Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Αρνιακός: Βελτιωμένος ο καιρός αλλά με τοπικές μπόρες! (Video)

Αναλυτική πρόγνωση!

15 Νοεμβρίου 2019 10:04
Τάσος Αρνιακός: Βελτιωμένος ο καιρός αλλά με τοπικές μπόρες! (Video)

Ο Τάσος Αρνιακός παρουσιάζει τον καιρό καθημερινά στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα"!

Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου: "Ατμοσφαιρικό μποτιλιάρισμα" ! (photo)

Ο μετεωρολόγος είπε ότι ο καιρός θα είναι βελτιωμένος αλλά με τοπικές μπόρες να κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμους!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Καιρός σήμερα: Βελτιώνεται ο καιρός! Που θα βρέξει τις πρωινές ώρες;

Καιρός σήμερα: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα δυτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε σήμερα.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και αυξημένη υγρασία με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου), 15 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 14 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Η "Βικτώρια" δεν τα παρατάει: Καταιγίδες στον Πειραιά και στην Δυτική Αττική!

Πάρα την πρωϊνή λιακάδα, η κακοκαιρία "Βικτώρια" δεν το βάζει κάτω! Νεροποντή μαζί με κεραυνούς έχει κατακλύσει περίπου από τις επτά το απόγευμα τον Πειραιά και μέρος της Δυτικής Αττικής!

Να υπενθυμίσουμε ότι στεγνώνουν με πιστολάκι τα αρχεία στο Πρωτοδικείο Αθηνών! Η "Βικτώρια άφησε" το σημάδι της! (Video)

Τα «δόντια» της δείχνει η κακοκαιρία που χτυπάει ακόμα μεγάλο μέρος του λεκανοπεδίου!

"Εξασθενημένη η Βικτώρια!" Που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες; Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί! (Video)

O Τάσος Αρνιακός έδειξε σε χάρτη ποια ήταν η πορεία της κακοκαιρίας "Βικτώρια" που έπληξε την Ελλάδα! Η σημερινή πρόγνωση του καιρού όμως από τον Τάσο Αρνιακό έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα! Η "Βιτκώρια" εξασθενεί και ο καιρός θα έχει σταδιακή βελτίωση!

Ηλιοφάνεια αλλά και αύξηση της θερμοκρασίας θα υπάρξει στο μεγαλύτερο της χώρα μας! Βικτώρια: Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία! Κατέρρευσαν τοίχοι, εγκλωβισμένοι κάτοικοι! (photos+video)

Ο διάσημος μετεωρολόγος βέβαια προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν κάποια υπολείμματα βροχής από την κακοκαιρία αλλά σε συγκεκριμένες περιοχές! Συγκεκριμένα η Ήπειρος αλλά και η Δυτική Στερεά Ελλάδα θα έχουν έντονες βροχοπτώσεις μέσα στην ημέρα!

Βέβαια ο Τάσος Αρνιακός τονίζει πως θα υπάρξουν έντονες ομίχλες τις πρωινές ώρες!

Δείτε το βίντεο εδώ στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share