Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο για να βρει θέση σε κοπέλα με παιδί στην Πεύκη!

Συγκίνησε όλους τους επιβάτες!

21 Νοεμβρίου 2019 21:45
Οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο για να βρει θέση σε κοπέλα με παιδί στην Πεύκη!

Μια πράξη ανθρωπιάς συνέβη σε ένα λεωφορείο στην Πεύκης, όταν μια κοπέλα μπήκε μέσα με το μικρό παιδί της και όλοι αδιαφόρησαν. Τότε ο οδηγός ανέλαβε να της βρει θέση για να κάτσει και συνέχισε την διαδρομή αφού έκατσαν!

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό βίντεο: Άγριος καβγάς ζευγαριού μέσα σε λεωφορείο!

Ο οδηγός της γραμμής λεωφορείου Α8 είδε την κοπέλα να μπαίνει μέσα με το παιδί της, ενώ το λεωφορείο ήταν γεμάτο και κανείς δεν σηκώθηκε για εκείνους.

Τότε σταμάτησε το όχημα και σηκώθηκε από την θέση του για να βρει στην νεαρή μητέρα να κάτσει, όπως ανέφερε κάποιος από τους επιβάτες.

Εκείνη του είπε πως δεν πειράζει και δεν χρειάζεται, αλλά ο οδηγός επέμεινε πως έχει μαζί και το μικρό παιδί και πρέπει να κάτσει, τονίζοντας πως δεν ξεκινάει ξανά αν δεν βρεθεί θέση.

Εκείνη την στιγμή προσφέρθηκαν κάποιοι από τους επιβάτες να σηκωθούν και τελικά η γυναίκα έκατσε στη θέση ενός νεαρού.

Γιαγιά περπατάει με το εγγόνι της και την πατάει λεωφορείο! (Video)

Γιαγιά περπατάει με το εγγόνι της και την πατάει λεωφορείο!

Έπειτα από την κηδεία της γιαγιάς της, έβγαλε αυτή την φωτογραφία. Μετά την κοίταξε και έπαθε σοκ....

Ο οδηγός φαίνεται πως ξέχασε να βάλει χειρόφρενο και όταν το αντιλήφθηκε ήταν, αργά, αναφέρουν τα ξένα μέσα.

Το λεωφορείο έπεσε πάνω στη γιαγιά και στο εγγονάκι της, με το παιδάκι, ωστόσο, να στέκεται τρομερά τυχερό, αφού δεν βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του οχήματος σε αντίθεση με την γιαγιά του.

Η άτυχη ηλικιωμένη υπέκυψε στο νοσοκομείο στα τραύματά της μία μέρα μετά.

Μάνα και μωρό πεθαίνουν. Τότε η γιαγιά βλέπει κάτι σε μια φωτογραφία που ξεπερνά κάθε λογική...

Μια μέρα στα ξαφνικά μια μάνα με το μωρό της πεθαίνουν ξαφνικά. Λίγες μέρες μετά η γιαγιά βλέπει την τελευταία τους φωτογραφία η οποία ξεπερνά κάθε λογική...

Με την ευκαιρία διαβάστε: Η γιαγιά της φωτογραφίας μεταμορφώθηκε. Η αλλαγή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η Ανίσα, η οποία οδηγούσε για να πάει στη δουλειά της, έγινε μάρτυρας σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο δρόμος έκλεισε, οπότε η 19χρονη αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία για να τη δείξει στο αφεντικό της και να μπορέσει να δικαιολογηθεί για την καθυστέρηση.

Τα θύματα της συντριβής ήταν η 23χρονη Χάνα, η καλύτερή της φίλη Λάουρα και η εννέα μηνών κόρη της. Πήγαιναν να συναντήσουν το γιατρό της μικρής για ένα τυπικό έλεγχο, όταν η 23χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με ένα φορτηγό. Και οι τρεις τους, πέθαναν ακαριαία.

Όταν η 19χρονη (που ήταν μάρτυρας) κοίταξε τη φωτογραφία αργότερα, η θεία της παρατήρησε μια λεπτομέρεια που εκείνη δεν είχε παρατηρήσει: ήταν μια ακτίνα φωτός που έλαμπε από το συντετριμμένο αυτοκίνητο.

"Φαινόταν σαν να πήγαιναν στον ουρανό", είπε η θεία της, όπως αναφέρει το tonwtiko. Η Ανίδα αποφάσισε να δείξει τη φωτογραφία στις οικογένειες των θυμάτων.

Με την ευκαιρία διαβάστε: 78χρονη γιαγιά μεταμορφώνεται μπροστά στην κάμερα. Δεν θα πιστεύετε στο αποτέλεσμα.

Η μητέρα της 23χρονης και γιαγιά της μικρής, δάκρυσε όταν είδε τη φωτογραφία. Η μητέρα της, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν την είδε."Δεν ξέρετε πόσα σημαίνει αυτή η φωτογραφία για μένα", δήλωσε.

"Δεν μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα που ένιωσα. Ήταν σαν να τις παρακολουθώ να πηγαίνουν στον ουρανό", είπε η Ντάνα.

Πολλοί από αυτούς που έχουν δει τη φωτογραφία, πιστεύουν ότι η δέσμη φωτός είναι απλώς μια αντανάκλαση από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου της 19χρονης. Αλλά η μητέρα και η θεία, πιστεύουν ότι είναι κάτι πολύ διαφορετικό και αυτό τους βοήθησε να συμφιλιωθούν με την απώλεια των κοριτσιών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share