Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Νάνος τοποθέτησε κρυφή κάμερα πάνω του.. Δείτε πώς είναι η ζωή του μέσα από τα μάτια του!

Οι αντιδράσεις του κόσμου τραγικές..

13 Νοεμβρίου 2019 12:09
Νάνος τοποθέτησε κρυφή κάμερα πάνω του.. Δείτε πώς είναι η ζωή του μέσα από τα μάτια του!

Ζούμε σε μια κοινωνία που περισσότερο θα την χαρακτήριζε κανείς αναχρονιστική παρά εξελιγμένη. Οι διακρίσεις, τα στερεότυπα και ανισότητες δεν παύουν να υπάρχουν, κάτι που είναι πραγαμτικά θλιβερό. Δείτε στο βίντεο πώς είναι η ζωή μέσα από τα μάτια ενός άντρα νάνου!

Δείτε επίσης: Άστεγος ρωτάει τον ταμία τι μπορεί να αγοράσει με μισό ευρώ! Η απάντησή του θα σας συγκινήσει

Αν και ζούμε στον 21ο αιώνα, οι προκαταλήψεις παραμένουν, και ενισχύονται περισσότερο από την τέλεια εικόνα ανθρώπου που προωθούν τα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Στο βίντεο θα δούμε τον 25χρονο Jonathan ΝονίοΚ που πάσχει από νανισμό και ζει στη Νέα Υόρκη. Μπορεί να είχε μια φυσιολογική παιδική ηλικία, αλλά όταν κατάλαβαν ότι η ανάπτυξη του παρέμενε στάσιμη και έπασχε από κάτι, τότε άρχισαν τα κακά λόγια.

Σε αυτό το μικρό ντοκιμαντέρ που δημιούργησε με τίτλο «Don’t Look Down On Me», έβαλε μια κρυφή κάμερα στα ρούχα και περπάτησε στους δρόμους της πόλης, και αποτυπώνει την καθημερινή ζωή και ό,τι αντιμετωπίζει ένας νάνος. Οι αντιδράσεις των περιστατικών και τα σχόλια τους είναι κυρίως προσβλητικά.

Σκοπός του είναι να αφυπνίσει τον κόσμο και να τον αποτρέψει από το να κρίνει αρνητικά κάποιον που δεν γνωρίζει την ιστορία του, απλά και μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση!

Δείτε το βίντεο:

Οικογένεια υιοθέτησε 8χρονη αλλά τελικά ήταν...ενήλικη νάνος!

«Στεκόταν από πάνω μας στη μέση της νύχτας. Δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Έπρεπε να κρύψουμε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα», είπε η θετή μητέρα μετά την "λάθος" υιοθεσία. Όλα αυτά ακούγονται σαν σενάριο ταινίας τρόμου, αλλά είναι πραγματικότητα.

Δείτε επίσης:Αμερικανίδα δάγκωσε καμήλα στα... γεννητικά όργανα!

Η ιστορία που θα ακολουθήσει έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει ταινία τρόμου. Ένα ζευγάρι στην Ιντιάνα κατηγορείται ότι εγκατέλειψε την υιοθετημένη κόρη του, η οποία ήταν νάνος, αφού άλλαξε την ηλικία της από 8 σε 22 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, το κορίτσι –που ονομάζεται Ναταλία και είναι από την Ουκρανία- ήταν μόλις 11 ετών όταν οι Μπαρνετς την εγκατέλειψαν.

«Είναι ενήλικη και προσπάθησε να μας σκοτώσει»
Η Κριστίν, η θετή μητέρα του κοριτσιού, αρνείται τις κατηγορίες περί εγκατάλειψης και λέει ότι αυτή και ο Michael ήταν θύματα μιας απάτης, δηλώνοντας ότι το κορίτσι που υιοθέτησαν ήταν μια ενήλικη κοινωνιοπαθής που προσπάθησε να τους σκοτώσει.

«Μιλούσε σαν 7χρονο για να μας μπερδέψει»
Παράλληλα ανέφερε πως το κορίτσι είχε κανονικά περίοδο όπως μια γυναίκα, αλλά αρχικά μιλούσε σαν 7χρονο για να τους μπερδέψει. Μάλιστα, η θετή μητέρα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Ναταλίας, οι οποίες τραβήχτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012.
Σύμφωνα με το αρχικό της πιστοποιητικό γεννήσεως είναι 9 ετών, αλλά το δικαστήριο αργότερα αποφάνθηκε ότι στην πραγματικότητα ήταν 23 όταν τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες.
Κατά την μητέρα, η Ναταλία προσπάθησε να την ρίξει σε ένα ηλεκτρικό φράχτη. Είπε, μάλιστα, πως έριξε χλωρίνη στον καφέ της και απείλησε να σκοτώσει την οικογένεια στον ύπνο τους.

«Στεκόταν από πάνω μας στη μέση της νύχτας. Δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Έπρεπε να κρύψουμε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα. Την είδα να βάζει χημικές ουσίες, χλωρίνη, Windex κάτι τέτοιο, στον καφέ μου και την ρώτησα, τι κάνεις; Είπε: προσπαθώ να σας δηλητηριάσω», ανέφερε η θετή μητέρα.

Οικογένεια υιοθέτησε 8χρονη αλλά τελικά ήταν...ενήλικη νάνος!

«Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν ότι την εγκατέλειψα αλλά δεν υπάρχει παιδί εδώ», δήλωσε η Barnett. «Η Ναταλία ήταν γυναίκα. Είχε περίοδο. Είχε δόντια ενήλικου ανθρώπου. Δεν ψήλωσε ποτέ ούτε έναν πόντο, που ακόμα και ένα παιδί νάνος ψηλώνει λίγο».

«Έπασχε από σοβαρή ψυχολογική ασθένεια που παθαίνουν μόνο οι ενήλικες»
«Οι γιατροί κατέληξαν πως έπασχε από σοβαρή ψυχολογική ασθένεια που παθαίνουν μόνο οι ενήλικες», είπε και συνέχισε: «Πηδούσε από το αυτοκίνητο, έριχνε αίμα στους καθρέφτες, έκανε πράγματα που δεν κάνει ένα παιδί».

«Την έκανα μπάνιο και παρατήρησα ότι είχε πλήρη ηβική τρίχα. Ήμουν τόσο συγκλονισμένη. Ήταν προφανές ότι δεν ήταν παιδί», πρόσθεσε. Ακόμη, η Ναταλία απέφευγε να παίζει με κούκλες και παιχνίδια και λίγο καιρό μετά χρησιμοποιούσε περίπλοκο λεξιλόγιο που δεν ήταν της ηλικίας της, όπως ισχυρίζεται η μητέρα.

Πρόκειται για μία υπόθεση ακριβώς ίδια με την ταινία «Οrphan» στην οποία ένα ανυποψίαστο χριστιανικό ζευγάρι υιοθετεί ένα αξιολάτρευτο μικρό κορίτσι και στην συνέχεια ανακαλύπτουν πως είναι μια μεγάλη γυναίκα δολοφόνος που μεταμφιέζεται σε παιδί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share