Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έντονες βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα! Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί (Video)!

Η μετεωρολόγος προειδοποιεί για την έντονη κακοκαιρία!

13 Νοεμβρίου 2019 10:34
Έντονες βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα! Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί (Video)!

Η κακοκαιρία "Βικτόρια" που πλήττει τη χώρα μας τις τελευταίες ώρες φαίνεται να συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες. Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί τους πολίτες για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Βικτώρια: Εικόνες καταστροφής! Κόπηκαν δρόμοι στη μέση (video)

Βροχές και καταιγίδες ισχυρές για όλη τη χώρα προβλέπονται, οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση:

Βικτώρια: Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία! Κατέρρευσαν τοίχοι, εγκλωβισμένοι κάτοικοι! (photos+video)

Η Βικτώρια ήρθε και αφήνει πίσω της συντρίμμια! Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία στην χώρα, αφού δρόμοι έχουν αποκοπεί και τοίχοι έχουν καταρρεύσει με αποτέλεσμα κόσμος να είναι εγκλωβισμένος στα σπίτια του!

Στην Κεφαλονιά, η δύσκολη μέρα που ξημέρωσε για τους κατοίκους στο Νυφί, έδειξε τα προβλήματα.

Όπως βλέπετε και στις εικόνες, τα φερτά υλικά και οι πέτρες μπήκαν μέσα στο χωριό, έκλεισαν τους δρόμους και προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

Είναι χαρακτηριστικό, πως σε πολλά σπίτια όπως αυτά που βλέπουμε παρακάτω, οι κάτοικοι δεν μπορούν να βγουν ούτε στα μπαλκόνια. Όλοι καλούνται να αντιμετωπίσουν την ίδια κατάσταση, περίπου ένα μήνα μετά την τελευταία πλημμύρα στις 5 Οκτωβρίου.

Απελπιστική η κατάσταση και στην Αγία Ευφημία. είναι η τρίτη φορά που επαλαμβάνεται το συμβάν σε διάστημα ενός μήνα με τους κατοίκους να είναι εξαγριωμένοι με την κατάσταση, απαιτώντας άμεσα τουλάχιστον προσωρινή λύση να ανακόψει το πρόβλημα.

Πλημμύρες και προβλήματα στην Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, αφού από το μεσημέρι της Τρίτης άνοιξαν οι ουρανοί και άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς! Η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμό δρόμων από δέντρα και κλαδιά, αλλά και άντληση νερών από πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα.

Ένας οδηγός εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί, ενώ κορμοί δέντρων έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα. Η «Βικτώρια» προκάλεσε και σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας, σήμερα Τετάρτη (12.11.2019) αποφασίστηκε να μείνουν κλειστά όλα τα σχολεία του νησιού. Την απόφαση πήραν οι τρεις δήμαρχοι του νησιού σε συνεννόηση με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση.

Βικτώρια: Εικόνες καταστροφής! Κόπηκαν δρόμοι στη μέση (video)

Εικόνες καταστροφής αφήνεις πίσω της η Βικτώρια, κακοκαιρία που χτυπάει εδώ και λίγες ώρες το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας!

Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και στα Χανιά, με κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες βροχοπτώσεις.

Στην περιοχή «Αλικιανός» του δήμου Πλατανιά υποχώρησε μέρος της πρόχειρης διάβασης που συνδέει το χωριό με την ενδοχώρα, ενώ από τον δήμο συνιστάται η προσοχή των οδηγών που κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο προς τα χωριά Πατελάρι και Κουφός, λόγω κατολισθήσεων που υπάρχουν σε σημεία του δικτύου.

Τάσος Αρνιακός: Προειδοποιεί για την ισχυρότερη κακοκαιρία του φθινοπώρου (Video)!

Όπως βλέπουμε στο επόμενο βίντεο, η έντονη βροχόπτωση έχει αποκολλήσει την πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη γεγονός που έχει διακόψει πλήρως την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο.

Ως γνωστόν, στην πρόσφατη “θεομηνία” (στις αρχές του 2019) στα Χανιά, η ιστορική γέφυρα του Κερίτη είχε καταστραφεί και οι κάτοικοι του Αλικιανού είχαν κατασκευάσει μια πρόχειρη διάβαση για να διευκολύνει τη διέλευση τους από τον Αλικιανό προς τα Χανιά.

Αποκόπηκε και πάλι ο Αλικιανός - Παρασύρθηκε η πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη

Αποκόπηκε και πάλι ο Αλικιανός - Παρασύρθηκε η πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη

Posted by Flashnews.gr on Tuesday, November 12, 2019

Έντονα προβλήματα λόγω κατολισθήσεων έχουν αναφερθεί ακόμα, στις περιοχές Πλοκαμιανά και Σφηνάρι του δήμου Κισσάμου με τα συνεργεία του δήμου να καθαρίζουν τους δρόμους, ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων.

Χάος στους δρόμους της Αθήνας λόγω κακοκαιρίας! Ποιους δρόμους να αποφύγετε!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μαθητές των σχολείων της περιοχής πήγαν κανονικά στο μάθημά τους, καθώς δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα.

Λόγω κατολισθήσεων υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Νοτιοδυτική Κίσαμο και συγκεκριμένα σε Πλοκαμιανά, Σφηνάρι και Μελισσουργείο. Συνεργεία του Δήμου Κισάμου καθαρίζουν τους δρόμους ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων. Συνίσταται μεγάλη προσοχή και στα Εννιά Χωριά, λόγω των κατολισθήσεων αλλά και των φερτών υλικών που υπάρχουν στους δρόμους και τα οποία μεταφέρθηκαν από ξεχειλισμένα ρυάκια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share