Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προβλήματα στα δρομολόγια του Προαστιακού!

Η ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ!

13 Νοεμβρίου 2019 19:09
Προβλήματα στα δρομολόγια του Προαστιακού!

Προβλήματα καταγράφονται αυτή την ώρα σε δρομολόγια του Προαστιακού.

Νέο μποτιλιάρισμα στους δρόμους: Στο «κόκκινο» η κίνηση! (photo)

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1225 (Αεροδρόμιο - Πειραιάς) ακινητοποιήθηκε στο Κορωπί λόγω διακοπής της γραμμής επαφής της ηλεκτροδότησης.

Παράλληλα, έγινε μονοδρόμηση γραμμής και κατάργηση των δύο τελευταίων δρομολογίων στο τμήμα Λιόσια - Κορωπί.

Ατύχημα με βυτιοφόρο στην Αθηνών - Λαμίας!

Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς αφού στην Εθνική Αθηνών Λαμίας έγινε ατύχημα με βυτιοφόρο! Η κίνηση είναι απίστευτη και επικρατεί ένα χάος!

Ένα βυτίο έχει γυρίσει πάνω στην Εθνική Οδό, με αποτέλεσμα να έχουν κλείσει η μεσαία και η δεξιά λωρίδα.

Χανιά: Σοκαριστικό τροχαίο - Παραλίγο να βρεθεί σε μπαλκόνι από τη σύγκρουση!

Τεράστιο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί αυτή την ώρα στην έξοδο της Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Λυκόβρυσης.

Ριζικές αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό!

Σημαντικές αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό ετοιμάζει η νέα διοίκηση της ΣΤΑΣΥ.

Βίντεο-σοκ: Λιποθύμησε στην αποβάθρα του μετρό και έριξε γυναίκα στις ράγες!

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, ο Γιώργος Θωμόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, με τις τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις γραμμές του μετρό θα αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που παρέχονται στους πολίτες.

"Πράσινο φως" για τη γραμμή 4 του Μετρό! Ποιες περιοχές θα καλύπτει;

Επιπλέον, θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις στη λειτουργία του μετρό που θα συμβάλλουν στην οικονομική τόνωση του εμπορικού κέντρου.

Οι βασικές αλλαγές στο μετρό

Όπως εξήγησε ο κ. Θωμόπουλος, ένα από τα μέτρα για το μετρό αφορά στην παράταση της λειτουργίας του κατά την εορταστική περίοδο και σε άλλες μεγάλες δημόσιες εκδηλώσεις. Ταυτόχρονα, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ στοχεύει στην αύξηση των δρομολογίων και τις Κυριακές, για τη στήριξη του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας.

Αναλυτικά οι 5 «ειδήσεις» για το μετρό της Αθήνας:

  • Ολοκληρώνεται, σε συνεργασία με την Αττικό Μετρό, η ανακαίνιση του τροχαίου υλικού του στόλου των οχημάτων 8ης παραλαβής της Γραμμής 1 (κατασκευής του 1985),
  • Δρομολογείται η απόκτηση επτά (7) διερευματικών συρμών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δρομολογίων προς το αεροδρόμιο της Αθήνας,
  • Βελτιώθηκε (και θα συνεχίσει να βελτιώνεται) η συχνότητας των δρομολογίων των Γραμμών 2 και 3, με έμφαση στις ώρες αιχμής
  • Παρατείνεται η λειτουργία του Μετρό την εορταστική περίοδο και σε μεγάλες δημόσιες εκδηλώσεις για την διευκόλυνση και οικονομική μετάβαση των πολιτών σε αυτές αυξάνεται η συχνότητα δρομολογίων και τις Κυριακές με εμπορικές δράσεις, για την στήριξη του εμπορικού τριγώνου.
  • Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει «κλειδώσει» το σενάριο ότι οι αλλαγές στο ωράριο του μετρό θα τεθούν σε εφαρμογή ήδη από τα προσεχή Χριστούγεννα.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share