Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: "Έντονες βροχές και κακοκαιρία τις επόμενες μέρες"!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

18 Νοεμβρίου 2019 09:43
Σάκης Αρναούτογλου:

Καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου εν όψει της νέας εβδομάδας με κακοκαιρία σε όλη την χώρα!

Μετά το παρατεταμένο καλοκαίρι, ο χειμώνας φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει για τα καλά στη χώρα μας. Με ανάρτησή του στο facebook, o Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει έντονες βροχές και κακοκαιρία τις επόμενες μέρες και κάνει λόγο για «εν δυνάμει επικίνδυνες οι βροχές και οι καταιγίδες»

Καιρός σήμερα: Έρχονται βροχές και καταιγίδες! Πού θα χτυπήσουν;

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:
«Εν δυνάμει επικίνδυνες οι βροχές και οι καταιγίδες αυτή την εβδομάδα (αλλά πιθανώς κατά διαστήματα έως και τις 25-26 Νοέμβρη) εκτός από τα δυτικά και σε αρκετές περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας! (Προγνωστικοί χάρτες έως και την Παρασκευή- κάντε κλικ πάνω τους για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση στον τίτλο)

Όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού: Ακριβοθώρητος δείχνει να γίνεται ο ήλιος σε αρκετές περιοχές της χώρας αυτή την εβδομάδα καθώς σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδας δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά συχνών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχοπτώσεων που εκτός από τα δυτικά λόγω του κορεσμένου από τις πολλές βροχές έδαφος, ίσως δημιουργήσουν προβλήματα κατά τόπους και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας! Χαλάει ο καιρός! Έρχεται κακοκαιρία από τα δυτικά!

(Ρίξτε μια ματιά στους προγνωστικούς χάρτες κατανομής βροχής 24ωρου, όπου σχεδίασα τον καθημερινό μέσο όρο κατανομής βροχής των κυριότερων παγκόσμιων προγνωστικών μοντέλων στον Ελλαδικό χώρο έως και την ερχόμενη Παρασκευή)

Θα υπάρχουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις και μέσα από τη σελίδα μου εδώ στο facebook αλλά και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3, τα βράδια (Δευ-Παρ 21:45) καθώς σε κάθε περίπτωση η ακριβής θέση των διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων αλλά και προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη ειδικότερα και για τις υπόλοιπες μετεο-παραμέτρους!

καθώς ο καιρός εδώ δεν έχει… ωράριο και εσείς δεν θα πρέπει να χάνετε τον…καιρό σας! Aν βρίσκετε την συγκεκριμένη ανάρτηση ενδιαφέρουσα, κοινοποιήστε τη αν δεν σας κάνει κόπο σε φίλους και γνωστούς!»

Εν δυνάμει επικίνδυνες οι βροχές και οι καταιγίδες αυτή την εβδομάδα (αλλά πιθανώς κατά διαστήματα έως και τις 25-26...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Sunday, November 17, 2019
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share