Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό: Φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα!

Χαος!

18 Νοεμβρίου 2019 11:54
Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό: Φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον Κηφισό, με ένα φορτηγό να περνάει στο αντίθετο ρεύμα και να καρφώνεται στα κιγκλιδώματα!

Είδηση σοκ: Νεκρή σε τροχαίο 39χρονη έγκυος!

Σύμφωνα με την Τροχαία, το τροχαίο σημειώθηκε στην έξοδο της λεωφόρου προς την οδό Τσούντα.

Από το τροχαίο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Θρήνος στο Ηράκλειο! Θανατηφόρο τροχαίο!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τις πρωινές ώρες στον ημικόμβο Μοχού στο Ηράκλειο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου βρέθηκε νεκρός!

Δείτε επίσης: Σοκ στην Θήβα: Μαθήτρια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μοιραίο, παραμένουν αδιευκρίνιστες. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέσυραν νεκρό τον οδηγό, ενώ ελαφρύτερα τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο συνοδηγός του οχήματος μετά το τραγικό συμβάν.

Σοβαρό τροχαίο στην Φθιώτιδα! Στο χειρουργείο ο οδηγός!

Σοβαρό τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι στο δρόμο Αμφίκλειας – Λαμίας, στη Φθιώτιδα. Ο οδηγός του ΙΧ, που ανετράπη είναι τραυματισμένος και οδηγήθηκε στο χειρουργείο!

Δείτε επίσης: Σοβαρό τροχαίο στην Συγγρού! Παρασύρθηκαν πεζοί!

Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του λίγο πριν από το Παλαιοχώρι, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να ανατραπεί. Αφού γύρισε αρκετές φορές κατέληξε στα χωράφια, ενώ ο 39χρονος οδηγός του που είναι κάτοικος Πολυδρόσου, εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια.

Αναγκαία ήταν η επέμβαση των πυροσβεστών από το Κλιμάκιο Αμφίκλειας προκειμένου να απεγκλωβιστεί και να παραδοθεί στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο.

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Σοβαρό τροχαίο για τον Άγγελο Αναστασιάδη!

Ο έμπειρος τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης, κατεύθυνονταν προς την Αρναία Χαλκιδικής, με συνοδηγό τον συνεργάτη του Απόστολο Τερζή, όταν έπεσε θύμα τροχαίου! Σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, και έπεσαν χαράδρα τριών μέτρων!

Δείτε επίσης: Τέλος ο Αναστασιάδης από την Εθνική!

Οι άνδρες για καλή τους τύχη δεν έπαθαν τίποτα, ενώ το αυτοκίνητο καταστράφηκε σχεδόν πλήρως.

Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός ταξίδεψε στην Αρναία για να δει αρχικά κάποιους φίλους του, αλλά και για να παραβρεθεί σε ένα τραπέζι που έκανε ο τοπικός σύνδεσμος φίλων του ΠΑΟΚ.

Κρήτη: Διασωληνώθηκε 2χρονο κοριτσάκι μετά από τροχαίο!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Λέρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένα 2χρονο κοριτσάκι. Νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου μεταφέρθηκε!

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό τροχαίο στη Κύπρο: Γυναίκα παρέσυρε με αυτοκίνητο τον σύζυγό της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2 ετών κοριτσάκι φέρει σοβαρά τραύματα μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στο νησί των Δωδεκανήσων. Την ίδια στο ΠαΓΝΗ μεταφέρθηκε και μία γυναίκα 30ετών με υπαραχνοειδή αιμορραγία.

Γυναίκα ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο!

Στον Τύρναβο έγινε ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο! Δυστυχώς η γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο ακρωτηριάστηκε!

Στο αυτοκίνητο επενέβαιναν δύο γυναίκες και η οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το ογκώδες θηλαστικό, να χάσει τον έλεγχο και το όχημα να ανατραπεί. Μεσσηνία: Τροχαίο με αγριογούρουνο!

Και οι δυο επιβάτιδες τραυματίστηκαν, αλλά πιο σοβαρά ήταν η συνοδηγός αφού υπέστη ακρωτηριασμό σε ένα δάχτυλο του ποδιού της!

Στον τόπο του ατυχήματος έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τις δυο γυναίκες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και οι γιατροί θα επιχειρήσουν να επανασυγκολλήσουν το κομμένο δάχτυλο στην άτυχη γυναίκα.

Φθιώτιδα: Ένα ακόμα τροχαίο με αγριογούρουνο έγινε τα ξημερώματα!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share