Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Γιάννης Γουσέτης!

Θλίψη!

19 Νοεμβρίου 2019 10:29
Πέθανε ο Γιάννης Γουσέτης!

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο Γιάννης Γουσέτης. Η ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟΑ του ΚΚΕ ανακοινώνει με θλίψη τον θάνατο του.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Πέθανε ο Δημήτρης Κακατσάκης!

Ο Γιάννης Γουσέτης γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1935. Σπούδασε στη Νομική Σχολή της Αθήνας και άσκησε μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα για πολλές δεκαετίες.

Από τα φοιτητικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε πολιτικά αγωνιζόμενος μέσα από τις γραμμές της ΕΔΑ. Η μεταπολίτευση τον βρήκε μέλος του ΚΚΕ μέσα από τις γραμμές του οποίου αγωνίστηκε σταθερά και αταλάντευτα μέχρι τη μέρα της φυγής του.

Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ζάκυνθο στις εκλογές που ακολούθησαν τη μεταπολίτευση.

Την τελευταία τετραετία ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Δικηγόρων και επιμελείτο την έκδοση της εφημερίδας του Συλλόγου. Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει την Τετάρτη 20/11/2019, ώρα 3 μ.μ. στο Α΄ Νεκροταφείο της Αθήνας.

Πέθανε ο Γιάννης Γκισάκης!

Θλίψη στη Λάρισα: Ο Γιάννης Γκισάκης έφυγε από τη ζωή στα 76 του χρόνια, σκορπίζοντας σπαραγμό στην πόλη!

Ένας άνθρωπος που μαζί με τη γυναίκα του Σούλα κατάφεραν επί σειρά δεκαετιών να γίνουν ταυτόσημη έννοια στον χώρο των καλλυντικών στην ευρύτερη περιοχή. Γεννήθηκε πριν από 76 χρόνια στον Μαυρόλιθο Βρυοτόπου Αμπελώνα προερχόμενος από αγροκτηνοτροφική οικογένεια. Βρέθηκε σε νεαρή ηλικία στη Λάρισα και ως ανήσυχο πνεύμα άρχισε να ασχολείται μαζί με τη σύζυγό του Σούλα εμπορικά, στον χώρο της ομορφιάς.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό τροχαίο για τον Άγγελο Αναστασιάδη!

Το πρώτο τους κατάστημα έκανε την εμφάνισή του επί της οδού Παπαναστασίου το 1975, ενώ πέντε χρόνια αργότερα άνοιξαν το δεύτερομε την επωνυμία «Soula», που αποτέλεσε σήμα κατατεθέν της μετέπειτα «αλυσίδας» τους, στην οδό Ερμού που υπάρχει ακόμα και σήμερα.

Ο ίδιος φρόντιζε να βρίσκεται καθημερινά επί 45 συνεχόμενα χρόνια στην αγορά και δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται για το μέλλον τόσο της επιχείρησης όσο και του κλάδου.

Με τη σύζυγό του απέκτησαν δύο παιδιά. Η τραγική σύμπτωση είναι πως 17 Νοέμβρη, ημερομηνία της κηδείας του, γεννήθηκε ο γιος του Δημήτρης. Ευτύχησε να δει τέσσερα εγγόνια πριν κλείσει τα μάτια του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Γιώργος Ασαργιωτάκης!

Πένθος στην ΕΛ.ΑΣ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share