Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Πέθανε ο Γιώργος Σπανός!

Θλίψη!

14 Νοεμβρίου 2019 07:21
Πέθανε ο Γιώργος Σπανός!
Follow us on Google News

Θρήνος έχει ξεσπάσει η είδηση ότι πέθανε ο Γιώργος Σπανός!

Πέθανε ο Γιώργος Σπανός μετά από μια πολύμηνη άνιση μάχη με την επάρατη νόσο!

Ο Γιώργος Σπανός, είχε καταξιωθεί εδώ και χρόνια στην τοπική κοινωνία της Δωδεκανήσου και όχι μόνο. Η πορεία του αντιστοιχεί σε έναν ταπεινό και απλό άνθρωπο, που κατάφερε με πολύ κόπο, στερήσεις, επιμονή και εργατικότητα, να κατακτήσει την κορυφή. Άριστος οικογενειάρχης, υπέροχος άνθρωπος, σπουδαίος επιχειρηματίας. Με ότι κι αν ασχολήθηκε ο Γιώργος Σπανός, κατάφερε να διαπρέψει.

Τραγωδία: 21χρονη κοπέλα έπεσε να κοιμηθεί και δεν ξύπνησε ποτέ!

Ο Γιώργος Σπανός, το παιδί που ξεκίνησε φτωχά και ταπεινά στα 10 του χρόνια, με το κασελάκι περασμένο στον ώμο του, πουλώντας πασατέμπο και τσίχλες στο λιμάνι, στα σινεμά και στα γήπεδα, κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή, χωρίς ούτε μια στιγμή να ξεχάσει, από πού ξεκίνησε.

Γιώργος Σπανός

Πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής! (photo)

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Αμερικανός τραγουδιστής Bad Azz!

Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!

Ο Bad Azz που ήταν στενός συνεργάτης του πασίγνωστου Snoop Doggy Dog αλλά και άλλων καλλιτεχνών όπως τους Daz Dillinger, Kurupt, Warren G και Nate Dogg είχε συλληφθεί με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και βρέθηκε νεκρός στο κελί του μεταδίδει το TMZ.

Σοκ: Πέθανε γνωστός τραγουδιστής! (photos-video)

undefined

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία θανάτου του. Η γνωστός ράπερ που είχε ερμηνεύσει την επιτυχία «Wrong Idea», πέθανε σε ηλικία 43 ετών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share