Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί σε σχολείο! (photos-video)

Πληροφορίες για τραυματίες!

14 Νοεμβρίου 2019 18:39
Συναγερμός στην Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί σε σχολείο! (photos-video)

Συναγερμός στην Καλιφόρνια, καθώς οι αστυνομικές αρχές δέχτηκαν κλήσεις για περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο.

Πυροβολισμοί μέσα σε πανεπιστήμιο - Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες!

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστικη υπηρεσία του Λος Άντζελες, τουλάχιστον έξι άτομα έχουν τραυματιστεί.

Νέο μακελειό: 15 νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση ενός 15χρονου ασιατικής καταγωγής που φορούσε μαύρο καπέλο και μαύρα ρούχα και φέρεται σαν ο βασικός ύποπτος για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη του Λος Άντζελες.

Σοκ! Δύο αδέρφια πυροβόλησαν πατέρα μπροστά στα 4 παιδιά του! (Video)

«Είδα μια ομάδα κοριτσιών να τρέχουν, μου είπαν πως είδαν κάποιον να κυκλοφορεί με όπλο μέσα στον χώρο του σχολείου. Μετά είδα 20 παιδιά να τρέχουν προς την έξοδο» ανέφερε μαθητής του σχολείου.

Τόσο το σχολείο στο οποίο εξελίχθηκε το περιστατικό, όσο και άλλα που βρίσκονται στην περιοχή, έχουν διακόψει τη λειτουργία τους.

Σφαγή στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρτι για το Χάλοουιν στην Καλιφόρνια! Τρεις νεκροί και αρκετοί τραυματίες! (Video)

Τρεις νεκροί και αρκετοί τραυματίες από πυροβολισμούς σε πάρτι για το Χάλοουιν στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια. Μακελειό στο Παρίσι! Πέντε νεκροί από την επίθεση στο αρχηγείο της αστυνομίας! (Video)

Τουλάχιστον δώδεκα πυροβολισμοί έπεσαν σε πάρτι για το Halloween σε σπίτι στην περιοχή Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και ακόμα εννέα να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, βρέθηκαν πολλοί κάλυκες στον χώρο πίσω από το σπίτι όπου γινόταν το πάρτι. Συναγερμός! Συνετρίβη αεροσκάφος! Τρεις νεκροί! (Video)

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πέντε από τους τραυματίες χρειάζονταν άμεση ιατρική φροντίδα ενώ οι άλλοι τέσσερις έφεραν τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία.

Συναγερμός: Πυροβολισμοί σε μπαρ! Τέσσερις νεκροί! (photos)

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν σε μπαρ του Κάνσας στις ΗΠΑ, όταν ένας άγνωστος εισέβαλε οπλισμένος και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Μακελειό στο Παρίσι! Πέντε νεκροί από την επίθεση στο αρχηγείο της αστυνομίας! (Video)

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο άντρας παραμένει ελεύθερος.

Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα Κυριακής, τοπική ώρα.

Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Νότια Καρολίνα! 2 νεκροί και 8 τραυματίες!

Δύο άτομα σκοτώθηκαν και ακόμη οκτώ τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκε σε κλαμπ στην Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Τουλάχιστον δύο νεκροί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press, που επικαλείται το γραφείο του σερίφη, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 02:45 π.μ (τοπική ώρα).

Οι νεκροί είναι δύο άνδρες, αλλά δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την ταυτότητά τους.

Συναγερμός στην Ολλανδία: Πυροβολισμοί αναστάτωσαν την περιοχή!

Πολλοί άνθρωποι πυροβολήθηκαν στην πόλη της Ολλανδίας Ντόρντρεχτ, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ανακοίνωσε η αστυνομία του Ρότερνταμ. Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: Το βασανιστήριο που βιώνει πέντε μήνες μετά το περιστατικό με την αδέσποτη σφαίρα!

Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς, αλλά η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Αστυνομία. Το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο NOS ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη μέσα σε ένα σπίτι.

Στο σημείο έχουν επισπεύσει περιπολικά, ασθενοφόρα και ελικόπτερα της Αστυνομίας και η περιοχή έχει αποκλειστεί.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share