Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανείπωτη φρίκη στα Πατήσια: Ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε και την έφαγαν τα σκυλιά της!

Τι έχουν αποκλείσει οι Αρχές;

21 Νοεμβρίου 2019 13:51
Ανείπωτη φρίκη στα Πατήσια: Ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε και την έφαγαν τα σκυλιά της!

Μια ανείπωτη φρίκη σημειώθηκε στα Πατήσια όταν μια ηλικιωμένη πέθανε και την έφαγαν τα σκυλιά της! Η απίστευτη ιστορία που προκαλεί σοκ συνέβη σε διαμέρισμα στα Πατήσια στις 3 Νοεμβρίου, όταν ο γιος της ηλικιωμένης την εντόπισε στο δωμάτιό της νεκρή και το πρόσωπό της να έχει πάρα πολλές δαγκωματιές από τα σκυλιά που είχαν στο σπίτι. Κτηνωδία: Κρέμασαν σκύλο με σύρμα! (Video)

Το βράδυ της 2ας Νοεμβρίου στις 23:00, ο γιος της 84χρονης την καληνύχτησε και την άφησε να πάει στο δωμάτιό της. Ενώ εκείνος πήγε στο δικό του. Κάποια στιγμή γύρω στη μια τα ξημερώματα, δηλαδή μόλις δύο ώρες αργότερα, πήγε να δει πώς είναι η μητέρα του, η οποία έπασχε από άνοια. Σοκαρίστηκε από το θέαμα που αντίκρισε. Η γυναίκα ήταν νεκρή ενώ ήταν καταδαγκωμένη στο πρόσωπο.

Ο θάνατος μιας ηλικιωμένης γυναίκας στα Πατήσια από παθολογικά αίτια δεν θα ήταν είδηση, εάν το νεκρό κορμί της -και ειδικότερα το πρόσωπό της- δεν το είχαν κατακρεουργήσει στη συνέχεια τα πέντε σκυλιά του σπιτιού της.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Οι έμπειροι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Ο γιος της γυναίκας οδηγήθηκε στο τμήμα για κατάθεση, ενώ γρήγορα αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Σωτήρη Μπουζιάνη ο οποίος εξέτασε το άψυχο κορμί της 84χρονης, υπήρχαν πάρα πολλές κακώσεις εξαιτίας των δαγκωμάτων από τα πέντε σκυλιά που ζούσαν μαζί με την ηλικιωμένη και το γιο της στο σπίτι τους στα Πατήσια.

Τραγωδία: Σκυλιά κατασπάραξαν έγκυο! (photos)

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 29χρονη έγκυος σε δάσος στη Γαλλία καθώς την κατασπάραξαν σκυλιά!

Γυναίκα γίνεται παρένθετη μητέρα για το παιδί της δίδυμης αδερφής της όταν αυτή διαγνώστηκε από καρκίνο!

Όλα έγιναν όταν η Elisa Pilaski πήγε τον σκύλο της βόλτα στο δάσος του Retz.

Το απόγευμα του Σαββάτου (16/11), την βρήκε νεκρή και γεμάτη δαγκωματιές ο σύζυγός της. Νωρίτερα, τον είχε πάρει πανικόβλητη τηλέφωνο και του είπε ότι υπήρχε μία αγέλη με σκυλιά που φοβόταν ότι θα της επιτεθεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο άντρας της έφυγε από το αεροδρόμιο όπου εργαζόταν και μετά από 45 λεπτά έφτασε στο δάσος. Ωστόσο ήταν ήδη αργά. Η γυναίκα η οποία ήταν έξι μηνών έγκυος ήταν νεκρή μέσα στα αίματα ενώ είχε δαγκωματιές παντού.

Γυναίκα γεννάει μέσα στο αμάξι μπροστά στα παιδιά της και συγκινεί! (Video)

Ο σκύλος της οικογένειας κατάφερε να επιζήσει της επίθεσης.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι κάποια από τα δαγκώματα στην άτυχη 29χρονη έγιναν όσο εκείνη ήταν ζωντανή, ωστόσο πολλά από αυτά έγιναν αφού εκείνη είχε πεθάνει.

