Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μάνα και μωρό πεθαίνουν. Τότε η γιαγιά βλέπει κάτι σε μια φωτογραφία που ξεπερνά κάθε λογική...

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

19 Νοεμβρίου 2019 07:58
Μάνα και μωρό πεθαίνουν. Τότε η γιαγιά βλέπει κάτι σε μια φωτογραφία που ξεπερνά κάθε λογική...

Μια μέρα στα ξαφνικά μια μάνα με το μωρό της πεθαίνουν ξαφνικά. Λίγες μέρες μετά η γιαγιά βλέπει την τελευταία τους φωτογραφία η οποία ξεπερνά κάθε λογική...

Με την ευκαιρία διαβάστε: Η γιαγιά της φωτογραφίας μεταμορφώθηκε. Η αλλαγή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η Ανίσα, η οποία οδηγούσε για να πάει στη δουλειά της, έγινε μάρτυρας σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο δρόμος έκλεισε, οπότε η 19χρονη αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία για να τη δείξει στο αφεντικό της και να μπορέσει να δικαιολογηθεί για την καθυστέρηση.

Τα θύματα της συντριβής ήταν η 23χρονη Χάνα, η καλύτερή της φίλη Λάουρα και η εννέα μηνών κόρη της. Πήγαιναν να συναντήσουν το γιατρό της μικρής για ένα τυπικό έλεγχο, όταν η 23χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με ένα φορτηγό. Και οι τρεις τους, πέθαναν ακαριαία.

Όταν η 19χρονη (που ήταν μάρτυρας) κοίταξε τη φωτογραφία αργότερα, η θεία της παρατήρησε μια λεπτομέρεια που εκείνη δεν είχε παρατηρήσει: ήταν μια ακτίνα φωτός που έλαμπε από το συντετριμμένο αυτοκίνητο.

"Φαινόταν σαν να πήγαιναν στον ουρανό", είπε η θεία της, όπως αναφέρει το tonwtiko. Η Ανίδα αποφάσισε να δείξει τη φωτογραφία στις οικογένειες των θυμάτων.

Με την ευκαιρία διαβάστε: 78χρονη γιαγιά μεταμορφώνεται μπροστά στην κάμερα. Δεν θα πιστεύετε στο αποτέλεσμα.

Η μητέρα της 23χρονης και γιαγιά της μικρής, δάκρυσε όταν είδε τη φωτογραφία. Η μητέρα της, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν την είδε."Δεν ξέρετε πόσα σημαίνει αυτή η φωτογραφία για μένα", δήλωσε.

"Δεν μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα που ένιωσα. Ήταν σαν να τις παρακολουθώ να πηγαίνουν στον ουρανό", είπε η Ντάνα.

Πολλοί από αυτούς που έχουν δει τη φωτογραφία, πιστεύουν ότι η δέσμη φωτός είναι απλώς μια αντανάκλαση από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου της 19χρονης. Αλλά η μητέρα και η θεία, πιστεύουν ότι είναι κάτι πολύ διαφορετικό και αυτό τους βοήθησε να συμφιλιωθούν με την απώλεια των κοριτσιών.

Αυτή την γιαγιά την έθαψαν μαζί με το κινητό της. Μετά από 5 χρόνια έγινε κάτι απίστευτο...

Σοκ! Έθαψαν την γιαγιά μαζί με το κινητό της τηλέφωνο. Ωστόσο ύστερα από 5 χρόνια έγινε κάτι τρελό.

Η κοπέλα δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Όταν το κινητό της ήχησε και κατάλαβε ότι είχε μήνυμα, πήγε να το διαβάσει και έμεινε άφωνη. Με την ευκαιρία διαβάστε: Κάθε φορά που πήγαινε στη γιαγιά της, ζητούσε ψιλά για να αγοράσει κάτι. Όταν πέθανε έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε σπίτι

Το μήνυμα ήταν από… τη γιαγιά της, η οποία πέθανε από καρκίνο του εντέρου το 2011! Η ιστορία που εκτυλίχθηκε στη Βρετανία είναι λίγο «περίεργη».

Η 59χρονη Λέσι Έμερσον απεβίωσε πριν σχεδόν τρία χρόνια, αλλά οι συγγενείς της αποφάσισαν να τη θάψουν μαζί με το κινητό της. Ο λόγος; Ήθελαν να της στέλνουν μηνύματα αγάπης, για να νιώθουν πως είναι ακόμα κοντά τους. δε μπορούσαν να διαχειριστούν διαφορετικά την απώλεια της. Ώσπου μία μέρα η γιαγιά τους… απάντησε.

Η 22χρονη εγγονή της Εμερσον, Σέρι, έστειλε μήνυμα στο κινητό της γιαγιάς της λέγοντας της πόσο της λείπει και σοκαρισμένη έλαβε την εξής απάντηση: «Σε προσέχω, θα το ξεπεράσεις και θα είσαι καλά».

Αν και η κοπέλα δε μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν, το μήνυμα απευθυνόταν τόσο στην ίδια όσο και στον Γκράχαμ Έμερσον, τον θείο της.

«Ένιωσα να αρρωσταίνω όταν το διάβασα. Σοκαρίστηκα και δεν ήξερα τι να κάνω», τόνισε η 22χρονη Λέσι Έμερσον. Τρομοκρατημένη όπως ήταν η κοπέλα, έστειλε μήνυμα πάλι στο ίδιο νούμερο ρωτώντας ποιος είναι για να λάβει νέο μήνυμα που έγραφε «μία ενοχλητική χορτοφάγος». Με την ευκαιρία διαβάστε: Η γιαγιά σέρφερ από την Κεφαλονία που... δαμάζει τα κύματα και μπάινει στο ρεκόρ Γκίνες!

Η νεαρή επικοινώνησε αμέσως με την οικογένεια της και ο γιος της εκλιπούσας, Τζον Εμερσον πήρε την απόφαση να τηλεφωνήσει στο νούμερο που ήξερε ότι ήταν της μητέρας του.

Τελικά η παρεξήγηση λύθηκε, αφού αν και οι συγγενείς της Λέσλι Έμερσον είχαν ζητήσει να διαγραφεί το νούμερο και να μη μπορεί να δοθεί σε άλλον, το λάθος είχε κάνει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που είχε κάνει ακριβώς αυτό.

Είχε παραχωρήσει τον αριθμό σε άλλο χρήστη με αποτέλεσμα αυτό το απίστευτο μπέρδεμα. Ο νέος χρήστης του κινητού, ενημερώθηκε τι συμβαίνει και ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια για την αναστάτωση που προκάλεσε άθελα του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share