Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο ιστορικός - δολοφόνος!

Ήθελε να πεθάνει πριν τη δίκη!

21 Νοεμβρίου 2019 13:06
Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο ιστορικός - δολοφόνος!

Πριν λίγες ημέρες μια φρικτή υπόθεση δολοφονίας και διαμελισμού μιας φοιτήτριας στη Ρωσία είδε το φως της δημοσιότητας.

Φρίκη: Βρέθηκαν κομμάτια από το διαμελισμένο πτώμα φοιτήτριας!

Ο διάσημος Ρώσος ιστορικός καθηγητής Όλεγκ Σοκόλοφ, συνελήφθη από τη ρωσική αστυνομία, η οποία τον είχε βγάλει από έναν ποταμό ενώ είχε στην πλάτη του ένα σακίδιο το οποίο περιείχε δύο γυναικεία χέρια, ομολόγησε ότι σκότωσε και διαμέλισε πρώην φοιτήτριά του.

Το χρονικό της φρίκης

Ο 63χρονος αφού δολοφόνησε την Αναστάσια, προσπάθησε να «ξεφορτωθεί» τα μέλη της πετώντας τα στον ποταμό Moyka και σύμφωνα με τις Αρχές, έπεσε και ο ίδιος στο νερό καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Όταν οι αστυνομικοί τον ανέσυραν, στην πλάτη του είχε ένα σακίδιο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν τα… χέρια της 24χρονης Αναστάσια.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Σοκολόφ -εξειδικευμένος στους Ναπολεόντειους πολέμους- δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του ενώ κάλυπτε το πρόσωπό του με τα χέρια του και έκλαιγε.

«Είμαι συντετριμμένος για όσα έγιναν, το μετανιώνω».

Το Κρεμλίνο από την πλευρά του χαρακτήρισε τη δολοφονία της 24χρονης ως μία «εξοργιστική πράξη παραφροσύνης», σημειώνοντας πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Ο Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε μάλιστα πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος είχε φοιτήσει στο ίδιο πανεπιστήμιο με τον Σοκολόφ, είναι ενημερωμένος για την υπόθεση.

Ο δικηγόρος του ιστορικού τόνισε ότι ο πελάτης του «παραδέχτηκε την ενοχή του», ενώ πρόσθεσε πως έχει μετανιώσει και συνεργάζεται.

Το δικαστήριο Οκτιάμπρσκι της Αγίας Πετρούπολης εν συνέχεια με απόφαση του έδωσε εντολή να τεθεί υπό κράτηση ο Ρώσος ιστορικός έως τις 8 Ιανουαρίου του 2020.

Ωστόσο ο 63χρονος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του μετά τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της νεαρής φοιτήτριας - συντρόφου του. Η απόπειρα έγινε μέσα στο διαμέρισμά του κατά τη διάρκεια αναπαράστασης του ειδεχθούς εγκλήματος.

Φρικιαστικό: Την έπνιξε και την τεμάχισε γιατί ζήτησε τα λεφτά της!

Φριχτό θάνατο στα χέρια ενός άνδρα που αρχικά τη στραγγάλισε και στη συνέχεια διαμέλισε το άψυχο κορμί της βρήκε μια 16χρονη στην Ινδία όταν ζήτησε τα δεδουλευμένα της.

Όπως μεταδίδει το indianexpress.com, η Σόνι Κουμάρι είχε προσληφθεί ως υπηρέτρια μέσω ενός γραφείου που είχε συστήσει ο 30χρονος Μαντζίτ Καρκέτα.

Ο 30χρονος κράταγε το μισθό της ώστε να την έχει υπό έλεγχο.


Μετά από ένα χρόνο εργασίας στο Νέο Δελχί η νεαρή κοπέλα ζήτησε από τον Καρκέτα να της δώσει τα χρήματα για τα οποία είχε εργαστεί τα οποία ήταν περίπου 70 ευρώ το μήνα.

Οι δύο τους συναντήθηκαν στις αρχές Μαΐου σε ένα σπίτι με την 16χρονη να ζητά τα χρήματά της και ταυτόχρονα να ζητά να επιστρέψει στο σπίτι της από το οποίο είχε φύγει πριν από τρία χρόνια.

Μπροστά στην επιμονή της κοπέλας ο Καρκέτα μαζί με δύο ακόμη άτομα τη στραγγάλισε και στη συνέχεια με τη βοήθεια δύο συνεργών του διαμέλισε το κορμί της και το πέταξε σε υπόνομο. Όπως ανέφερε η αστυνομία έβαζαν τα κομμάτια σε σακούλες και τα πετούσαν.

Κομμάτια από το διαμελισμένο κορμί της νεαρής κοπέλας βρέθηκε να επιπλέει λίγες ημέρες αργότερα με την αστυνομία να φτάνει στα ίχνη του 30χρονου μετά από πληροφορία που της έδωσε ένας γείτονάς του.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο Καρκέτα ομολόγησε τόσο την άγρια δολοφονία της 16χρονης όσο και το λόγο που τον οδήγησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share