Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δείτε τι άφησε ένας ετοιμοθάνατος στο κοριτσάκι που έμενε δίπλα του... Ραγίζει καρδιές!

Μια συγκινητική ιστορία που λυγίζει και τους πιο σκληρούς!

19 Νοεμβρίου 2019 17:06
Δείτε τι άφησε ένας ετοιμοθάνατος στο κοριτσάκι που έμενε δίπλα του... Ραγίζει καρδιές!

Ένας ηλικιωμένος θαύμαζε την κόρη του γείτονά του όσο μεγάλωνε, και την ένιωθε σαν δικό του παιδί. Όσο μεγάλωνε και αυτός και συνειδητοποιούσε ότι θα την χάσει μια για πάντα, από το αναπόφευκτο, έκανε κάτι που ραγίζει καρδιές!

Δείτε επίσης: Γυναίκα γίνεται παρένθετη μητέρα για το παιδί της δίδυμης αδερφής της όταν αυτή διαγνώστηκε από καρκίνο!

Φύλαξε κάποια δώρα για το μικρό κορίτσι που θα της τα έδιναν μετά τον θάνατό του.Ο 87χρονος Κεν Γουάτσον φύλαξε 14 δώρα Χριστουγέννων για την 2 ετών Κάντι Γουίλιαμς. Φύλαγε από ένα δώρο κάθε χρόνο, ώστε να μην σταματήσει να παίρνει τα δώρα της για τα Χριστούγεννα μέχρι τα 16 της χρόνια.

Ο συνταξιούχος δύτης έμεινε χήρος όταν η αγαπημένη του σύζυγός πέθανε, τον Φεβρουάριο του 2012, και δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου τα δικά του εγγόνια.

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατό του, η κόρη του Κέν, η Τζένι, ανακάλυψε την τσάντα με δώρα Χριστουγέννων όταν καθάριζε το σπίτι του πατέρα της. Τα έδωσε στους γείτονες, οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα, όταν είδαν τα δώρα που αγόραζε ο γείτονάς τους για την κόρη τους!

“Μου έδωσε την πλαστική σακούλα και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σκουπίδια. Αλλά όταν διάβασα το σημείωμα, κατάλαβα ότι ο μπαμπάς της τα αγόραζε για την Κάντι. Ήταν όλα τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που είχε αγοράσει για εκείνη,” είπε ο πατέρας της μικρής.

“Τα έφερα πίσω και η σύζυγός μου άρχισε να κλαίει. Είναι δύσκολο το πώς νιώσαμε. Δεν ξέρω αν τα κρατούσε για πολύ καιρό ή αν τα αγόρασε προς το τέλος της ζωής του.”

Ο Κεν είχε πει στους γείτονες ότι ήλπιζε να ζήσει μέχρι τα 100 του χρόνια για να δει την Κάντι να γίνεται μεγάλη γυναίκα με την δική της οικογένεια.

“Πριν από τρία χρόνια μετακομίσαμε σ’ αυτό το σπίτι κι αρχίσαμε να γνωρίζουμε κάποιους γείτονες. Ο Κέν ήταν 83 ετών τότε και ήταν ένας άνθρωπος ζωηρός, αλλά από τότε που έχασε τη γυναίκα του άρχισε η αντίστροφη μέτρηση..,” είπε ο πατέρας.

“Ο Κέν ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Όταν μεγαλώσει η κόρη μου θα της μιλήσω για εκείνον και την ιστορία του ούτως ώστε να μάθει πόσο εξαιρετικός άνθρωπος ήταν…”

Συγκινητικό: Γιατρός κάνει καντάδα σε κοριτσάκι που πάσχει από καρκίνο και η αντίδρασή της είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα! (Video)

Γιατρός κάνει καντάδα σε κοριτσάκι που πάσχει από καρκίνο και η αντίδρασή της είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα!

Το τραγούδι μπορεί να ταξιδέψει κάποιον σε διαφορετικούς κόσμους και να τον κάνει να ξεχάσει προσωρινά τις ανησυχίες του. Το συγκινητικό μήνυμα μιας 21χρονης κοπέλας: ''Όταν τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν, ένιωθα ότι έχανα τον έλεγχο αλλά...''

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αυτός ο γιατρός κατάφερε να αλλάξει τις ζωές των ασθενών του μέσω της μουσικής.

Όταν κάποιος πάσχει από μία ασθένεια, συνήθως προσπαθεί να παραμείνει αισιόδοξος καθώς υπάρχουν πιθανότητες να κερδίσει τη μάχη. Η θετική σκέψη μπορεί στ’ αλήθεια να επηρεάσει την υγεία ενός ατόμου και να του δώσει τη δύναμη που δεν θα είχε αλλιώς. Ο γιατρός αυτός γνώριζε τη δύναμη που έχει η μουσική και έκανε τα πάντα για να κρατήσει τους ασθενείς του δυνατούς και αισιόδοξους.

Ο Δρ. Μάρτινς είναι ένας αφοσιωμένος γιατρός στο νοσοκομείο Das Clinicas στο Πρέτο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Μία μέρα έφερε το ουκουλέλε του στο νοσοκομείο. Ήθελε να διασκεδάσει τους μεγαλύτερους σε ηλικία ασθενείς του φέρνοντάς τους ζωντανή μουσική. Αυτό που δεν γνώριζε ήταν πως είχε και μία ξεχωριστή, μικρή θαυμάστρια.

Η Σοφία βρισκόταν στην παιδοογκολογική πτέρυγα όταν άκουσε τον Δρ.Μάρτινς να παίζει. Το κορίτσι πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, που ονομάζεται Πνευμονική Ιστιοκύττωση Langerhans. Όταν άκουσε τον Δρ. Μάρτινς να παίζει, αμέσως γέμισε με χαρά. Άρχισε να περιπλανιέται σε όλο το νοσοκομείο, ψάχνοντας την προέλευση αυτής της όμορφης μελωδίας. Όταν η Σόφια βρήκε το γιατρό να τραγουδάει και να παίζει το ουκουλέλε του, έτρεξε κοντά του. Θα δακρύσετε: Κοριτσάκι χωρίς χέρια κατάφερε να κερδίσει κάτι... αδιανόητο! (Video)

Ο Δρ. Μάρτνις σύντομα συνειδητοποίησε την μεγάλη επίδραση που είχε η μουσική του σ’ αυτό το μικρό κορίτσι και γι’ αυτό έκανε κάτι αξιοθαύμαστο: Έπαιξε ένα ξεχωριστό τραγούδι ειδικά γι’ αυτήν! Η Σοφία ήταν ενθουσιασμένη που άκουγε τη μουσική. Άρχισε να λικνίζει το σώμα της ανάλογα με το ρυθμό και στη συνέχεια, το έριξε στο χορό! Το κοριτσάκι γέμισε με χαρά όλο το δωμάτιο καθώς ακολουθούσε κάθε μελωδία!

Ο Δρ. Μάρτινς έδειξε πραγματική αφοσίωση στους ασθενείς του καθώς ξεπέρασε τα όρια της συμβατικής ιατρικής και έκανε ό, τι μπορούσε για να φέρει τη χαρά στο νοσοκομείο. Η Σοφία και οι υπόλοιποι ασθενείς δεν θα ξεχάσουν ποτέ την αφοσίωση και τη συμπόνια του. Είναι συγκινητικό να βλέπεις έναν γιατρό που νοιάζεται τόσο πολύ για την καλή ψυχολογία των ασθενών του!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share