Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επιθέσεις σε γραφεία εταιριών στο Μαρούσι και στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Τράπηκαν σε φυγή οι δράστες!

18 Νοεμβρίου 2019 08:40
Επιθέσεις σε γραφεία εταιριών στο Μαρούσι και στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Τρεις επιθέσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, από αγνώστους σε γραφεία εταιριών στο Μαρούσι και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε και αυτό: Τραγωδία στην Κατερίνη: Αυτός είναι ο λόγος που η μάνα πήρε μαζί της στον θάνατο την 17χρονη κόρη της!

Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι δράστες χτύπησαν με βαριοπούλες ζημιές την πρόσοψη των γραφείων εταιρείας τσιμέντων στις 04:50, και μετά έγιναν "καπνός"!

Στις 05:00, σημειώθηκε νέα επίθεση σε γραφεία κατασκευαστικής εταιρίας, με πέτρες και μπογιές, στην οδό Αμαρουσίου - Χαλανδρίου, στο Μαρούσι. Λίγα λεπτά αργότερα, στην ίδια οδό, πραγματοποιήθηκε ανάλογη επίθεση σε κτίριο όπου στεγάζονται γραφεία διαφόρων εταιριών.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Τρόμος στο Μαρούσι: Απείλησαν με μαχαίρι υπάλληλο βενζινάδικου!

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας υπάλληλος στο Μαρούσι αφού προσπάθησαν να ληστέψουν το βενζινάδικο που δούλευε! Οι δράστες τον απείλησαν με μαχαίρι! Τραγωδία στο Μαρούσι: Νεκρός άνδρας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του!

Οι δύο δράστες, υπό την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τον υπάλληλο του βενζινάδικου, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο, καθώς και διάφορα προϊόντα από το κατάστημα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα στις 4:15 στην περιοχή του Αμαρουσίου!

Γλυκά Νερά: Έκρηξη έγινε σε βενζινάδικο της περιοχής και προκλήθηκαν υλικές ζημιές!

Έκρηξη σημειώθηκε σε βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά και στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής!

Οι Αστυνομικές Αρχές βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στη λεωφόρο Λαυρίου προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση και να αποκαλυφθούν τα κίνητρα των δραστών. Παλαιό Φάληρο: Έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας!

Η έκρηξη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, προκλήθηκε μετά από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με δυναμίτη από αγνώστους, ενώ από το περιστατικό σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε ένα μικρό γραφείο που υπάρχει στο βενζινάδικο και σε έναν κάδο.

Πάτρα: Έκρηξη σε διαμέρισμα!

Ένα γκαζάκι σε κουζίνα ενός σπιτιού στην Πάτρα εξερράγη εχτές το απόγευμα! Τον τρόμο έζησε η ηλικιωμένη γυναίκα του διαμερίσματος, που κατάφερε ευτυχώς να διαφύγει κάθε κίνδυνο και είναι πλέον ασφαλής από την έκρηξη.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στην Πάτρα: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε παραλία!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα είχε την τύχη με το μέρος της, αφού το γκαζάκι του καφέ βρισκόταν στη κουζίνα και την ώρα της έκρηξης βρισκόταν στο μπάνιο. Απευθείας κάλεσε την πυροσβεστική, η οποία δεν χρειάστηκε τελικά να επέμβει!

Η έκρηξη προκάλεσε ζημιές στη κουζίνα του διαμερίσματος, αλλά το καλό της υπόθεσης είναι ότι η ένοικος δεν τραυματίστηκε. Το περιστατικό έγινε το απόγευμα στη περιοχή Ψαροφάι, με πέντε πυροσβέστες και δύο οχήματα να φτάνουν στο σημείο.

Λήστεψαν διανομέα για να κλέψουν τα σουβλάκια που κουβαλούσε!

Δύο νεαροί φαίνεται ότι είχα πεθάνει από την πείνα και έτσι αποφάσισαν να ληστέψουν τον διανομέα που πήγαινε να παραδώσει την παραγγελία στον Πύργο Ηλείας. Τον λήστεψαν και τον αναγκάσουν να τους δώσει τα σουβλάκια που κουβαλούσε..Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 11 τη νύχτα της Δευτέρας!

Δείτε επίσης: Ένας άντρας πέθανε αφού έφαγε 42 αυγά για ένα στοίχημα!

Την ώρα που ο νεαρός ντελιβεράς ετοιμαζόταν να παραδώσει την παραγγελία, αξίας 19 ευρώ σουβλάκια. Οι δράστες τον ακινητοποίησαν, του τα πήραν και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Όμως, οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν με την περιγραφή που είχε κάνει ο διανομέας και τους προσήγαν στην Ασφάλεια.

Πρόκειται για έναν 19χρονο και έναν 25χρονο τους οποίους αναγνώρισε το θύμα κι έτσι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της ληστείας, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου που τους άσκησε δίωξη και τους άφησε ελεύθερους!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Καιρός σήμερα: Έρχονται βροχές και καταιγίδες! Πού θα χτυπήσουν;

Σεισμός στη Πελοπόννησο!

Θρήνος στο Ηράκλειο! Θανατηφόρο τροχαίο!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share