Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέες στάσεις εργασίας στο μετρό την επόμενη εβδομάδα!

Οι εργαζόμενοι θα "τραβήξουν" χειρόφρενο!

20 Νοεμβρίου 2019 14:23
Νέες στάσεις εργασίας στο μετρό την επόμενη εβδομάδα!

Χαμός θα δημιουργηθεί στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα όταν οι εργαζόμενοι του μετρό θα τραβήξουν "χειρόφρενο"! Στις 28 και 29 Νοεμβρίου θα υπάρξουν νέες στάσεις εργασίας! "Πράσινο φως" για τη γραμμή 4 του Μετρό! Ποιες περιοχές θα καλύπτει;

Κινητοποιήσεις την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την επόμενη Πέμπτη και Παρασκευή εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών. Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι επιρρίπτουν ευθύνες στη διοίκηση της Εταιρείας.

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου από τις 12.00 έως τις 16.00.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι επιρρίπτουν τις ευθύνες για την εκ νέου έναρξη των κινητοποιήσεων στη διοίκηση της εταιρίας επισημαίνοντας ότι εδώ και έξι μήνες δεν λαμβάνουν δεδουλευμένες αποδοχές που απορρέουν από την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που έχουν υπογράψει τόσο η τέως όσο και η νυν πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών.

Συναγερμός στο Λονδίνο: Εκκενώθηκε σταθμός μετρό! (Video)

Συναγερμός στο Λονδίνο με τις Αρχές να εκκενώνουν τον σταθμό Euston του μετρό.

Άγριο ξύλο στο Μετρό του Λονδίνου! Πολίτες χτύπησαν ακτιβιστές! (Video)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει σημάνει συναγερμός για φωτιά.

Ο σταθμός εκκενώθηκε σε ώρα αιχμής, καθώς καπνός φαινόταν να βγαίνει από τον συρμό.

Σύμφωνα με Tweet επιβάτη «μύριζε όλο και πιο έντονα καπνός».

Βίντεο-σοκ: Λιποθύμησε στην αποβάθρα του μετρό και έριξε γυναίκα στις ράγες!

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και καταγράφει τη στιγμή που ένας άνδρας λιποθυμά μπροστά στην αποβάθρα του Μετρό και κατά την πτώση του σπρώχνει μια γυναίκα στις ράγες, λίγο προτού φτάσει στο σημείο διερχόμενος συρμός. Άγριο ξύλο στο Μετρό του Λονδίνου! Πολίτες χτύπησαν ακτιβιστές! (Video)

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη σε σταθμό του Μετρό, στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σταθμού, συγκλονίζουν: Ξαφνικά, κι ενώ η αποβάθρα ήταν ήδη γεμάτη από κόσμο, ένας άνδρας χάνει τις αισθήσεις του. Καθώς λιποθυμά, πέφτει με ορμή πάνω σε μια ανυποψίαστη γυναίκα που βρίσκεται στην άκρη της αποβάθρας, σπρώχνοντάς τη πάνω στις ράγες.

Οι στιγμές που ακολουθούν είναι απίστευτες: Οι παρευρισκόμενοι επιβάτες σπεύδουν στην άκρη της αποβάθρας, κάνοντας απεγνωσμένα σήματα στον οδηγό του συρμού που είναι έτοιμος να εισέλθει στο σταθμό, ώστε να σταματήσει το Μετρό προτού αυτό χτυπήσει τη γυναίκα.

Ο οδηγός του μετρό προλαβαίνει, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, να ακινητοποιήσει το συρμό λίγα μόλις εκατοστά μακριά από τη γυναίκα που βρίσκεται πάνω στις γραμμές.

Αμέσως μετά, κάποιοι από τους επιβάτες ορμούν στις γραμμές, σε μια προσπάθεια να οδηγήσουν τη γυναίκα με ασφάλεια μακριά από το σημείο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μετρό: Αυτοί είναι οι έξι νέοι σταθμοί! Πότε παραδίδονται;

Ριζικές αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share