Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σλοβακία: Τρεις γυναίκες πνίγηκαν ενώ πήγαιναν να σώσουν σκύλους!

Παρασύρθηκαν από την πλημμύρα!

14 Νοεμβρίου 2019 22:35
Σλοβακία: Τρεις γυναίκες πνίγηκαν ενώ πήγαιναν να σώσουν σκύλους!

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρεις άτυχες γυναίκες. Στην προσπάθεια τους να σώσουν σκύλους από πλημμυρισμένο καταφύγιο αδέσποτων ζώων σε υπερχειλισμένο ποτάμι, στην κεντρική Σλοβακία, δεν τα κατάφεραν και πνιγηκαν.

Δείτε επίσης: Φρίκη: Βρέθηκε πτώμα σε καταψύκτη!

Οι γυναίκες είχαν φτάσει μετά από έκκληση για βοήθεια που είχε απευθύνει το καταφύγιο ζώων στην πόλη Ρέβουκα, μετά από νεροποντή. Εργάζονταν σε ένα άλλο καταφύγιο, στην πόλη Ρόζναβα.

Όταν έφτασαν στη Ρέβουκα, κατάφεραν να φορτώσουν πολλά σκυλιά στο όχημά τους, όμως το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά, όταν επέστρεφαν..

«Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε, οι τρεις γυναίκες είναι νεκρές», είπε ο πρωθυπουργός Πέτερ Πελεγκρίνι μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών διάσωσης Έρικ Πιάτερ είχε δηλώσει νωρίτερα στο σλοβακικό πρακτορείο TASR ότι είχε βρεθεί νεκρή η μία από τις γυναίκες και ότι οι διασώστες αναζητούσαν ακόμη τις άλλες δύο.

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή: Αυτός είναι το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση! (Video)

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή έρχονται στο φως, με τις Αρχές να ψάχνουν το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση!

Υπόθεση Λίνα Κοεμτζή: Οι απειλές, οι εκβιασμοί, τα "άγρια" μηνύματα και η επίθεση στο κοιμητήριο! (Video)

Στον Άρειο Πάγο είναι αποφασισμένη να φτάσει η μητέρα της της άτυχης φοιτήτριας. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, δηλώνει πως θα ζητήσει ακρόαση από το νέο Εισαγγελέα για την υπόθεση.

Απειλούν τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: «Αν δεν κλείσεις το στόμα θα σου κόψουμε το λαρύγγι!»

“Ο πόνος δεν θα απαλύνει ποτέ. Το μόνο που ζητάω είναι η δικαίωση για τη ψυχή της. Πρέπει να κριθούν και να καταδικαστούν όπως πρέπει. Δεν ζητάω κάτι άλλο, ζητάω δικαιοσύνη”, είπε η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στο κάδρο των ερευνών έχει μπει ένας άνδρας που ζει στην Αγγλία. Είχε δεσμό με την άτυχη φοιτήτρια όταν σύμφωνα με την οικογένειά της, την απειλούσαν με ροζ βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον αναζητά γι ανωμοτί κατάθεση.

Ταυτοποιήθηκε ο αποστολέας των απειλητικών μηνυμάτων για την υπόθεση της Κοεμτζή!

“Θεωρώ πως ήταν ο ένας από τους δύο που έψαχναν το στικάκι πάνω από το άψυχο κορμί της Γαλήνης. Την ώρα που ξεψυχούσε η Γαλήνη.

Είναι ύποπτος και για αυτό τον λόγο μπήκαν στο σπίτι του και κατάσχεσαν υλικό, υπολογιστές, στικάκι και οτιδήποτε άλλο υπήρχε. Γιατί δεν μας κάνουν κατ’ αντιπαράσταση, το ζητάμε μαζί με τον δικηγόρο μου εδώ και πόσο καιρό. Πρέπει να μάθουμε, πρέπει να βγει η αλήθεια”, σημείωσε η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή.

Το άτομο που έστελνε απειλητικά μηνύματα: Στοιχεία φωτιά στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή! (Video)

Νέα στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση της φοιτήτριας, Λίνας Κοεμτζή, που έπεσε στο κενό από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Λίνα Κοεμτζή: Νέες διώξεις για το θάνατο της! Τι είπαν οι δύο άντρες που φέρονται να διακίνησαν άσεμνες φωτογραφίες της;

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ένας νέος μάρτυρας-κλειδί έρχεται στο προσκήνιο, τα στοιχεία του οποίου έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές. Πρόκειται για μία φίλη της κοπέλας, που εργάζονταν μαζί και ήταν από τους ανθρώπους που την είχαν δει τις τελευταίες ώρες, πριν από τη μοιραία νύχτα. «Είχαν πολύ καλές σχέσεις και στην αρχική της κατάθεση, είχε δηλώσει πως γνώριζε ότι η άτυχη φοιτήτρια δεχόταν εκβιασμούς για ροζ βίντεο, αλλά και για φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές. Κατά δήλωσή της, είχε παρατήσει τη δουλειά της διότι -όπως έλεγε- φοβόταν και η ίδια για τη ζωή της», όσον αφορά την υπόθεση, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στο ρεπορτάζ.

Οι αστυνομικοί έφτασαν ξανά στα ίχνη της και προσπάθησαν να πάρουν συμπληρωματική κατάθεση. Όμως, εκείνη πλέον ζει στο Λονδίνο και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κληθεί να δώσει λεπτομέρειες για την υπόθεση στις βρετανικές Αρχές. Τα νέα στοιχεία θα σταλούν στην Ελλάδα και θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλέστηκε ο ΑΝΤ1, υπάρχει και ταυτοποίηση του ανθρώπου που έστελνε απειλητικά μηνύματα μέσω Facebook στην αδερφή της Λίνας και την ξαδέρφη της ζητώντας τους, ώστε να μην ασχολούνται με την υπόθεση διότι, όπως τους έγραφε τότε ο αποστολέας, θα έχουν το ίδιο τραγικό τέλος με την 22χρονη. Αποδείχθηκε ότι αυτό το προφίλ ήταν ψεύτικο. Η οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή έκανε μήνυση μέσω του δικηγόρου της, το προφίλ «κατέβηκε», ενώ από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέχισαν την έρευνα και έφτασαν στα ίχνη του αποστολέα. Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος ερευνάται για το εάν εμπλέκεται και κατά πόσο με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share