Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επιδείνωση του καιρού σήμερα με βροχές και καταιγίδες!

Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ!

20 Νοεμβρίου 2019 06:32
Επιδείνωση του καιρού σήμερα με βροχές και καταιγίδες!

Άσχημος θα είναι ο καιρός σήμερα, καθώς αναμένεται νέα επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες, αλλά και χαλάζι.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, τα φαινόμενα θα είναι μάλιστα έντονα, κυρίως στη βόρεια και την δυτική Ελλάδα, αλλά από το μεσημέρι θα αρχίσουν να εξασθενούν.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ΕΜΥ εξέδωσε και έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για σήμερα και αύριο.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στη Μακεδονία, από το μεσημέρι όμως στη δυτική Μακεδονία θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα θαλάσσια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από τα βορειοδυτικά μετά το μεσημέρι. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 με 6 και το πρωί στο Ιόνιο 7 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Nεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων από το μεσημέρι. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Με την ευκαιρία διαβάστε: Προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού: Έρχεται κακοκαιρία - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει;

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια θα πυκνώσουν και από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές, με εξασθένηση από το βράδυ. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σάκης Αρναούτογλου: "Έντονες βροχές και κακοκαιρία τις επόμενες μέρες"!

Χαλάει ο καιρός! Έρχεται κακοκαιρία από τα δυτικά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share