Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Ευχάριστα νέα για τον Παναγιώτη Ραφαήλ! Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του!

Δίπλα του όλη η Ελλάδα!

19 Νοεμβρίου 2019 10:18
Ευχάριστα νέα για τον Παναγιώτη Ραφαήλ! Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του!
Follow us on Google News

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ καθώς βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη.

Όπως ανέφερε με ανάρτηση του στο Facebook ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη η θεραπεία θα ξεκινήσει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου. Παναγιώτης-Ραφαήλ: Το μήνυμα καρδιάς των γονιών του!

Η ανάρτηση του πατέρα του:

«Παιδιά είμαστε τοοοοσο χαρούμενοι!! Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν!

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία!

Πρώτα ο Θεός, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου!

Σας ευχαριστούμε πολύ!! Οι ευχές σας έπιασαν τοπο!! Να είστε όλοι καλά!!!».

Παιδιά είμαστε τοοοοσο χαρούμενοι!! Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μπορεί να λάβει τη...

Posted by Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ on Monday, 18 November 2019

Παναγιώτης - Ραφαήλ: Το πρώτο μήνυμα των γονιών του μετά τις εξετάσεις στην Βοστώνη!

Συγκίνηση καιν πολλά χαμόγελα χαρίζει το νέο μήνυμα της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη - Ραφάηλ που φαίνεται να πηγαίνουν όλα καλά στην Βοστώνη!

Δείτε επίσης: "Η μεγάλη μέρα έφτασε!" για τον Παναγιώτη Ραφαήλ! Ξεκίνησε το ταξίδι του για την Βοστώνη!

Να υπενθυμίσουμε ότι το 18 μηνών αγοράκι, διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία, και πλέον είναι στη Βοστώνη, μετά την κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων που έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν με δωρεές, προκειμένου να ξεκινήσει τη θεραπεία του!

Μετά το συγκινητικό μήνυμα των γονιών του μικρού αγοριού, από την άφιξή τους στη Βοστώνη, η οικογένειά του δημοσίευσε στο Facebook, στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ, φωτογραφία της μητέρας με το παιδί που συνοδεύτηκε από λόγια χαράς.

Παναγιώτης Ραφαήλ

«Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλά, κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο μήνυμα.

«Να ευχαριστήσουμε τον ελληνισμό εδώ, μας αγκάλιασαν αμέσως, καθώς και τη Χαρά, τη μαμα του Αντωνάκη, που από κοντά είναι ακόμα πιο γλυκιά», σημειώνεται ακόμη.

Έφτασε στη Βοστώνη ο Παναγιώτης-Ραφαήλ: Το μήνυμα καρδιάς των γονιών του! (photo)

Στη Βοστώνη έφτασε -μετά την κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων που τον βοήθησαν- ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ και η οικογένειά του, προκειμένου να ξεκινήσει η θεραπεία του.

Νέες εξελίξεις με την εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη! (Video)

Οι γονείς του Παναγιώτη – Ραφαήλ φτάνοντας ανάρτησαν ένα μήνυμα καρδιάς στο Facebook:

Μόλις φτάσαμε στη Βοστώνη!!!! Σας ευχαριστούμε όλους!!!! Είμαστε πολύ συγκινημένοι!!!

Posted by Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ on Thursday, 14 November 2019

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ, δίνει μάχη έχοντας τους γονείς του στο πλάι του, απέναντι στη σπάνια πάθηση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας.

Το μόλις 18 μηνών αγοράκι διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με το συγκεκριμένο νόσημα και έκτοτε προσπαθεί καθημερινά να την πολεμήσει.

Σέρρες: Συγκλονίζει η μητέρα του 9χρονου που δέχτηκε επίθεση από σκυλιά! Η ανατριχιαστική περιγραφή της! (Video)

Μετά την τεράστια κινητοποίηση του απλού κόσμου και την αλληλεγγύη που επέδειξε έμπρακτα στον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.681.100,15 ευρώ, με αποτέλεσμα το παιδί να ταξιδέψει τελικά για το ειδικό θεραπευτικό κέντρο στη Βοστόνη.

Οι γονείς του, με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, ευχαρίστησαν τον κόσμο που βοήθησε ώστε να έρθει η ελπίδα για σωτηρία του Παναγιώτη - Ραφαήλ ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Πατέρας Παναγιώτη-Ραφαήλ: Διαψεύδει την είδηση για την κατάθεση ενός εκατομμυρίου ευρώ!

Διαψεύδει την είδηση για την κατάθεση ενός εκατομμυρίου ο Πατέρας Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Σε διάψευση για το ότι υπήρξε κατάθεση ενός εκατομμυρίου ευρώ προέβη ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ, ο οποίος τόνισε ότι τα ποσά που συγκεντρώθηκαν ξεκινούσαν από ένα ευρώ και έφταναν μέχρι τις 40.000.
Tην απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους εξέφρασε μέσα από το δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας ο Γιώργος Γλωσσιώτης, πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ από τη Χαλκίδα.

Τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου ήταν 3.100.000 ευρώ και όπως διευκρίνισε ο κύριος Γλωσσιώτης συγκεντρώθηκαν από ποσά που ξεκινούσαν από ένα ευρώ και έφτασαν και τις 40.000.

Πατέρας Παναγιώτη-Ραφαήλ

Ο ίδιος, όμως, προέβη σε μια ανατροπή…

Όπως ξεκαθάρισε, δεν υφίσταται κατάθεση του 1.000.000 εκατομμυρίου ευρώ από άγνωστο ιδιώτη που γράφτηκε και πως το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί έως τώρα είναι 40.000 ευρώ.

Εξήγησε ότι έως 31 Οκτωβρίου θα ισχύουν οι «κουμπαράδες», θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και θα γίνεται συγκέντρωση χρημάτων μιας και εκτός της θεραπείας είναι τεράστιο το κόστος μεταφοράς του Παναγιώτη στη Βοστώνη και με ειδικό αεροπλάνο – ασθενοφόρο. 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share