Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μάχη με τον καρκίνο για την Άσπα Τσίνα! Πάσχει από σπάνια μορφή

"Έχω καρκίνο στο αίμα"!

20 Νοεμβρίου 2019 07:48
Μάχη με τον καρκίνο για την Άσπα Τσίνα! Πάσχει από σπάνια μορφή

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής της δίνει η Άσπα Τσίνα, με την γνωστή τραγουδίστρια να δίνει μάχη με τον καρκίνο στο αίμα!

Το βράδυ της Τρίτης (19/11), η Άσπα Τσίνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και αποκάλυψε πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: "Φυσικά και θα έκανα έρωτα με γυναίκα": Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια σπάει κάθε "ταμπού"

«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Κάθε μέρα και χειρότερα. Πάω και κάνω μία μαγνητική, η οποία δείχνει συμπιεστικά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη. Το σώμα μου είχε διαλυθεί. Στη συνέχεια, βγαίνουν τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές εξετάσεις. Ο γιατρός μου αναφέρει ότι έχω έναν αιματολογικό καρκίνο που λέγεται πολλαπλό μυέλωμα. Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκαλα» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

Άσπα Τσίνα: "Απομονώθηκα γιατί έπεσα θύμα bullying!"

Η εκρητκτική περσόνα Άσπα Τσίνα μίλησε για την απομόνωση που βίωσε μετά το τηλεοπτικό ριάλιτι εξαιτίας του bullying που δέχτηκε!

«Εγώ το bullying το υπέστη για αρκετό καιρό μην σου πω για χρόνια… Καμιά φορά οδηγήσε στην αυτοαπομόνωση για να αποφύγεις τους κραδασμούς μέσα σου από το bullying που δέχεσαι! Γι' αυτό ο Τζώρτζης είναι ένα αγγελούδι επί Γης! Κι όμως, υπήρξαν 9 ακόμα πιο... "σιχαμένοι" παίκτες ριάλιτι!

Φεύγω, γυρίζω στην βάση μου, είχα ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια.

Εξαφανίστηκα γιατί δεν μπορούσαν να ισορροπήσω μέσα μου, έρχεται ο γιος μου μετά από μερικά χρόνια…», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα σε τηλεοπτική της συνέντευξη!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share