Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από την σοκαριστική διάσωση στη φωτιά!

Εικόνες πανικού!

15 Νοεμβρίου 2019 20:04
Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από την σοκαριστική διάσωση στη φωτιά!

Σοκάρει το βίντεο από την εκδήλωση φωτιάς σε διαμέρισμα της Κυψέλης, λίγο πριν τη μία το μεσημέρι.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, καταγράφεται η δραματική διάσωση των ενοίκων από τους γείτονες. Μάλιστα, αποτυπώνονται οι διάλογοι των συγκεντρωμένων, που προσπαθούν να σώσουν τους γείτονές τους πριν φτάσει η πυροσβεστική.

Όταν το κτήριο τυλίχθηκε στις φλόγες, ένας άντρας με βαριοπούλα έσπασε την πόρτα. Οι κάτοικοι προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν έναν άνδρα που βρισκόταν στο φλεγόμενο κτήριο. Μια γειτόνισσα αναφέρει ότι ένας άνδρας Πακιστανικής καταγωγής έμενε στον πρώτο όροφο και είδε ότι τον έβγαλαν λιπόθυμο.

Δείτε το βίντεο:

βίντεο: protothema.gr

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από την φωτιά στην Κυψέλη!

Η φωτιά που ξέσπασε στην Κυψέλη έχει σημάνει συναγερμό! Οι εικόνες πραγματικά συγκλονίζουν!

Στο σημείο μετέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με 16 άνδρες και ο οχήματα, η οποία προσπαθεί να σβήσει την πυρκαγιά, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πυροσβέστες απομάκρυναν τρία άτομα από το φλεγόμενο διαμέρισμα.

Η φωτιά ξέσπασε σε υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Κυψέλης, στη διασταύρωση των οδών Κρόνου και Ερασμίας, σε ένα στενό δρομάκι, λίγο πιο πάνω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Ζώνης.

Η εικόνα ειδικά με τον άνθρωπο που κουβαλάνε στα χέρια σοκάρει!

Μαρίνα Γλυφάδας: Εικόνες που σοκάρουν! Γυναίκα πήδηξε στην θάλασσα για να σωθεί από τις φλόγες!

Στην μαρίνα Γλυφάδας ξέσπασε φωτιά σε εγκατελελειμμένο σκάφος και μετά επεκτάθηκε και σε άλλα δύο! Μια γυναίκα προκειμένου να σωθεί πήδηξε μέσα στην θάλασσα!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά στη μαρίνα Γλυφάδας ξέσπασε στις 7:43. Η φωτιά εντοπίζεται σε σκάφος που βρίσκεται στην τρίτη μαρίνα, ενώ κοντά του υπάρχουν και άλλα σκάφη.

Στη μαρίνα Γλυφάδας μετέβησαν από την πρώτη στιγμή 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ στην κατάσβεση συμμετέχει και πυροσβεστικό πλοιάριο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς. Υπενθυμίζεται ότι ένα παρόμοιο περιστατικό πυρκαγιάς στη μαρίνα Γλυφάδας καταγράφηκε τον περασμένο Αύγουστο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share