Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021

Παναγιώτης Ραφαήλ: Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του! Μηνύματα ελπίδας!

Ελπίζουν ότι θα βγει νικητής από τη μάχη!

21 Νοεμβρίου 2019 20:05
Παναγιώτης Ραφαήλ: Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του! Μηνύματα ελπίδας!

Ολοκληρώθηκε η γονιδιακή θεραπεία του μικρού Παναγιώτης – Ραφαήλ, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο της Βοστώνης!

Δείτε επίσης: Έφτασε στη Βοστώνη ο Παναγιώτης-Ραφαήλ: Το μήνυμα καρδιάς των γονιών του! (photo)

«Η θεραπεία ολοκληρώθηκε!! Το όνειρο μας, χάρη σε όλους εσάς, έγινε πραγματικότητα!! Σας ευχαριστούμε πολύ, η αγάπη σας μας έφερε εδώ!! Να είστε όλοι καλά!!!!», αναφέρει η σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ» στο Facebook.

Το αγοράκι είχε διαγνωστεί με νωτιαία μυϊκή ατροφία και για να μεταβεί στις ΗΠΑ χρειάστηκε να συγκεντρωθούν, μέσω εράνου, 3 εκατ. ευρώ.

Μετά τις εξετάσεις που έδειξαν ότι ο Παναγιώτης-Ραφαήλ μπορούσε να λάβει την πρωτοποριακή γονιδιακή θεραπεία, όλοι ελπίζουν ότι θα βγει νικητής από τη μάχη που δίνει.

Ευχάριστα νέα για τον Παναγιώτη Ραφαήλ! Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ καθώς βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη.

Όπως ανέφερε με ανάρτηση του στο Facebook ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη η θεραπεία θα ξεκινήσει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου. Παναγιώτης-Ραφαήλ: Το μήνυμα καρδιάς των γονιών του!

Η ανάρτηση του πατέρα του:

«Παιδιά είμαστε τοοοοσο χαρούμενοι!! Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν!

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία!

Πρώτα ο Θεός, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου!

Σας ευχαριστούμε πολύ!! Οι ευχές σας έπιασαν τοπο!! Να είστε όλοι καλά!!!».

Παναγιώτης - Ραφαήλ: Το πρώτο μήνυμα των γονιών του μετά τις εξετάσεις στην Βοστώνη!

Συγκίνηση καιν πολλά χαμόγελα χαρίζει το νέο μήνυμα της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη - Ραφάηλ που φαίνεται να πηγαίνουν όλα καλά στην Βοστώνη!

Δείτε επίσης: "Η μεγάλη μέρα έφτασε!" για τον Παναγιώτη Ραφαήλ! Ξεκίνησε το ταξίδι του για την Βοστώνη!

Να υπενθυμίσουμε ότι το 18 μηνών αγοράκι, διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία, και πλέον είναι στη Βοστώνη, μετά την κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων που έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν με δωρεές, προκειμένου να ξεκινήσει τη θεραπεία του!

Μετά το συγκινητικό μήνυμα των γονιών του μικρού αγοριού, από την άφιξή τους στη Βοστώνη, η οικογένειά του δημοσίευσε στο Facebook, στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ, φωτογραφία της μητέρας με το παιδί που συνοδεύτηκε από λόγια χαράς.

Παναγιώτης Ραφαήλ

«Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλά, κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο μήνυμα.

«Να ευχαριστήσουμε τον ελληνισμό εδώ, μας αγκάλιασαν αμέσως, καθώς και τη Χαρά, τη μαμα του Αντωνάκη, που από κοντά είναι ακόμα πιο γλυκιά», σημειώνεται ακόμη.

Έφτασε στη Βοστώνη ο Παναγιώτης-Ραφαήλ: Το μήνυμα καρδιάς των γονιών του! (photo)

Στη Βοστώνη έφτασε -μετά την κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων που τον βοήθησαν- ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ και η οικογένειά του, προκειμένου να ξεκινήσει η θεραπεία του.

Νέες εξελίξεις με την εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη! (Video)

Οι γονείς του Παναγιώτη – Ραφαήλ φτάνοντας ανάρτησαν ένα μήνυμα καρδιάς στο Facebook:

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ, δίνει μάχη έχοντας τους γονείς του στο πλάι του, απέναντι στη σπάνια πάθηση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας.

Το μόλις 18 μηνών αγοράκι διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με το συγκεκριμένο νόσημα και έκτοτε προσπαθεί καθημερινά να την πολεμήσει.

Σέρρες: Συγκλονίζει η μητέρα του 9χρονου που δέχτηκε επίθεση από σκυλιά! Η ανατριχιαστική περιγραφή της! (Video)

Μετά την τεράστια κινητοποίηση του απλού κόσμου και την αλληλεγγύη που επέδειξε έμπρακτα στον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.681.100,15 ευρώ, με αποτέλεσμα το παιδί να ταξιδέψει τελικά για το ειδικό θεραπευτικό κέντρο στη Βοστόνη.

Οι γονείς του, με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, ευχαρίστησαν τον κόσμο που βοήθησε ώστε να έρθει η ελπίδα για σωτηρία του Παναγιώτη - Ραφαήλ ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share