Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πένθος στην ΕΛ.ΑΣ! (photo)

Θρήνος...

18 Νοεμβρίου 2019 13:07
Πένθος στην ΕΛ.ΑΣ! (photo)

Πένθος «τυλίγει» την ΕΛ.ΑΣ τις τελευταίες ώρες χάνοντας ένα πολύτιμο μέλος της!

Προβληματισμός στην ΕΛΑΣ! Η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» είχε αναβαθμίσει την επιχειρησιακή της δυνατότητα!

Συγκίνηση προκαλεί το «αντίο» της Ελληνικής Αστυνομίας σε έναν από τους αστυνομικούς σκύλους του σώματος.

Ο Blacky όπως ήταν το όνομά του ήταν γερμανικός ποιμενικός που επιχειρούσε στο Ναύπλιο και έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια.

ΑΣΟΕΕ: Πέτρες, κουκούλες και ρόπαλα ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από την έφοδο που πραγματοποίησε! (Video)

«Δεν θα σε ξεχάσουμε» διαμηνύει η αστυνομία με ανάρτησή της στο twitter για τον σκύλο που είχε διπλή ειδικότητα και ανίχνευσης ναρκωτικών και περιπολιών.

Δείτε την ανάρτηση:

Πειραιάς: Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για το παρεμπόριο! Κατασχέθηκαν πέντε τόνοι αντικειμένων! (Video)

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για το παρεμπόριο διεξάγεται στον Πειραιά! Κατασχέθηκαν πέντε τόνοι αντικειμένων! Συγκεκριμένα οι αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση μεταχειρισμένων ειδών και αντικειμένων, συνολικού βάρους περίπου πέντε τόνων και στην επιβολή προστίμων συνολικού ποσού 5.200 ευρώ, για ελλείψεις παραστατικών, προχώρησαν σήμερα στον Πειραιά οι Ειδικές Ομάδες Παρεμπορίου της Αστυνομίας σε συνεργασία με τα ειδικά κλιμάκια της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Έκρηξη έξω από σπίτι αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.! (Video)

Στην επιχείρηση συνέδραμαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος Ο.Π.Κ.Ε., της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων, του Α' Τμήματος Τροχαίας Πειραιά και Ομάδες ΔΙ.ΑΣ., συνεπικουρούμενοι από προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά καθώς και οχήματα της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου.

Η επιχείρηση εξελίχθηκε στην περιοχή Αλιπέδου - Πλατείας Ιπποδαμείας, Ομηρίδου Σκυλίτση, Ναυαρίνου - Πλατείας Οδησσού, περιμετρικά του ΗΣΑΠ Πειραιά, περιμετρικά του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και περιμετρικά του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

ελέγχθηκαν 48 άτομα (18 ημεδαποί και 30 αλλοδαποί),

προσήχθησαν 14 άτομα (3 ημεδαποί και 11 αλλοδαποί),

συνελήφθησαν: Δύο αλλοδαποί για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και πέντε άτομα (τρεις ημεδαποί και δύο αλλοδαποί) για παράβαση του νόμου περί άσκησης υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων,

κατασχέθηκαν 858 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 102 πακέτα λαθραίου καπνού,

βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Κ.Ο.Κ.,

επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ποσού 1.000 ευρώ για παραβάσεις, του νόμου περί άσκησης υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων,

διενεργήθηκαν 70 έλεγχοι σε πάγκους υπαίθριων πωλητών και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ποσού 5.200 ευρώ για ελλείψεις παραστατικών και αδείας,

συντάχθηκαν 10 πράξεις κατάσχεσης και καταστροφής διαφόρων παλαιών μεταχειρισμένων ειδών και αντικειμένων, συνολικού βάρους περίπου 5 τόνων, τα οποία απομακρύνθηκαν με απορριμματοφόρα του δήμου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share