Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρίκη: Αυτή η 33χρονη δάγκωσε το μόριο του συντρόφου της από την ζήλια!

Τρελάθηκε!

15 Νοεμβρίου 2019 19:15
Φρίκη: Αυτή η 33χρονη δάγκωσε το μόριο του συντρόφου της από την ζήλια!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια 33χρονη γυναίκα από την Φλόριντα "παρασύρθηκε" από την ζήλια της και δάγκωσε το μόριο του συντρόφου της.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε μπαρ και το περιστατικό έγινε περίπου στις 3 το πρωί. Με την ευκαιρία διαβάστε: Φρίκη: Βρέθηκε πτώμα σε καταψύκτη!

Η 33χρονη Εσπεράνζα, έπινε μπύρες με τον σύντροφό της, όταν μια άλλη γυναίκα προστέθηκε στην παρέα περίπου τα μεσάνυχτα. Η φίλη, έφυγε λίγο μετά, αλλά η ίδια εξοργίστηκε και άρχισε να κατηγορεί τον φίλο της ότι ήθελε να κάνει "κρεβάτι" με τη γυναίκα.

Άρχισε να του φωνάζει, τον άρπαξε από τα χέρια και άρχισε να τον απειλεί με ένα μαχαίρι σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας. "Στη συνέχεια δάγκωσε το μόριο μου από οργή" είπε το θύμα στους αστυνομικούς. Η 33χρονη συνελήφθη για επίθεση με όπλο.

Αληθινή ιστορία: Καρκινοπαθής υιοθετεί όλα τα παιδιά που εγκαταλείπουν οι γονείς τους!

Μια αληθινή ιστορία που θα σας κάνει να συγκινηθείτε είναι και αυτή παρακάτω! Ένας καρκινοπαθής άντρας είναι ο μεγαλύτερος ήρωας που υπάρχει! Υιοθετεί όλα τα παιδιά που τα εγκαταλείπουν οι γονείς τους!

Στα 62 του διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου. Πολέμησε την κακιά αρρώστια, πάλεψε με τις πιθανότητες και -ω του θαύματος- βγήκε νικητής..!!! Έγινε εντελώς καλά αβοήθητος -η γυναίκα του είχε ήδη πεθάνει κι ο γιος του έχει κάποιου είδους σοβαρή αναπηρία. «Θάψτε με στο φέρετρο με τη μαμά μου»: Η τελευταία επιθυμία ενός 7χρονου καρκινοπαθή!

Στο νοσοκομείο, που βρισκόταν, διαπίστωσε ότι πολλά παιδάκια στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου αφήνονταν απ’ τους γονείς τους να πεθάνουν κυριολεκτικά μόνα τους. Ήταν μια αλήθεια, που τον εξέπληξε και ταυτόχρονα τον πείσμωσε.

Μόλις έδιωξε από πάνω του και τα τελευταία σημάδια της νόσου, αποφάσισε το απίστευτο: να υιοθετήσει όσα παιδιά εγκαταλείπονται στα νοσοκομεία από τους γονείς τους αβοήθητα, για να πεθάνουν μόνα τους. Και το έκανε αφειδώς.

Έως τώρα έχουν πεθάνει στην μεγάλη του αγκαλιά 10 παιδιά. Δέκα εγκαταλελειμμένες παιδικές ψυχές, πριν αφήσουν το θνητό και σακατεμένο απ’ την αρρώστια κορμάκι που τους έλαχε, ένιωσαν ζεστασιά και απέραντη αγάπη.

Δέκα παιδικά, φαλακρά απ’ τις χημειοθεραπείες, κεφαλάκια ένιωσαν ένα τρυφερό χάδι, αντί για το ψυχρό μαξιλάρι του νοσοκομείου.

Δέκα παιδικά ζευγάρια μάτια -πριν δουν τον κόσμο- είδαν το τρυφερό πρόσωπο της ανιδιοτελούς Αγάπης και έκλεισαν από κάποιο υγρό απ’ τα δάκρυα χέρι.

Δεν θα τον δείξουν τα κανάλια, θα έχει περάσει στα ψιλά γράμματα των ειδήσεων, οι περισσότεροι θ’ αδιαφορήσουν ακόμα και για την ανάρτηση αυτή -εφόσον δεν υπάρχει σέλφι ή ήλιος και θάλασσα, αλλά αυτός θα συνεχίσει να βοηθά αγγέλους και να εμπνέει ανθρωπιά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη: Δείτε τι κρυβόταν στο μάτι του για ένα μήνα!

Φρίκη: Άνδρας βίασε 11 γυναίκες μέσα σε δύο εβδομάδες!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share