Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ! Γέννησε μέσα σε νυχτερινό κλαμπ!

Μια απίστευτη εμπειρία για τους θαμώνες!

14 Νοεμβρίου 2019 07:55
Σοκ! Γέννησε μέσα σε νυχτερινό κλαμπ!

Μια έγκυος 19χρονη στην Τουλούζ της Γαλλίας αποφάσισε να βγει για ένα ποτό σε νυχτερινό κλαμπ, όταν ξαφνικά γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα την έπιασαν οι πόνοι της γέννας.

Θαμώνες και προσωπικό έσπευσαν να βοηθήσουν την ετοιμόγεννη για να έρθει το μωρό με ασφάλεια στον κόσμο.

Όταν όλα τελείωσαν χωρίς απρόοπτα και με χαμόγελα, οι υπεύθυνοι του κλαμπ ανακοίνωσαν ότι το νεογέννητο θα έχει ισοβίως ελεύθερη είσοδο στο μαγαζί.

«Ήταν 5:30 τα ξημερώματα, την ώρα που κλείνουμε. Ήρθε ένας άνδρας της ασφάλειας και μου είπε "έλα, είναι κάτι επείγον". Τότε είδα ότι η κοπέλα γεννούσε» περιέγραψε τι συνέβη η διευθύντρια του κλαμπ.

Σύμφωνα με την ίδια ένας από τους εργαζομένους στο κλαμπ ήταν σε απευθείας επικοινωνία με ειδικούς «οι οποίοι μας είπαν τι να κάνουμε».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα είχε πάει στο κλαμπ με έναν φίλο της προκειμένου να αλλάξει παραστάσεις λόγω ενός προσωπικού προβλήματος που αντιμετώπιζε.

Μια μητέρα δείχνει στον κόσμο την καισαρική τομή και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα!

Η Ρέι Λι, από το Μισσούρι των ΗΠΑ, δέχτηκε κριτικές και επιπλήχθηκε από πολλού γιατί διάλεξε να γεννήσει τον Ρόξας με κασαιρική..Για πολλούς η καισαρική είναι η εύκολη λύση και όχι η σωστή γέννα, αλλά η μητέρα αυτή δίνει το μήνυμα της, για να καταρρίψει αυτόν τον μύθο!

Δείτε επίσης: Αν είναι δυνατόν: Έγκυος γυναίκα για 260 εβδομάδες!

Η Λι μέσα από μια δημοσίευση στο Facebook, τονίσει ότι δεν είναι ποτέ εύκολη μια τέτοια χειρουργική επέμβαση, και δεν υπάρχει λάθος ή σωστό στον τρόπο που επιλέγει κάποια γυναίκα να γεννήσει!

Η νεαρή μαμά γράφει ότι ταλαιπωρήθηκε και η έκτακτη καισαρική τομή της δεν ήταν καθόλου εύκολη.Θέλει οι αναγνώστες να γνωρίζουν ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μειώσει την ίδια ή άλλες γυναίκες που έχουν βιώσει γέννα εκτός από φυσιολογικό τοκετό.

“ Ήμουν 38 ώρες στο χειρουργείο.Έχοντας ένα κραυγάζον βρέφος να τραβιέται από μια τομή μήκους 5 ιντσών κάτι που το έκανε να κινδυνεύει η καρδιά του, να σε κόβουν και να σε τεμαχίζουν και να σε τραβούν μέχρι να σκίσουν όλα τα στρώματα λίπους, μυών και οργάνων (τα οποία βάζουν στο τραπέζι δίπλα στο σώμα σας, για να συνεχίσουν να κόβουν μέχρι να φτάσουν στο παιδί σας) είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από ό, τι είχα φανταστεί τη γέννηση του γιου μου. Αυτό δεν ήταν ευχάριστο. Εξακολουθεί να μην είναι ακόμα.”

Η δημοσίευση της Lee και οι φωτογραφίες της μετεγχειρητικής κοιλιάς της καισαρικής τομής έχουν μοιραστεί σχεδόν 25.000 φορές και έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 37.000 likes.

