Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Φρίκη: Ο πατέρας της την έσυρε με το ζόρι στο σπίτι και η μητριά της την πήγε γρήγορα για μπάνιο - Ο λόγος θα σας ανατριχιάσει!

Τραγική ιστορία!

21 Νοεμβρίου 2019 13:56
Φρίκη: Ο πατέρας της την έσυρε με το ζόρι στο σπίτι και η μητριά της την πήγε γρήγορα για μπάνιο - Ο λόγος θα σας ανατριχιάσει!

Ο πατέρας της την έσυρε με το ζόρι στο σπίτι και η μητριά της την πήγε γρήγορα για μπάνιο - Ο λόγος θα σας ανατριχιάσει! Συγκινητικό: Η αντίδραση αυτού του αγοριού όταν άκουσε τους όρκους της μητριάς του θα σας κάνει να δακρύσετε!

Αυτή η συγκινητική ταινία μικρού μήκους είναι το συναισθηματικό ταξίδι ενός παιδιού μέσα στο σύστημα ανάδοχων οικογενειών

Στις ΗΠΑ, περισσότερα από 400,000 παιδιά βρίσκονται στο σύστημα ανάδοχων οικογενειών και τα τελευταία χρόνια, αυτοί οι αριθμοί δεν έχουν μειωθεί. Η ζωή απαιτεί τεράστια ποσά ενέργειας και δύναμης από αυτά τα παιδιά, γι’αυτό και χρειάζονται γονείς που να τα αγαπάνε και να τα συμπονούν.

Εσείς τι άποψη έχετε πάνω στο θέμα;

Αδιανόητο: Πα - ''τέρας'' βιάσε την κόρη του την ημέρα του γάμου της!

Αυτός ο πα - ''τέρας'' βιάσε την κόρη του την ημέρα του γάμου της!

Ο 50χρονος αρχικά ισχυρίστηκε πως δεν θυμόταν και στη συνέχεια πως… έκανε λάθος, μπερδεύοντας την κόρη του με τη γυναίκα του – Σοκαριστικός διάλογος του θύματος με τον θύτη στο δικαστήριο

Μία ανεπανάληπτη για τη χώρα και σπάνια σε συνολικότερο επίπεδο υπόθεση χειρίζεται η αστυνομία στη Δανία. Πρωταγωνιστής της τραγικής, όσο και λυπηρής ιστορίας αυτής, είναι ένας πατέρας, που βίασε την κόρη του την ημέρα κατά την οποία εκείνη παντρευόταν. Φρίκη στην Μάνη: 60χρονος ασελγούσε σε 11χρονη!

Στην απολογία του στην αστυνομία, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως μπέρδεψε την κόρη του με τη σύζυγό του, γεγονός που δεν στηρίζεται από τα γεγονότα. Η απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε τον Αύγουστο, σε περιοχή έξω από την πόλη Κόλντινγκ, στη νότια Δανία. Η 20χρονη κοπέλα είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι της έπειτα από την ολοκλήρωση της γαμήλιας τελετής, όταν ο 50χρονος πατέρας της μπήκε στο δωμάτιο και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Με βάση πληροφορίες, ο πατέρας και η κόρη είχαν διακόψει για μεγάλο διάστημα τις σχέσεις τους. Λίγο πριν τον γάμο, ωστόσο, τα ξαναβρήκαν και ο πατέρας έλαβε κανονικά την πρόσκλησή του για την τελετή.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η 20χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και η συμπεριφορά της άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου. Τότε, οι συγγενείς της τη μετέφεραν στο γαμήλιο δωμάτιο, προκειμένου να ηρεμήσει.

 Πα - ''τέρας'' βιάσε την κόρη του

Μερική ώρα μετά, ο 50χρονος πατέρας πήγε στο δωμάτιο και ξάπλωσε στο κρεβάτι, ενώ η σύζυγός του κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι, όμως στην άλλη πλευρά, έχοντας καταναλώσει επιπλέον μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Στη δίκη η οποία έλαβε χώρα χτες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν θυμάται τίποτα. Ο εισαγγελέας, ωστόσο, με βάση την έρευνα που έκανε, ανέλυσε τα στοιχεία τα οποία είχε στη διάθεσή του, αναφέροντας πως στο διάστημα από τις 4 το πρωί μέχρι τις 4:45, ο πατέρας έπιασε με δύναμη το στήθος της κόρης του και της άνοιξε με τη βία τα πόδια. Εκείνη τού έλεγε να σταματήσει και τον έσπρωχνε. Τότε ο 50χρονος πατέρας την πίεσε ακόμα πιο δυνατά, ενώ η ίδια τον παρακαλούσε να την αφήσει.

Ο πατέρας, αφού πρώτα ισχυρίστηκε πως δε θυμόταν τίποτα, στη συνέχεια δήλωσε πως μπερδεύτηκε και πως την πέρασε για τη σύζυγό του. Ο μεταξύ τους διάλογος είναι συγκλονιστικός:

-«Ο ισχυρισμός σου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός από μένα. Σου ζήτησα ευγενικά να με αφήσεις, αλλά συνέχισες. Φώναξα, αλλά συνέχισες. Σε χτύπησα, συνέχισες», είπε η 20χρονη κόρη.

-«Λυπάμαι. Ήταν ένα λάθος. Λυπάμαι. Νόμιζα πως είναι η γυναίκα μου. Μπορούμε να διατηρήσουμε την επαφή μας; Λυπάμαι», είπε ο πατέρας.

Η απολογία του 50χρονου πατέρα δεν έπεισε το δικαστήριο, που τον έκρινε ένοχο για βιασμό, επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share