Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Κύπρο: Άντρας με όπλο σε μπαλκόνι πολυκατοικίας!

Σοκ!

14 Νοεμβρίου 2019 16:30
Συναγερμός στην Κύπρο: Άντρας με όπλο σε μπαλκόνι πολυκατοικίας!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές στη Λευκωσία, στην Κύπρο καθώς υπάρχει ένας άντρας με όπλο σε μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Κρήτη: Ψεύτικο το όπλο του μαθητή! (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένοπλος άντρας βρίσκεται σε μπαλκόνι πολυκατοικίας στην περιοχή της Ακρόπολης στη Λευκωσία.

Άγρια ληστεία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Μπούκαραν με όχημα σε μαγαζί και απείλησαν με όπλο αστυνομικούς! (Video)

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις καθώς και διαπραγματευτές του σώματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος του άντρα, εκκρεμεί διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο κατά πόσο έχει θέσει κάποιο αίτημα στις αρχές.

Ζάκυνθος: Εξιχνίασαν κλοπή και βρήκαν παράνομα όπλα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας!

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας εντοπίστηκαν οι διαρρήκτες της «χρυσής» κλοπής που είχε γίνει το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής σε ένα σπίτι στην περιοχή του Βασιλικού στη Ζάκυνθο, με λεία «ζεστά» μετρητά ύψους 20.000 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ και ένα κυνηγετικό όπλο!

Δείτε επίσης: Ζάκυνθος: Συγκλονίζει η συνέντευξη του πατροκτόνου!

Οι τρεις Έλληνες ηλικίας 24, 25 και 36 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου επιβεβαιώθηκε ότι είχαν αρπάξει το ποσό και τα τιμαλφή, αλλά δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους και η έρευνα συνεχίζεται. Στο σπίτι του 25χρονου βρέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν διέθετε άδεια κατοχής και κατασχέθηκαν, μαζί με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου και τους ασκήθηκε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ ο 25χρονος κατηγορείται επιπλέον για κατοχή ναρκωτικών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Πρέβεζα: Συνεχίζει τις ληστείες η 48χρονη φυγόποινη!

«Φουσκώνει» ακόμη περισσότερο το... βιογραφικό μιας 48χρονης Ελληνίδας που είχε συλληφθεί πριν από δυο εβδομάδες από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πρέβεζας καθώς εκκρεμούσε σε βάρος της σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων για κλοπές και απάτες, αφού αντιμετωπίζει πλέον και την κατηγορία της ληστείας που διέπραξε πριν από... επτάμισι χρόνια!

Δείτε επίσης: Αδιανόητο: Καλεσμένη έκλεψε τα φακελάκια σε γάμο στη Λαμία! (Video)

Στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίζεται, από την εξέταση στοιχείων που έκανε το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας εξακριβώθηκε ότι η 48χρονη η οποία κρατείται ήδη σε σωφρονιστικό κατάστημα είχε ληστέψει με την απειλή μαχαιριού μια ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στη Σαμψούντα και της είχε αρπάξει χρήματα και ένα κινητό στις 8 Μαρτίου του 2012!

Έτσι, σε βάρος της σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Όταν η 48χρονη συνελήφθη στο Λούρο Πρέβεζας, είχε διαπιστωθεί ότι εκκρεμούσαν σε βάρος της καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για διακεκριμένη κλοπή με ποινή κάθειρξης πέντε ετών, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για κλοπή με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας για απάτη με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για κλοπή με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share