Η δημοσίευση απευθύνεται στις μητέρες και τις οικογένειες παντού, και πολλές ανταποκρίθηκαν και ταυτίστηκαν με την ιστορία της Λι, ενώ μιοράστηκαν και τις δικές τους εμπειρίες και ιστορίες!

Απίστευτη ιστορία: «Πήραν εσπευσμένα την γυναίκα μου και της έκαναν καισαρική! Όταν είδα το μωρό κατάλαβα γιατί

Η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τη γυναίκα.

Εκτός από τις σωματικές αλλαγές, υπάρχει επίσης η συνεχής ανησυχία ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά με το παιδί.

Αλλά, ευτυχώς, όλα πηγαίνουν καλά στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο φόβος και η ανησυχία δίνουν θέση στη χαρά και την ανακούφιση μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο που σας επιτρέπεται να κρατήσετε στην αγκαλιά σας το νεογέννητο, υγιές παιδί σας. Νεαρή γυναίκα έκανε 7 τεστ εγκυμοσύνης πριν ανακαλύψει κάτι τρομερό!

Ωστόσο, η Jennie Wilklow δεν βίωσε ποτέ αυτή την ευκαιρία για ανακούφιση – το αντίθετο.

Η Jennie πέρασε μια σχετικά φυσιολογική εγκυμοσύνη. Εκείνη και ο σύζυγός της περίμεναν με χαρά τη γέννηση του παιδιού και όλοι οι προγεννητικοί έλεγχοι είχαν τις ίδιες απαντήσεις: Το παιδί φαινόταν υγιές.

Αλλά οι ανησυχίες άρχισαν να μαζεύονται όταν η Jennie αναγκάσθηκε να κάνει εισαγωγή σε νοσοκομείο και να κάνει έκτακτη καισαρική τομή την 34η εβδομάδα κύησης. Παρόλο που η επέμβαση και ο τοκετός ήταν επιτυχείς, σύντομα αποδείχθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κόρη της Jennie.

«Όταν την πήραν έξω, άκουσα την κραυγή της και είπαν: Είναι τόσο όμορφη.» Αυτές είναι οι λέξεις που κάθε μητέρα θέλει να ακούσει, έτσι χαμογέλασα και χαλάρωσα «, διηγείται η Jennie.

Αλλά δευτερόλεπτα αργότερα, η διάθεση ήταν διαφορετική στο δωμάτιο. Το πρόσωπο του μωρού μεταμορφώθηκε.

Αρκετές νοσοκόμες και γιατροί πανικοβλήθηκαν αμέσως όταν είδαν τι συνέβαινε με το νεογέννητο.

«Έκαναν τα πάντα για να την βοηθήσουν, αλλά το δέρμα της έγινε σκληρό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αφού το δέρμα στερεοποιηθήκε, άρχισε να ραγίζει. Προκάλεσε ανοιχτές πληγές στο σώμα της. Πίσω από το παραβάν έβλεπα τα πανικοβλημένα πρόσωπά τους και ρώτησα αν όλα ήταν καλά.

Αφού ο γιατρός διαβεβαίωσε τη Jennie ότι είχαν τα πράγματα υπό έλεγχο, έλαβε ηρεμιστική ένεση που την έκανε να κοιμηθεί.

Όταν ξύπνησε λίγες ώρες αργότερα, η Jennie ενημερώθηκε από τον γιατρό. Αποδείχθηκε ότι η νεογέννητη κόρη της Anna υπέφερε από μια κατάσταση που ονομάζεται ιχθύαση αρλεκίνου.

Κοίταξε τον σύζυγό της, όταν συνειδητοποίησε τη σοβαρότητα της κατάστασης

«Η σιωπή του συζύγου μου με τρόμαξε. Ήταν σοκαρισμένος όταν έφυγε ο γιατρός. Συνέχισε να λέει, «Αυτό είναι κακό.»

