Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άταφη, στα ψυγεία του νεκροτομείου η σορός της τραγουδίστριας Ρένας Πάντα!

Δεν υπάρχουν τα χρήματα για την κηδεία της!

20 Νοεμβρίου 2019 10:56
Άταφη, στα ψυγεία του νεκροτομείου η σορός της τραγουδίστριας Ρένας Πάντα!

Θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι η σορός της σπουδαίας τραγουδίστριας Ρένα Πάντα, εδώ και 5 μέρες παραμένει άταφη, στα ψυγεία του νεκροτομείου καθώς δεν υπάρχουν τα χρήματα για την κηδεία της.

Στο νοσοκομείο πασίγνωστη τραγουδίστρια! (photos)

«Η Ρένα δεν είχε κανέναν στον κόσμο. Ήταν μόνη και έρημη. Για τον λόγο αυτό οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την Αστυνομία και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Έκτοτε έχουμε ξεκινήσει έναν μαραθώνιο για να συγκεντρώσουμε τα χρήματα ώστε να γίνει η κηδεία της», δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΕΣΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Στο νοσοκομείο γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια μετά από ατύχημα!

Η Άντζυ Σαμίου μεταφέρθηκε μετά από ατύχημα στο νοσοκομείο, Ασκληπιείο της Βούλας. Η γνωστή και αγαπημένη σε όλους τραγουδίστρια, ενημέρωσε τους θαυμαστές της, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό του Facebook μια φωτογραφία, που φαίνεται το δεξί της χέρι στον γύψο και τυλιγμένο με γάζες! Η ίδια φαίνεται να είναι καλά.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη πασίγνωστης τραγουδίστριας: "Αιμορραγούσαν οι φωνητικές μου χορδές.."

«Έσπασα το δεξί μου χεράκι… 2 ώρες περιμέναμε στα επείγοντα του Ασκληπιείου. Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν τα περιστατικά πολλά κι αυτοί υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους… Ευχαριστώ το, team της ΣΤ’ ορθοπεδικής για τον πόνο που μου έδωσαν για να βάλουν τον καρπό μου ξανά στη θέση του ούρλιαξα με την ψυχή μου… Ο γιατρός πονούσε κι αυτός από αυχενικό αλλά εκεί στο καθήκον…» , έγραψε.

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια! (photo-video)

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μαρί Λαφορέ πέθανε στην πόλη Ζενολιέ της δυτικής Ελβετίας σε ηλικία 80 ετών, ανακοίνωσε σήμερα η οικογένειά της στο Γαλλικό Πρακτορείο. Θρήνος: Πέθανε ο Γιώργος Χριστοφής!

"Η Μαρί Λαφορέ πέθανε χθες, Σάββατο. Μόλις μου το είπε η κόρη της", είπε σε δημοσιογράφο του AFP η Ντομινίκ Ντεγκάλ, εκπρόσωπος Τύπου της σκηνοθέτριας Λίζα Αζουέλος, κόρης της Λαφορέ. Πέθανε ο Ευθύμιος Παυλάκης!

Τα αίτια του θανάτου της ερμηνεύτριας των μεγάλων μουσικών επιτυχιών "Vendanges de l'amour" και "Viens, viens" δεν έχουν διευκρινιστεί.

Η Μαρί Λαφορέ είχε γυρίσει ταινίες με τους σκηνοθέτες Ζορζ Λοτνέρ, Ανρί Βερνέιγ, Πιέρ Γκρανιέ-Ντεφέρ, Μισέλ Ντεβίλ, Ζαν-Πιέρ Μοκί... Θρήνος στο ελληνικό πόλο: Πέθανε ο Αδαμάντιος Μαντής!

Το 1963, κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος 45 στροφών: Το τραγούδι "Les vendanges de l'amour" συνέθεσε ο Ντανιέλ Ζεράρ. Θα ακολουθήσουν και άλλες επιτυχίες: "Ivan, Boris et moi", "Il a neige sur Yesterday" (τραγούδι -φόρος τιμής στους Μπιτλς), "Viens sur la montagne", "Marie douceur, Marie colere", "Que calor la vida"...

Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στη Ζιρόντ της νοτιοδυτικής Γαλλίας στις 5 Οκτωβρίου του 1939. Το 1978 μετακόμισε στη Γενεύη και απέκτησε την ελβετική υπηκοότητα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share