Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζωγράφου: Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!

Υπάρχουν τραυματίες!

16 Νοεμβρίου 2019 19:40
Ζωγράφου: Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!

Σε ρίνγκ έχει μετατραπεί η Ζωγράφου στην Αθήνα. Τα επεισόδια σημειώθηκαν λόγω του πρωτάθληματος βόλεϊ της Α1 γυναικών μεταξύ του Ολυμπιακού με τον Ηλυσιακό!

Δείτε επίσης: ΑΠΘ: Κουκουλοφόροι σπάνε μηχανές σεκιουριτάδων!

Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού επιχείρησαν να πάνε στον αγώνα, και συνάντησαν οπαδούς του Παναθηναϊκού που τους είχαν στήσει ενέδτα κοντά στον «πράσινο» σύνδεσμο.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν για μια ακόμα φορά έντονες συγκρούσεις, με μολότοφ και άγριο ξύλο στους γύρω δρόμους ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για την ύπαρξη τραυματιών, ενώ τα επεισόδια διαλύθηκαν με την επέμβαση της αστυνομίας. Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, οι αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές.

Χαμός: Επεισόδια στο φοιτητικό συλλαλητήριο! Τραυματίστηκαν φωτορεπόρτερ! (Video)

Επεισόδια στο φοιτητικό συλλαλητήριο, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματισμό φωτορεπόρτερ!

Αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ!

Οι διαδηλωτές, με κεντρικό σύνθημα «Το φοιτητικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, δεν καταστέλλεται», συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια, στα οποία άγνωστοι έσπασαν μία βιτρίνα στη Βουκουρεστίου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο φωτορεπόρτερ τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση που δέχθηκαν στην Πανεπιστημίου.

Η κυκλοφορία στους δρόμους έχει διακοπεί γύρω από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα κλειστές είναι η Σταδίου από Αιόλου, η Βασιλίσσης Αμαλίας και η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας στην κάθοδο, από το Χίλτον.

Ριζικές αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό!

Σημαντικές αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό ετοιμάζει η νέα διοίκηση της ΣΤΑΣΥ.

Βίντεο-σοκ: Λιποθύμησε στην αποβάθρα του μετρό και έριξε γυναίκα στις ράγες!

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, ο Γιώργος Θωμόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, με τις τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις γραμμές του μετρό θα αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που παρέχονται στους πολίτες.

"Πράσινο φως" για τη γραμμή 4 του Μετρό! Ποιες περιοχές θα καλύπτει;

Επιπλέον, θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις στη λειτουργία του μετρό που θα συμβάλλουν στην οικονομική τόνωση του εμπορικού κέντρου.

Οι βασικές αλλαγές στο μετρό

Όπως εξήγησε ο κ. Θωμόπουλος, ένα από τα μέτρα για το μετρό αφορά στην παράταση της λειτουργίας του κατά την εορταστική περίοδο και σε άλλες μεγάλες δημόσιες εκδηλώσεις. Ταυτόχρονα, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ στοχεύει στην αύξηση των δρομολογίων και τις Κυριακές, για τη στήριξη του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας.

Αναλυτικά οι 5 «ειδήσεις» για το μετρό της Αθήνας:

  • Ολοκληρώνεται, σε συνεργασία με την Αττικό Μετρό, η ανακαίνιση του τροχαίου υλικού του στόλου των οχημάτων 8ης παραλαβής της Γραμμής 1 (κατασκευής του 1985),
  • Δρομολογείται η απόκτηση επτά (7) διερευματικών συρμών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δρομολογίων προς το αεροδρόμιο της Αθήνας,
  • Βελτιώθηκε (και θα συνεχίσει να βελτιώνεται) η συχνότητας των δρομολογίων των Γραμμών 2 και 3, με έμφαση στις ώρες αιχμής
  • Παρατείνεται η λειτουργία του Μετρό την εορταστική περίοδο και σε μεγάλες δημόσιες εκδηλώσεις για την διευκόλυνση και οικονομική μετάβαση των πολιτών σε αυτές αυξάνεται η συχνότητα δρομολογίων και τις Κυριακές με εμπορικές δράσεις, για την στήριξη του εμπορικού τριγώνου.
  • Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει «κλειδώσει» το σενάριο ότι οι αλλαγές στο ωράριο του μετρό θα τεθούν σε εφαρμογή ήδη από τα προσεχή Χριστούγεννα.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share