Η αστυνομία διερευνά και το ενδεχόμενο η γυναίκα να πέθανε στην προσπάθεια να προστατέψει τον σκύλο της αλλά και την περίπτωση κάποιες από τις φονικές δαγκωματιές να έγιναν από το δικό της το κατοικίδιο.

Γιατροί πίστευαν ότι 11χρονη ήταν έγκυος, όμως ανακάλυψα κάτι ανατριχιαστικό!

Οι γιατροί είπαν στην μητέρα ότι η 11χρονη κόρη της είναι έγκυος! Δυστυχώς η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη…

Καλόγριες πήγαν στην Αφρική για ιεραποστολικό σκοπό..όταν επέστρεψαν ανακάλυψαν κάτι τρομερό!

Όταν η 11χρονη Ροουζ διαμαρτυρήθηκε για πολλούς πόνους, η μητέρα της σκέφτηκε ότι δέχεται εκφοβισμό στο σχολείο. Η προσωπικότητα της έφηβης είχε αλλάξει και είχε γίνει υπέρβαρη.

Και αρκετά σύντομα η Ροουζ ένιωσε κάτι στην κοιλιά της. Δεν ήξερε τι θα μπορούσε να είναι. Αλλά οι γιατροί πίστευαν ότι ήξεραν. Κατηγορούσαν την έφηβη ότι ήταν έγκυος και στη συνέχεια της έκαναν τεστ για να μάθουν αν είχαν δίκιο.

Η Ρόουζ όμως δεν ήταν έγκυος, όπως σκέφτηκαν οι γιατροί. Είχε έναν τεράστιο όγκο στην κοιλιά της που ζύγιζε 10 κιλά! Και αυξανόταν στις ωοθήκες της έφηβης.

Ήταν έγκυος αλλά φοβόταν να πάει για υπέρηχο. Όταν όμως ήρθε η ώρα για να γεννήσει, αντίκρισε κάτι το σοκαριστικό!

Η μητέρα της είχε παρατηρήσει ότι η Ρόουζ συμπεριφερόταν διαφορετικά τους τελευταίους μήνες. Παλιά είχε μια ευφάνταστη προσωπικότητα. Αλλά πριν από δύο μήνες, τα πράγματα άλλαξαν ξαφνικά.

Ο όγκος δυστυχώς αποδείχθηκε καρκινικός και ήταν σπάνιο για την ηλικία ενός κοριτσιού σαν της Ρόουζ. Η μητέρα της σχεδιάζει να πουλήσει το κατάστημα της επιχείρησής της, για να έχει χρόνο φροντίζοντας την κόρη της στο νοσοκομείο.

Αν είναι δυνατόν: Έγκυος γυναίκα για 260 εβδομάδες!

Η μητέρα της Ρόουζ έτρεξε σε πολλά σενάρια όταν διαπίστωσε τις αλλαγές στην κόρη της. Υποψιάζεται ότι έπασχε από κάποια διατροφική διαταραχή σε ένα σημείο. Αλλά τότε έμαθε ότι ήταν ο κακοήθης όγκος.

«Αυτό που μας συμβαίνει είναι κάτι που θέλω όλοι οι γονείς να γνωρίζουν, καθώς σκέφτηκα ότι υπέφερε από μια διατροφική διαταραχή από το μπούλινγκ επειδή ήταν υπέρβαροι», είπε η μητέρα της.

«Όταν μου είπαν ότι είχε καρκίνο δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, έσπασε η καρδιά μου. Τώρα μου είπαν ότι ο καρκίνος είναι θεραπεύσιμος και είμαι τόσο ανακουφισμένη. Τώρα η ζωή μου έχει αλλάξει και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, μόνο η κόρη μου».

Οι γιατροί θα κάνουν αρχικά τη χημειοθεραπεία για να συρρικνωθεί ο τεράστιος όγκος. Όταν είναι έτοιμη, η Ρόουζ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να τον αφαιρέσει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share