Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ!

Προσοχή!

14 Νοεμβρίου 2019 14:41
Αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ!

Αλλαγές θα υπάρξουν στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ!

Συγκεκριμένα, στις 11:00 το πρωί θα ξεκινήσουν την Κυριακή (17/11) τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ στο τμήμα Κηφισιά – Ειρήνη.

Γυναίκα ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο!

Αιτία για την αλλαγή αυτή και την καθυστερημένη έναρξη των δρομολογίων του ΗΣΑΠ είναι οι προγραμματισμένες εργασίες που θα γίνουν από το βράδυ του Σαββάτου (16.11.2019) έως το πρωί της Κυριακής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, έως την ολοκλήρωση των εν λόγω εργασιών θα γίνονται κανονικά τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ στο τμήμα «Πειραιάς – Ειρήνη».

Για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ θα δρομολογήσει κυκλική λεωφορειακή γραμμή στο τμήμα «Κηφισιά – Ειρήνη».

Χαμός στο κέντρο της Αθήνας: Σε εξέλιξη φοιτητικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια!

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας το οποίο πραγματοποιείται με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από λίγες μέρες στην ΑΣΟΕΕ, το ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου, αλλά και τις αλλαγές τις οποίες προτίθεται να προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας.

"Η μεγάλη μέρα έφτασε!" για τον Παναγιώτη Ραφαήλ! Ξεκίνησε το ταξίδι του για την Βοστώνη!

Οι διαδηλωτές, με κεντρικό σύνθημα «Το φοιτητικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, δεν καταστέλλεται», συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και πρόκειται να κατευθυνθούν προς τη Βουλή.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Χάος: Κλειστό το κέντρο της Αθήνας! Μποτιλιάρισμα στους δρόμους!

Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να επικρατεί μεγάλο μποτιλιάρισμα σε βασικούς δρόμους!

Συγκεκριμένα, κλειστή είναι τώρα, λόγω φοιτητικού συλλαλητηρίου, η Σταδίου από Αιόλου, η Βασ. Αμαλίας και η κάθοδος της Βασ. Σοφίας στην κάθοδο, από το Χίλτον.

Τα αστυνομικά μέτρα κατά τη διάρκεια της πορείας είναι δρακόντεια καθώς οι αρχές φοβούνται ότι μπορεί να παρεισφρήσουν στην πορεία αντιεξουσιαστές.

Πανικός στην εθνικό οδό Αθηνών-Λαμίας: Άνδρας σκόρπισε τον τρόμο! (photos)

Εφιαλτικά λεπτά βίωσαν οι διερχόμενοι οδηγοί, στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με αυτοκίνητο που κινούταν ανάποδα στον δρόμο. Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvstar.gr ένας ηλικιωμένος οδηγός κινείτο αντίθετα για περίπου ένα χιλιόμετρο. Ο ηλικιωμένος κινούμενος στην νότια έξοδο της Λαμίας, με προορισμό την εθνική οδό, εξήλθε από τον κυκλικό κόμβο στο ρεύμα προς Λαμία και κινήθηκε ανάποδα μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο.

Ευτυχώς, γρήγορα έφτασε περιπολικό της τροχαίας που σταμάτησε την κυκλοφορία, δίνοντας την ευκαιρία στον οδηγό να κάνει αναστροφή και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share