Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στεγνώνουν με πιστολάκι τα αρχεία στο Πρωτοδικείο Αθηνών! Η "Βικτώρια άφησε" το σημάδι της! (Video)

Έγιναν όλα χάλια!

14 Νοεμβρίου 2019 12:20
Στεγνώνουν με πιστολάκι τα αρχεία στο Πρωτοδικείο Αθηνών! Η

Η κακοκαιρία "Βικτώρια" άφησε το σημάδι της και στο Πρωτοδικείο Αθηνών όταν όλα τα αρχεία έγιναν μούσκεμα! Οι εργαζόμενοι στεγνώνουν με πιστολάκι όλα τα αρχεία! "Εξασθενημένη η Βικτώρια!" Που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες; Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί! (Video)

Προβλήματα προκαλούνται κάθε φορά που βρέχει στο κτήριο όπου φυλάσσεται το γενικό αρχείο του πρωτοδικείου Αθηνών, που βρίσκεται στα υπόγεια του Εφετείου Αθηνών. Εδώ και ένα χρόνο, μετά από κάθε βροχή, μπαίνουν νερά στο κτήριο με αποτέλεσμα να τοποθετούνται κουβάδες για να στάζει μέσα το νερό.

Όπως λέει ο Θανάσης Κόκκινος, μέλος του ΔΣ Δικαστικών υπαλλήλων Αθήνας, οι υπάλληλοι αναγκάζονται να απλώνουν δικογραφίες και δικαστικές αποφάσεις σε χώρο που τις βλέπει ο ήλιος για να στεγνώσουν, ενώ κάποιες φορές επιστρατεύεται ακόμη και πιστολάκι μαλλιών.

Δείτε το βίντεο εδώ στο Athensmagazine.gr:

Η "Βικτώρια" ξέσπασε και έντυσε στα λευκά τους Οθωνούς της Κέρκυρας!

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει το νησί του Ιουνίου και ιδιαίτερα την περιοχή των Οθώνων στην Κέρκυρα! Η "Βικτώρια" έντυσε στα λευκά την συγκεκριμένη περιοχή!

Οι φωτογραφίες δείχνουν την περιοχή σαν να έχει χιονίσει! Καθώς «έσκασαν» στην ακτή οι αφροί κάλυψαν για λίγο την παραλία δημιουργώντας την αίσθηση του χιονισμένου τοπίου. Μάλιστα, αρκετοί έσπευσαν να αναρωτηθούν αν πρόκειται για το λεγόμενο "capuccino coast".

Κέρκυρα: Υπεράνθρωπες προσπάθειες απεγκλωβισμού ενός άνδρα από χαράδρα!

Όμως, η εντυπωσιακή εικόνα οφείλεται αποκλειστικά στον μεγάλο κυματισμό και οι αφροί διαλύθηκαν σχεδόν αμέσως.

Βικτώρια: Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία! Κατέρρευσαν τοίχοι, εγκλωβισμένοι κάτοικοι! (photos+video)

Η Βικτώρια ήρθε και αφήνει πίσω της συντρίμμια! Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία στην χώρα, αφού δρόμοι έχουν αποκοπεί και τοίχοι έχουν καταρρεύσει με αποτέλεσμα κόσμος να είναι εγκλωβισμένος στα σπίτια του!

Στην Κεφαλονιά, η δύσκολη μέρα που ξημέρωσε για τους κατοίκους στο Νυφί, έδειξε τα προβλήματα.

Όπως βλέπετε και στις εικόνες, τα φερτά υλικά και οι πέτρες μπήκαν μέσα στο χωριό, έκλεισαν τους δρόμους και προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

Είναι χαρακτηριστικό, πως σε πολλά σπίτια όπως αυτά που βλέπουμε παρακάτω, οι κάτοικοι δεν μπορούν να βγουν ούτε στα μπαλκόνια. Όλοι καλούνται να αντιμετωπίσουν την ίδια κατάσταση, περίπου ένα μήνα μετά την τελευταία πλημμύρα στις 5 Οκτωβρίου.

Απελπιστική η κατάσταση και στην Αγία Ευφημία. είναι η τρίτη φορά που επαλαμβάνεται το συμβάν σε διάστημα ενός μήνα με τους κατοίκους να είναι εξαγριωμένοι με την κατάσταση, απαιτώντας άμεσα τουλάχιστον προσωρινή λύση να ανακόψει το πρόβλημα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share