Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Άγριος καβγάς ζευγαριού μέσα σε λεωφορείο!

Άλαλοι οι συνεπιβάτες!

14 Νοεμβρίου 2019 14:28
Σοκαριστικό βίντεο: Άγριος καβγάς ζευγαριού μέσα σε λεωφορείο!

Σε άγριο καβγά εξελίχθηκε μια βόλτα με το λεωφορείο ενός ζευγαριού που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ!

Άγριος καβγάς ζευγαριού σε νοσοκομείο στη Λαμία: Της χτύπησε το κεφάλι στο πάτωμα!

Τα πλάνα που έκαναν τον γύρο των social media δείχνουν το ζευγάρι να παίζει ξύλο, να σέρνεται στο πάτωμα του λεωφορείου και να ουρλιάζει μπροστά στα μάτια των έκπληκτων συνεπιβατών τους, μετά από πτήση της Ryanair από το Μπέρμιγχαμ.

Η αγριότητα του καβγά είναι απίστευτη και σε άλλα πλάνα φαίνεται ο άνδρας να χτυπάει επανειλλημένα το κεφάλι της γυναίκας στο παράθυρο.

Ένας μάρτυρας είπε στη Sun ότι το συμβάν τους έφερε όλους σε δύσκολη θέση: «Πιστεύουμε ότι μέθυσαν κατά τη διάρκεια της πτήσεις και μετά ξέφυγαν. Δεν έχουμε ιδέα γιατί τσακώνονταν, όλα έγιναν τόσο γρήγορα» είπε.

«Το πλήρωμα της πτήσης από το Μπέρμιγχαμ στο Αλικάντε την 26η Οκτωβρίου κάλεσε την αστυνομία μετά από αναφορές για καυγά μεταξύ επιβατών» ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ryanair.

Άγριος καβγάς σε λεωφορείο: Δύο γυναίκες επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη! (Video)

Δύο γυναίκες που επέβαιναν σε λεωφορείο στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης επιτέθηκαν και χτύπησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα. Επικό! Τον έπιασε στα πράσα με άλλη, τον χαστούκισε και την ξεμάλλιασε! (Video)

Σύμφωνα με την αστυνομία ο καβγάς ξεκίνησε μέσα στο λεωφορείο.

Οι δύο γυναίκες, μία εκ των οποίων είχε και ένα καροτσάκι με μωρό μαζί της, μπήκαν στο λεωφορείο και χτύπησαν την ηλικιωμένη με το καροτσάκι. Τότε ξεκίνησε ο καβγάς, ενώ ένας συνεπιβάτης κατέγραψε με το κινητό του όλο το περιστατικό.

Φώναζαν και έλεγαν στην ηλικιωμένη «να σκάσει». Ενώ εκείνη απαντούσε «Μην μου λέτε να σκάσω. Δεν είσαι η μάνα μου».

Κάποια στιγμή η ηλικιωμένη που στηριζόταν σε ένα μπαστούνι προκαλεί τις γυναίκες αν θέλουν να βγουν έξω για να την αντιμετωπίσουν. Έτσι ο καβγάς βγήκε εκτός λεωφορείου με τον οδηγό να προσπαθεί ανεπιτυχώς να τις εμποδίσει. Η νεαρή γυναίκα χτυπάει πολλές φορές την ηλικιωμένη και στη συνέχεια πετάει τα πράγματά της από το λεωφορείο.

Ο άγριος καβγάς δύο γυναικών, το τριών μηνών βρέφος και η τραγική κατάληξη!

Τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο γυναίκες στο πάρκινγκ καταστήματος στη Τζόρτζια των ΗΠΑ κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. Έναν καβγά που είχε τραγική εξέλιξη, καθώς το τριών μηνώνβρέφος που κρατούσε η μία γυναίκα στα χέρια της έπεσε στο έδαφος την ώρα της έντασης και έχασε τη ζωή του.

Στο βίντεο διακρίνεται η 26χρονη Karen Lashun Harrison να τσακώνεται με την άλλη γυναίκα στο πάρκινγκ την ώρα που κρατά το μικρό αγόρι της στα χέρια της, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό WALB-TV.

Η δεύτερη γυναίκα χτυπά με μία σακούλα στην 26χρονη και το μωρό πέφτει στο έδαφος. Καθώς ο καβγάς συνεχίζεται, πολίτες τρέχουν στο σημείο για να βοηθήσουν το αγοράκι.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, ανέφεραν οι Αρχές, σύμφωνα με τη NYPost.

Η Harrison είπε αργότερα στην αστυνομία ότι το παιδί τραυματίστηκε όταν έπεσε από τα χέρια ενός φιλικού προσώπου.

Στη γυναίκα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία, ενώ στη δεύτερη γυναίκα δεν έχουν ασκηθεί διώξεις, χωρίς πάντως να αποκλείεται κι άλλη σύλληψη. «Είναι πολύ θλιβερό δύο ενήλικες να τσακώνονται σε δημόσιο χώρο. Ειδικά την ώρα που κρατούν ένα παιδί τριών μηνών», δήλωσε ο αστυνομικός Williams στον σταθμό WTXL.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share