Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Ανατριχιαστικό: Σκύλος περιμένει εδώ και 80 μέρες στο σημείο που σκοτώθηκε το αφεντικό του

Ιστορία που ραγίζει καρδιές!

14 Νοεμβρίου 2019 10:25
Ανατριχιαστικό: Σκύλος περιμένει εδώ και 80 μέρες στο σημείο που σκοτώθηκε το αφεντικό του
Follow us on Google News

Μια συγκινητική ιστορία που ραγίζει καρδιές! Από τις 21 Αυγούστου που σκοτώθηκε το αφεντικού κάθε μέρες βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και όποιος έχει αμφιβολία ας διαβάσει το παρακάτω περιστατικό από την Μογγολία… Τύποι γέμισαν με κόλλα τα πόδια σκύλου και το άφησαν να πεθάνει! Λίγο μετά εκείνο έκανε το... απίθανο!

Κάθε μέρα από τις 21 Αυγούστου, ένας σκύλος πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος ενός δρόμου, όπου σκοτώθηκε σε τροχαίο το αφεντικό του. Είτε έχει κρύο, είτε έχει ζέστη, αυτός κάθε βράδυ είναι και περιμένει.

«Είναι σχεδόν τρεις μήνες τώρα και αυτός είναι πάντα εκεί, ακόμα και όταν βρέχει. Είναι τόσο συγκινητικό», είπε ο Γκούο Ξίνχουα, ο οποίος είναι ταξιτζής και περνάει καθημερινά από το σημείο.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, αρκετοί έχουν προσπαθήσουν να του δώσουν φαγητό, αλλά το σκυλάκι δείχνει τρομαγμένο. Απομακρύνεται τρέχοντας και επιστρέφει μετά από λίγο για να περιμένει το αφεντικό του.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σκύλος περίμενε το αφεντικό του έξω από το νοσοκομείο για 1 χρόνο! (Video)

Μια συγκινητική ιστορία θα δείτε στο παρακάτω βίντεο! Το αφεντικό ενός πανέμορφου σκύλου είχε τροχαίο ατύχημα και εκείνος τον περίμενε καρτερικά να συνέλθει στο νοσοκομείο!

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος και ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου για αυτό και εκείνος καθόταν δίπλα στο αφεντικό του μέχρι να συνέλθει 1 χρόνο!

Αυτό το βίντεο πρέπει πραγματικά να το δουν όλοι, είναι η απόδειξη ότι δεν υπάρχει πιο πιστό πλάσμα στον κόσμο από τον σκύλο. Το βίντεο δείχνει με τον πιο συγκινητικό τρόπο την απέραντη άνευ όρων αγάπη που τρέφει ένας σκύλος για το αφεντικό του. Δείχνει πως ένας σκύλος περιμένει καρτερικά το αφεντικό του να συνέλθει μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, πώς δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του και καθώς η ιστορία ξεδιπλώνεται αντίστροφα καταλαβαίνετε πώς ξεκίνησαν όλα αυτά.

Το βίντεο είναι από τη καμπάνια του γαλλικού οργανισμού 30 Millions d’Amis και μακάρι να μπορέσει να ευαισθητοποιήσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share