Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Καθηγήτρια απείλησε μαθητές με όπλο!

Αδιανόητο περιστατικό!

16 Νοεμβρίου 2019 14:58
Σοκ: Καθηγήτρια απείλησε μαθητές με όπλο!

Μια καθηγήτρια συνελήφθη στην Ουάσινγκτον καθώς απείλησε με όπλο τους μαθητές της!

Η 58χρονη Τζούλι Τζόουνς δίδασκε γεωμετρία σε λύκειο στην περιοχή Puyallup.

Χαμός σε σχολείο: Καθηγήτρια κλώτσησε το κεφάλι μαθητή! (Video)

Η εκπαιδευτικός είπε σε κάποιον ενήλικα πως θα πυροβολήσει τα παιδιά. Ο άνθρωπος αυτός ενημέρωσε στη συνέχεια άλλους καθηγητές και ήρθαν σε επαφή με το γραφείο του σερίφη για να προχωρήσουν σε καταγγελία του περιστατικού.

Σοκ: Μαθητής στην Κρήτη έβγαλε όπλο μέσα στο σχολείο!

Δεν έχει γίνει γνωστό τι την οδήγησε σε μια τέτοια δήλωση.

Η Τζόουνς απομακρύνθηκε άμεσα και οι Αρχές αναφέρουν πως κρατείται. Μάλιστα, φαίνεται πως τη βαραίνουν αρκετές κατηγορίες, όπως γράφει το BBC.

«Εάν ένα παιδί κάνει τέτοιες δηλώσεις καταλήγει στη φυλακή και πληρώνει το τίμημα. Εάν τις κάνει ένας εκπαιδευτικός, είναι ένα κακό παράδειγμα για τους μαθητές και πρέπει επίσης να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη», δήλωσε ένας από τους ντεντέκτιβ που ασχολούνται με την υπόθεση.

Πάντως σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της, δεν βρέθηκε κάποιο όπλο, ενώ το ποινικό της μητρώο είναι λευκό.

Σοκ: Μαθητής με καθηγήτρια «έπαιξαν» μπουνιές μέσα σε τάξη! (Video)

Εικόνες που σοκάρουν έρχονται στο φως της δημοσιότητας όπου μαθητής με καθηγήτρια «έπαιξαν» μπουνιές μέσα σε τάξη! Αμαλιάδα: «Δεν ήθελα να τον μαχαιρώσω αλλά...!» Τι ισχυρίζεται ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του; (Video)

Στο βίντεο διάρκειας περίπου 20 δευτερολέπτων, φαίνεται η ένταση που υπάρχει μεταξύ μίας καθηγήτριας στο Iroquois High School στο Κεντάκι και ενός 16χρονο μαθητή.

Φυσικά, μόλις δημοσιοποιήθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό την υπόθεση ανέλαβαν οι αρχές, με τον νεαρό να συλλαμβάνεται και την εκπαιδευτικό να σταματάει την διδασκαλεία της.

Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας: 14χρονος χαράκωσε μαθητή στο πρόσωπο!

Μετά το σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε σχολείο στην Αμαλιάδα, όπου τραυματίστηκε ένας 16χρονος μαθητής από συμμαθητή του, ένα νέο κρούσμα σημειώθηκε σε σχολείο, στην Καλλιθέα Αττικής. Αμαλιάδα: Ελεύθερος ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του στο σχολείο!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Alpha ένας 14χρονος χαράκωσε συμμαθητή του στο πρόσωπο με κλειδιά. Ο μαθητής περιέγραψε την επίθεση μιλώντας στην κάμερα. «Άρχισε να με χτυπάει με τα κλειδιά κι εγώ τον χτύπησα πίσω και αυτός με πλάκωσε. Με χαράκωσε με τα κλειδιά.Αμαλιάδα: "Ήρθε πισώπλατα και μου έριξε δυο πισώπλατες μαχαιριές!" Ο 15χρονος μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε!

Τρόμαξα λίγο γιατί είχε μικρή απόσταση γενικά με το μάτι μου. Και επίσης δεν το έκανε μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα παιδιά αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο σε μένα», λέει ο μικρός μαθητής με το σημάδι εμφανές σε όλο του το πρόσωπο.

Το πρόσωπο του 14χρονου γέμισε με αίμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Σήμερα ο 14χρονος δεν παρακολούθησε τα μαθήματα του καθώς πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

Στον Alpha μίλησε και ο αγανακτισμένος πατέρας του θύματος. «Όπως μου είπε ο μικρός ήταν χαράκωμα, πήρε τα κλειδιά και του τράβηξε μια, έτσι και του έβγαινε το μάτι τι θα γινότανε; Μάθατε στην Αμαλιάδα τι έγινε. Δηλαδή τι πρέπει; Να ερχόμαστε στο σχολείο με μαχαίρια και κατσαβίδια; Θα του κάνω μήνυση», λέει ο πατέρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share