Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένταση στα δικαστήρια της Ευελπίδων! (Video)

Συναγερμός!

18 Νοεμβρίου 2019 15:00
Ένταση στα δικαστήρια της Ευελπίδων! (Video)

Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, την ώρα που οδηγούνταν οι συλληφθέντες από τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Συναγερμός στα δικαστήρια Ευελπίδων: Απέδρασε κατηγορούμενος!

Αλληλέγγυοι πέταξαν μπουκάλια που κατέληξαν σε γονείς κατηγορουμένων με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τους απωθήσουν.

Λάρισα: Ισχυρή έκρηξη στα δικαστήρια! (vid & photos)

Σημειώνεται πως την Κυριακή η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 52 προσαγωγές εκ των οποίων οι 32 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Μολότοφ, πέτρες και χημικά σε Εξάρχεια, Θεσσαλονίκη και Πάτρα! (photo-video)

Εκρηκτικό είναι το κλίμα μετά το τέλος των πορειών για την επέτειο του Πολυτεχνείου, με επεισόδια να σημειώνονται στα Εξάρχεια, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά και στην Πάτρα.

«Κάψτε τους»! Βίντεο-ντοκουμέντο από τα επεισόδια οπαδών στου Ζωγράφου!

Κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα προς το σημείο όπου βρίσκεται ισχυρή δύναμη της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί απώθησαν τους αγνώστους, κάνοντας χρήση χημικών.

Ένταση σημειώθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πορειών για το Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, κουκουλοφόροι προχώρησαν σε ρίψη μολότοφ στην οδό Αρριανού πίσω από τη Ροτόντα με αποτέλεσμα να υπάρξουν εστίες φωτιάς και να πάρει φωτιά ένα σταθμευμένο όχημα. Ζημιές υπήρξαν και σε άλλα οχήματα.

Δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με βόμβες κρότου λάμψης για να διαλύσουν τους κουκουλοφόρους. Δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν την κατάσβεση της φωτιάς.

Σε ρίψη μολότοφ προχώρησαν λίγο πριν την ολοκλήρωση της πορείας που πραγματοποιούσαν μέλη συσπειρώσεων, εξωκοινοβουλευτικές ομάδες και συσπειρώσεις κουκουλοφόροι που ευρίσκοντο στο τέλος της πορείας στο ύψος της Κορίνθου με την Ερμού στην Πάτρα. Επίσης κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε κάδους στο ύψος της Κορίνθου με την Αράτου.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων ενώ ομάδα κουκουλοφόρων έχει απωθηθεί από τα ΜΑΤ προς την πλατεία πυροσβεστείου όπου συνεχίζουν τη ρίψη μολότοφ και πετρών.

Χαμός: Επεισόδια στο φοιτητικό συλλαλητήριο! Τραυματίστηκαν φωτορεπόρτερ! (Video)

Επεισόδια στο φοιτητικό συλλαλητήριο, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματισμό φωτορεπόρτερ!

Αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ!

Οι διαδηλωτές, με κεντρικό σύνθημα «Το φοιτητικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, δεν καταστέλλεται», συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια, στα οποία άγνωστοι έσπασαν μία βιτρίνα στη Βουκουρεστίου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο φωτορεπόρτερ τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση που δέχθηκαν στην Πανεπιστημίου.

Η κυκλοφορία στους δρόμους έχει διακοπεί γύρω από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα κλειστές είναι η Σταδίου από Αιόλου, η Βασιλίσσης Αμαλίας και η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας στην κάθοδο, από το Χίλτον.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share