέγαρα!

Στόχος των δραστών έγινε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό 28ης Οκτωβρίου 58, στα Μέγαρα. Τα ξημερώματα του Σαββάτου προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ της τράπεζας, αλλά δεν μπόρεσαν να βάλουν… χέρι στις κασετίνες με τα χρήματα. Δεν το έβαλαν κάτω όμως. Συναγερμός στο Ηράκλειο: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ!

Στη συνέχεια, έριξαν αυτοκίνητο σε πλαϊνή πόρτα, με σκοπό να εισβάλουν στην τράπεζα.

Ούτε αυτή η προσπάθειά τους είχε αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έτσι, εγκατέλειψαν και έφυγαν με άδεια χέρια. Πλέον, η αστυνομία κάνει έρευνες, προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους επίμονους επίδοξους κλέφτες.

Απίστευτο: Έκλεψαν ΑΤΜ από νοσοκομείο στο Αγρίνιο!

Πήγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στο νοσοκομείο στο Αγρίνιο και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς ξήλωσαν το ΑΤΜ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν!

Διαβάστε και αυτό: Γλυφάδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ αλλά έφυγαν άπραγοι! (Video)

Το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων άρπαξαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα από τον χώρο του νοσοκομείου του Αγρινίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες πήγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στο νοσοκομείο και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς ξήλωσαν το ΑΤΜ, μέσα στο οποίο υπήρχε άγνωστο ακόμα χρηματικό ποσό, το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε περιοχή του Αγρινίου, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες μεταφόρτωσαν το ΑΤΜ σε άλλο όχημα, προκειμένου να το μεταφέρουν στο κρησφύγετό τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share