Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τηλεφωνήματα για βόμβα στη Διεύθυνση Αλλοδαπών!

Σήμανε συναγερμός!

13 Νοεμβρίου 2019 12:43
Τηλεφωνήματα για βόμβα στη Διεύθυνση Αλλοδαπών!

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση για τα 3 τηλεφωνήματα για βόμβα που έγιναν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών!

Έχει σημάνει συναγερμός! Να σας θυμίσουμε: Ηράκλειο: Τηλεφώνημα για βόμβα στα Δικαστήρια!

Μάλιστα ο άγνωστος είπε πως η βόμβα θα εκραγεί στις 12:55. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, ενώ ομάδα των ΤΕΕΜ (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμό) έσπευσε στο σημείο προκειμένου να ερευνήσει το χώρο.

Αγνωστοι έκαναν τρία τηλεφωνήματα σε ειδησεογραφικό site και εφημερίδα υποστηρίζοντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στη διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Κεφαληνίας.

"Βικτώρια": Κλειστοί οι δρόμοι της Αττικής από την κακοκαιρία!

Η "Βικτώρια" σαρώνει στο πέρασμα της, και δημιουργεί προβλήμα στο οδικό δίκτυο της χώρας. Από την έντονη κακοκαιρία και τις πολλαπλές βροχοπτώσεις,έχει δημιουργηθεί απίστευτη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας!

Δείτε επίσης: Έντονες βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα! Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί (Video)!

Παρατηρείται επίσης σύμφωνα με την Τροχαία:

Επιβράδυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος της Καλαμακίου στο ρεύμα προς Πειραιά.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Κορωπίου.

Ατύχημα με βυτιοφόρο στην Αθηνών - Λαμίας!

Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς αφού στην Εθνική Αθηνών Λαμίας έγινε ατύχημα με βυτιοφόρο! Η κίνηση είναι απίστευτη και επικρατεί ένα χάος!

Ένα βυτίο έχει γυρίσει πάνω στην Εθνική Οδό, με αποτέλεσμα να έχουν κλείσει η μεσαία και η δεξιά λωρίδα.

Χανιά: Σοκαριστικό τροχαίο - Παραλίγο να βρεθεί σε μπαλκόνι από τη σύγκρουση!

Τεράστιο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί αυτή την ώρα στην έξοδο της Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Λυκόβρυσης.

Αυξημένη κίνηση σε κεντρικούς οδικούς άξονες: Πού έχει μποτιλιάρισμα; (photo)

Αυξημένη είναι η κίνηση σε κεντρικούς οδικούς άξονες, με μποτιλιάρισμα να επικρατεί σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας και αυτό λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας.

Ειδικότερα, το πρωί θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Hilton, πέριξ Συντάγματος και Ακροπόλεως και στη συνέχεια στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών για την αποχώρηση του Κινέζου ηγέτη.

Ανείπωτη τραγωδία: 2χρονο κοριτσάκι καταπλακώθηκε από κλιματιστικό!

Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει τον κόσμο αφού 2χρονο κοριτσάκι καταπλακώθηκε από πτώση κλιματιστικού!

Οι γονείς του κοριτσιού ζουν ένα δράμα! Θα δακρύσετε: Κοριτσάκι χωρίς χέρια κατάφερε να κερδίσει κάτι... αδιανόητο! (Video)

Η αστυνομία του Τορόντο ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η τραγωδία ενώ το Global News ανέφερε πως δεν θα αποδοθούν κατηγορίες σε κάποιον.

Από την πλευρά του, ο Τζον Τόρι, δήμαρχος του Τορόντο, δήλωσε: «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του παιδιού αλλά και όσων ζουν στο ίδιο κτήριο. Είναι φρικτό να χάνει τη ζωή του ένα παιδί με τέτοιο τρόπο».

Το άτυχο παιδί βρισκόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας του όταν, για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής, η εξωτερική μονάδα ενός κλιμαστικού ξεκόλλησε, καταπλακώνοντας το 2χρονο κορίτσι. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

«Έβλεπα την μητέρα να προσπαθεί να επαναφέρει την κόρη της. Άρπαξα τα κλειδιά μου και έτρεξα αμέσως να τις βοηθήσω», δήλωσε η Σιρίν, η οποία μένει στην ίδια πολυκατοικία.

Τραγωδία στην Γλυφάδα: Νεκρή γυναίκα!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share