Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δάφνη: Άντρας απείλει ανήλικες με μαχαίρι στο σχόλασμα!

Στήνει ενέδρα!

21 Νοεμβρίου 2019 22:35
Δάφνη: Άντρας απείλει ανήλικες με μαχαίρι στο σχόλασμα!

Τρόμος έχει επικρατήσει στην Δάφνη, αφού σύμφωνα με τις καταγγελίες στις αρχές, ένας άνδρας με μαχαίρι ακολουθεί ανήλικες μαθήτριες, την ώρα που σχολάνε και της απειλεί!

Δείτε επίσης: Καιρός: Τουλάχιστον 1.200 κεραυνοί έπεσαν στην Αττική και στην Βοιωτία!

Τρία κορίτσια της Α' τάξης είχαν σχολάσει κι επέστρεφαν στο σπίτι τους, όταν δέχτηκαν επίθεση από τον μυστηριώδη άνδρα, που στήνει ενέδρα. Τις περίμενε στην οδό Δαρδανελλίων μέχρι να σχολάσουν.

Όταν η μία μαθήτρια έμεινε λίγο πίσω για να δέσει τα κορδόνια της, εκείνος πετάχτηκε ξαφνικά μέσα από τις φυλλωσιές του πάρκου, έβγαλε από το μανίκι του ένα μαχαίρι και πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις τις δύο φίλες της. Οι μαθήτριες, τρομοκρατημένες άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν.

Σύμφωνα με τις περιγραφές ο δράστης φέρεται να είναι 35-40 ετών, έχει γένια και είναι εύσωμος, ενώ είναι άγνωστα τα κίνητρά του.

Μια μητέρα πάει τα παιδιά της στο σχολείο... λίγο μετά συνέβη μια τραγωδία!

Μια τραγωδία συνέβη πρόσφατα όταν μια μητέρα ενώ πήγαινε τα παιδιά της σχολείο και έμελλε να είναι η τελευταία της φορά! Ένα αυτοκίνητο έτρεχε έξω από το σχολείο και προκειμένου να τα προστατέψει εκείνη έχασε την ζωή της!

Η Χάρισμα Άσλι, μαμά τριών παιδιών, σκοτώθηκε όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που έτρεχε με απίστευτα μεγάλη ταχύτητα μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και τη χτύπησε. Η Χάρισμα είχε πάει στο σχολείο την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του, για να πάρει τα δυο της παιδιά και ένα φίλο τους και με ασπίδα το κορμί της, τα έσωσε, θυσιάζοντας τη ζωή της. Συναγερμός στην Κρήτη: Μαθητής πήδηξε από το μπαλκόνι του σχολείου!

Το περιστατικό συνέβη στο Texas σε δρόμο έξω από το σχολείο με ένα αυτοκίνητο εκτός ελέγχου, ο οδηγός του οποίου φέρεται να «αποπροσανατολίστηκε» την ώρα που πήγαινε να παραλάβει τα εγγόνια του από το σχολείο. Πάτησε γκάζι αντί για φρένο χτυπώντας πρώτα ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια τη Χάρισμα!

Η Χάρισμα εκτός από μαμά τριών παιδιών, ήταν και νοσοκόμα στο νοσοκομείο του Πρόβιντενς με τους συναδέλφους της να δηλώνουν σοκαρισμένοι από την απώλεια της φίλης και συναδέλφου τους.

Ήταν επίσης βετεράνος του στρατού έχοντας λάβει το βαθμό του λοχία και είχε υπηρετήσει στο Ιράκ πριν μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ήθελε πολύ να γίνει μητέρα και να είναι κοντά στα παιδιά της μέχρι το τέλος της ζωής της.

Το να πεθάνεις για να σώσεις τη ζωή κάποιου είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης. Ο θάνατος της Χάρισμα έδειξε πόσο πολύ αγαπούσε τα παιδιά της. Χωρίς δεύτερη σκέψη έβαλε το σώμα της μπροστά και δημιούργησε μια ασπίδα για να σώσει τις ζωές των παιδιών έξω από το δημοτικό σχολείο Tippin στο δυτικό El Paso του Τέξας.

