Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στον Διόνυσο: Εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε σούπερ μάρκετ!

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με το ίδιο αυτοκίνητο!

21 Νοεμβρίου 2019 10:58
Συναγερμός στον Διόνυσο: Εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε σούπερ μάρκετ!

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στον Διόνυσο! Δράστες εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε σούπερ μάρκετ και κατάφεραν να διαφύγουν! Το πρώτο εικονικό σούπερ μάρκετ είναι εδώ! Ποια ελληνική αλυσίδα σουπερ μαρκετ πρωτοπορεί;

Η εισβολή πραγματοποιήθηκε σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας, που βρίσκεται στη λεωφόρο Μαραθώνος τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ειδικότερα, οι δράστες χτύπησαν το κατάστημα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος 112, στις 4:15 τα ξημερώματα.

Οι δράστες προσέκρουσαν με το όχημα στην τζαμαρία του σούπερ μάρκετ. Αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή με άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με το ίδιο όχημα. Ευτυχώς εκείνη την ώρα η επιχείρηση ήταν κλειστή και δεν κινδύνευσαν πολίτες και υπάλληλοι!

Από την εισβολή θρυμματίστηκε η κεντρική τζαμαρία του σούπερ μάρκετ, ενώ προκλήθηκαν και άλλες σημαντικές ζημιές.

Συναγερμός στην Κρήτη: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ!

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή των Καμινίων στο Hράκλειο Κρήτης. Ληστεία μαμούθ στην Βουλιαγμένη! 600.000 ευρώ ήταν η λεία τους!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost.gr, άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλλε στην επιχείρηση και με την απειλή όπλου ζήτησε από την υπάλληλο τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Ο δράστης τράπηκε πεζός σε φυγή. Πανικός στην Άμφισσα: Λήστεψαν ηλικιωμένη μετά από ανάληψη σε ΑΤΜ!

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι αναζητούν το δράστη στα γύρω στενά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία περίπου εβδομάδα άλλη μία ληστεία σε σούπερ μάρκετ είχε σημειωθεί στο Ηράκλειο.

Ο δράστης τότε με την απειλή όπλου είχε καταφέρει να πάρει από τα ταμεία 700 ευρώ.

Τι κατέθεσε η οικιακή βοηθός για τη ληστεία στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό!

Κινηματογραφική ληστεία, σε σπίτι επιχειρηματία στο Π. Ψυχικό σημειώθηκε το μεσημέρι της 24ης Οκτωβρίου.

Κρήτη: Ερωτηματικά για τον θάνατο του 33χρονου επιχειρηματία! Τι υποστηρίζουν οι συγγενείς του;

Οπως έχει γίνει γνωστό εντός της οικίας του επιχειρηματία βρισκόταν μόνο η οικιακή βοηθός , η οποία έζησε τον απόλυτο τρόμο στα χέρια των δύο δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και αφού ακινητοποίησαν και έδεσαν την 63χρονη, την κλείδωσαν στο μπάνιο. Στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν παντού για τη λεία τους.

Η κατάθεση της οικιακής βοηθού για τη ληστεία στο Παλαιό Ψυχικό

«Ο ιδιοκτήτης είχε φύγει. Ημουν μόνη στο σπίτι και ετοίμαζα το μεσημεριανό μου. Ξαφνικά μπήκαν από την μπαλκονόπορτα τού σαλονιού στο ισόγειο. Με έσπρωξαν. Φώναζαν σε σπαστά ελληνικά να τους πω πού έχει χρήματα και κοσμήματα. Δεν είδα τα πρόσωπα τους. Φορούσαν κουκούλες.

Μου έδεσαν τα χέρια και με κλείδωσαν στο μπάνιο», φέρεται να υποστήριξε η 63χρονη οικιακή βοηθός, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τηλεόραση του ΑΝΤ1. Αρπαξαν χρήματα και κοσμήματα αξίας

Την 63χρονη οικιακή βοηθό βρήκε και απελευθέρωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος επέστρεψε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι δράστες αφαίρεσαν από την οικία του επιχειρηματία κοσμήματα -η αξία των οποίων φτάνει τις 100.000 ευρώ- αλλά και 2.000 ευρώ σε μετρητά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share