Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός για ύποπτο αυτοκίνητο στον Λευκό Οίκο!

Τι ακριβώς συνέβη;

21 Νοεμβρίου 2019 15:22
Συναγερμός για ύποπτο αυτοκίνητο στον Λευκό Οίκο!

Στον Λευκό Οίκο σήμανε συναγερμός με ύποπτο αυτοκίνητο! Άγνωστος άνδρας προσπάθησε να εισέλθει παράνομα στο κτίριο! Να σας θυμίσουμε: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από τον Λευκό Οίκο!

Ο άνδρας κρατείται και ανακρίνεται από τις αρχές, όπως ανακοίνωσαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Επέβαινε σε αυτοκίνητο και ακολουθώντας ένα άλλο όχημα που είχε δυνατότητα πρόσβασης στον Λευκό Οίκο, επιχείρησε σε εισέλθει στον προαύλιο χώρο.

Αρκετοί δρόμοι γύρω από τον Λευκό Οίκο αποκλείστηκαν, όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο Fox «News».

Αδιανόητο: Ποντίκι έπεσε στο κεφάλι δημοσιογράφου στον Λευκό Οίκο! (Video)

Αδιανόητο! Ποντίκι έπεσε στο κεφάλι δημοσιογράφου στον Λευκό Οίκο!

Συγκεκριμένα ένα ποντίκι έπεσε από το ταβάνι στο κεφάλι ενός δημοσιογράφου του NBC. Εκείνη τη στιγμή επικράτησε αναστάτωση, ενώ το περιστατικό περιέγραψε στο Twitter ένας δημοσιογράφος. Ένα ποντίκι κατάφερε να βάλει φωτιά σε ολόκληρο κατάστημα!

«Ενα ποντίκι κυριολεκτικά έπεσε από το ταβάνι, στον θάλαμό μας στον Λευκό Οίκο, και προσγειώθηκε στην αγκαλιά μου» έγραψε ο Πίτερ Αλεξάντερ. Μάλιστα οι συνάδελφοι του δημοσίευσαν και ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να το ψάχνουν και να ρωτούν εάν βρίσκεται «εκεί». Στη συνέχεια ξεκίνησε το κυνηγητό του στην αίθουσα όπου πραγματοποιείται η ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Συναγερμός κοντά στον Λευκό Οίκο: Πυροβολισμοί σε δρόμους της Ουάσιγκτον! Ένας νεκρός!(Video)

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία, μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς στην Ουάσιγκτον, κοντά στο Λευκό Οίκο. Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί με νεκρούς και τραυματίες!

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο τι ακριβώς προκάλεσε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον. Οι πρώτες πληροφορίες όμως κάνουν λόγο για ένα νεκρό και 5 τραυματίες.

Το συμβαν σημειώθηκε στη συμβολή της 14ης Λεωφόρου με την Κολούμπια, σχεδόν τρία χιλιόμετρα από τον Λευκό Οίκο.

Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν στις 22:00 (τοπική ώρα, ανατολικής ακτής).

Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός WJLA-TV ανέβασε φωτογραφίες στο Twitter με ασθενοφόρα να μεταφέρουν τους τραυματίες από την περιοχή που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, σημειώνοντας ότι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share