Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συνελήφθη δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας για καλλιέργεια κάνναβης!

Καλλιεργούσε στο ιδιωτικό του νησί!

13 Νοεμβρίου 2019 13:12
Συνελήφθη δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας για καλλιέργεια κάνναβης!

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ιδρυτής του Cirque du Soleil, Γκι Λαλιμπέρτ, συνελήφθη και κρατείται με την κατηγορία ότι καλλιεργούσε κάνναβη στο ιδιωτικό νησί του, που βρίσκεται στον Νότιο Ειρηνικό, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές!

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που «γαζώθηκε» σε ενέδρα στο Χαϊδάρι!

Ο καναδός επιχειρηματίας συνελήφθη κατά την αποβίβασή του από το ιδιωτικό του αεροσκάφος στη Γαλλική Πολυνησία και θα έρεθει αντιμέτωπος με το δικαστηρίο, όπως ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς. Οι δικαστικές αρχές θέλουν να πληροφορηθούν αν ο Λαλιμπέρτ έκανε διακίνηση χασίς.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία του Lune Rouge αναφέρει ότι ο Λαλιμπέρτ χρησιμοποιεί την κάνναβη για ιατρικούς και αυστηρά προσωπικούς σκοπούς και διαψεύδει τις φήμες ότι την καλλιεργούσε για εμπορικούς σκοπούς.

«Ο Γκι Λαλιμπέρτ διαχωρίζει πλήρως τον εαυτό του από τις όποιες φήμες τον εμπλέκουν…στην πώληση ή διακίνηση ναρκωτικών», αναφέρει χαρακτηριστικά!

Σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Polynesie Premiere, η αστυνομία ανέκρινε πριν από μερικές εβδομάδες έναν από τους συνεργάτες του Λαλιμπέρτ ως ύποπτο για την κατοχή ναρκωτικών και βρήκε φωτογραφίες από χασισοφυτείες στο κινητό του τηλέφωνο.

Είδηση σοκ: Νεκρός ξαφνικά ο Νίκος Ανδρικόπουλος!

Σπαραγμό στην περιοχή της Αγυιάς και της Πάτρας γενικότερα, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Νίκου Ανδρικόπουλου.

Αιτία του ξαφνικού θανάτου είναι πως υπέστη έμφραγμα και εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος, διατηρούσε επί σειρά ετών κατάστημα εστίασης. Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

Θρήνος! Πέθανε ανήλικη αφού σφήνωσε το κεφάλι της σε κάδο!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 15χρονη στη Γαλλία όταν σφήνωσε το κεφάλι της σε κάδο συλλογής ρούχων, στο Μονγκαγιάρ. Ένας περαστικός είδε το κορίτσι να μάχεται για την ζωή του και φώναξε αμέσως την πυροσβεστική. Οι προσπάθειες τους όμως ήταν μάταιες..

Δείτε επίσης: Νεκρός ο Σπύρος Σταθόπουλος!

Όταν κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες, η έφηβη δεν ανέπνεε πια, οπότε δεν στάθηκε δυνατόν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Άγνωστο παραμένει αν η 15χρονη πήγε στον πράσινο κάδο, όπου συλλέγονται ρούχα για δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, προκειμένου να αφήσει ή να πάρει κάτι για την ίδια.

Φρίκη! Πέθανε μπροστά στον ανήλικο γιο της από το μίξερ που είχε στο σπίτι!

Σοκαριστικό θάνατο βρήκε μια 58χρονη μητέρα στο Σεντ Ετιέν της Γαλλίας, την περασμένη Κυριακή, από ένα αντικείμενο που όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπλέχτηκε στο μίξερ το μαντήλι που φορούσε ενώ έφτιαχνε κέικ μαζί με τον 15χρονο γιο της..

Δείτε επίσης: Αληθινή ιστορία που σοκάρει! 22χρονος περιγράφει πώς είναι ο θάνατος!

Σύμφωνα με την πυροσβεστική ο 15χρονος αν και πανικοβλήθηκε στη θέα, με την μητέρα του να φέυγει από την ζωή, φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις της, αλλά στη συνέχεια κάλεσε τις αρχές με τους διασώστες για να τον καθοδηγούν να βγάλει από τη μπρίζα την ηλεκτρονική συσκευή και να κόψει το μαντήλι.

Οι πυροσβέστες και οι διασώστες που έφτασαν στο σπίτι της 58χρονης δεν κατάφεραν να την σώσουν παρά τις προσπάθειες τους να την επαναφέρουν.

Η ακριβής αιτία θανάτου της γυναίκας θα προκύψει μετά την ολοκλήρωσης της νεκροψίας-νεκροτομής της σορού της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share