Μάρτυρες λένε ότι η Χάρισμα είδε το αυτοκίνητο να επιταχύνει και να κατευθύνεται προς εκείνη και τα τρία παιδιά και αμέσως έτρεξε να μπει μπροστά σπρώχνοντας τα παιδιά πίσω της. Το σχολείο άνοιξε ήδη λογαριασμό στο GoFundMe για να βοηθήσει την οικογένεια.

Φρίκη: Μάνα σκότωσε τα 3 της παιδιά για έναν σοκαριστικό λόγο!

Σοκ και δέος προκαλεί η είδηση για την μητέρα που δε δίστασε και σκότωσε τους τρεις γιους της! Το κίνητρό της θα σας φέρει φρίκη!

Η 27χρονη που ομολόγησε τη δολοφονία των παιδιών καταδικάστηκε σε 37 χρόνια φυλάκισης.

Μια γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ κατηγορείται ότι σκότωσε τους τρεις γιους της επειδή ζήλευε την αγάπη, την οποία τους έδειχνε ο σύζυγός της. Συναγερμός στην Πάτρα: Μητέρα τριών παιδιών επιχείρησε να αυτοκτονήσει!

Η υπόθεση της Brittany Pilkington θα εκδικαζόταν την επόμενη χρονιά, αλλά λόγω της ομολογίας της απέφυγε την καταδίκη της σε θάνατο.

Αρχικά η 27χρονη κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του μόλις τεσσάρων μηνών Niall το 2014, του 4χρονου Gavin τον Απρίλιο του 2015 και του τριών μηνών Noah τον Αύγουστο του 2015. Στην ομολογία της, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε, την ημέρα του θανάτου του Noah, η Pilkington είπε ότι προκάλεσε ασφυξία στα αγόρια με τις κουβερτούλες τους, γιατί λάμβαναν περισσότερη προσοχή από τον σύζυγό της, Joseph Pilkington, από ότι η ίδια και η κόρη της.

Ο Joe Pilkington βρισκόταν στη δουλειά τη στιγμή και των τριών δολοφονιών και δυστυχώς ήταν αυτός που έβρισκε τα παιδιά νεκρά όταν επέστρεφε στο σπίτι της οικογένειας.

Ο Noah πέθανε μέσα σε λίγες ημέρες από την επιστροφή του στο σπίτι, καθώς δικαστής τον είχε θέσει σε καθεστώς προστασίας. Οι αρχές δεν είχαν αρκετά στοιχεία για τους θανάτους των δύο παιδιών και δεν μπορούσαν να προβλέψουν ότι και ο γιος που είχε απομείνει στην οικογένεια θα έβρισκε τραγικό θάνατο με τον ίδιο τρόπο.

Η 8χρονη κόρη του ζευγαριού Hailey είναι υγιής και μεγαλώνει πια από τους θείους της.

Μάλιστα όπως αναφέρει το Fox, η 27χρονη είχε παντρευτεί τον πρώην σύντροφο της μητέρας της και από ότι φαίνεται τον ζήλευε παθολογικά.
Το ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο, αλλά ο Pilkington καταδικάστηκε για σεξουαλική σχέση με ανήλικη, καθώς όταν ξεκίνησαν τη σχέση τους η Brittany ήταν ανήλικη και ουσιαστικά λειτουργούσε ως πατριός της για περίπου έξι χρόνια. Το 2009 όταν η Brittany ήταν 17 ετών, ο Joseph, ο οποίος είναι δύο δεκαετίες μεγαλύτερος της, την άφησε έγκυο.

“Η Brittany έκλεψε από όλους μας την ευκαιρία να δούμε τα τρία αυτά όμορφα αγόρια να μεγαλώνουν" είπε ο θείος Hailey, ο οποίος ανέλαβε την κηδεμονία της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share