Η νόσος ιχθύαση αρλεκίνου είναι ένα γονιδιακό ελάττωμα που προκαλεί την ανάπτυξη του δέρματος περίπου 14 φορές γρηγορότερα από το κανονικό. Δημιουργεί μια ερυθρότητα σε όλο το σώμα, η οποία επηρεάζει επίσης τα μάτια, το στόμα, τη μύτη και τα αυτιά. Όταν είδε το παιδί της σε αυτή την κατάσταση, της κόπηκαν τα πόδια!

Τα παιδιά που γεννιούνται με ιχθύαση αρλεκίνου συνήθως πεθαίνουν λίγες μέρες μετά τη γέννηση.

Ωστόσο, όσα παιδιά επιβιώνουν μπορούν να περιμένουν μια κανονική διάρκεια ζωής. Όμως, δυστυχώς, είναι επίσης επιρρεπείς να υποφέρουν από επιπλοκές και καθυστέρηση στην ανάπτυξη, ειδικά όταν πρόκειται για κινητικές δεξιότητες.

«Πέρασα τις επόμενες δύο μέρες ψάχνοντας για πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή της. Συνειδητοποίησα την κακή ποιότητα ζωής που την περίμενε. Επέτρεψα στον εαυτό μου να παραδεχτώ αυτή τη σκέψη, δεδομένου ότι ήταν μόνο εκείνη τη στιγμή, στην πιο μπερδεμένη και μοναχική περίοδο της ζωής μου. Τότε σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα αν πέθανε,» λέει η Jennie. Φωτογραφίες σοκ: Μωρό γεννήθηκε μέσα στον αμνιακό σάκο!

Αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα δυνατό κοριτσάκι. Με τη βοήθεια των γιατρών και της οικογένειάς της, η Anna επιβίωσε.

Οι γονείς τελικά έφεραν την έφεραν σπίτι και έβαλαν τα δυνατά τους για να φροντίσουν την Anna.

Η Jennie λέει για τον αγώνα των πρώτων ημερών:

«Κάθε δύο ώρες την κάλυπτα με βαζελίνη και την έλουζα για αρκετές ώρες της ημέρας. Για πολλά χρόνια ονειρευόμουν τι θα φορέσει η αγαπημένη μου κόρη και παρόλο που φάνηκε τόσο ασήμαντο, αυτός ήταν ο πιο σημαντικός αγώνας. «

Παρά τις δυσκολίες, η Anna έδωσε στη μητέρα της μια εντελώς νέα προοπτική για τη ζωή:

«Άρχισα να συνειδητοποιώ ότι αν θέσω περιορισμούς σε ό, τι θα μπορούσε να επιτύχει, δε θα αναπτυσσόταν. Γι ‘αυτό αποφάσισα να βάλω τον πήχη ψηλά. Αποφάσισα ότι ο στόχος ήταν ότι θα μπορούσε να κάνει ό, τι ήθελε και ότι οι στόχοι ήταν ίδιοι και για τον εαυτό μου.»

Από τότε, η Jennie δημιούργησε ένα Instagram λογαριασμό, στο οποίο καταγράφει την περιπέτεια της κόρης της στο ταξίδι της ζωής.

«Τώρα καταλαβαίνω ότι την απέκτησα χάρη στην αγάπη που έχω ήδη στην καρδιά μου για την κόρη μου. Η Anna προοριζόταν για μένα και εγώ για αυτήν και μαζί θα δείξουμε στον κόσμο πόσο όμορφη μπορεί να γίνει»

Από τότε, η Jennie δημιούργησε ένα Instagram λογαριασμό, στο οποίο καταγράφει την περιπέτεια της κόρης της στο ταξίδι της ζωής.

«Τώρα καταλαβαίνω ότι την απέκτησα χάρη στην αγάπη που έχω ήδη στην καρδιά μου για την κόρη μου. Η Anna προοριζόταν για μένα και εγώ για αυτήν και μαζί θα δείξουμε στον κόσμο πόσο όμορφη μπορεί να γίνει»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share