Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικό! Πούλησε το νεογέννητο μωρό του γιατί δεν μπορούσε να αναθρέψει τα άλλα του παιδιά!

Κατηγορείται για εμπορία βρέφων!

13 Νοεμβρίου 2019 09:48
Τραγικό! Πούλησε το νεογέννητο μωρό του γιατί δεν μπορούσε να αναθρέψει τα άλλα του παιδιά!

Στην Κίνα ένας άντρας αναγκάστηκε να πουλήσει το νεογέννητο μωρό του σε ζευγάρι αγνώστων για 10.400 ευρώ! Ο ίδιος δήλωσε ότι η σύζυγός του, τον παράτησε, και δεν είχε την οικονομική ικανότητα να αναθρέψει τον γιο και την άλλη κόρη του, και οδηγήθηκε στην πώληση του βρέφους.

Δείτε επίσης: Κίνα: Έγινε μητέρα στα 67 της!

Στον πατέρα επαγγέλονται κατηγορίες για εμπορία βρεφών, μετά την πώληση της κόρης του το περασμένο Φεβρουάριο. Η υπόθεση έγινε γνωστή τον Μάιο όταν οι νέοι γονείς της μικρής παρουσίασαν πλαστό πιστοποιητικό γέννησης.

Αυτοί κατοικούσαν σε πόλη περίπου 110 χλμ, μακριά από την πατρίδα του πατέρα. Αντιμετώπιζαν πρόβλημα υπογονιμότητας ενώ έχασαν τον γιο τους το 2017. Συναντήθηκαν με τη μεσολάβηση μεσαζόντων στις αρχές του έτους όπου είδαν βίντεο και φωτογραφίες του κοριτσιού και αποφάσισαν να την υιοθετήσουν. Τον πλήρωσαν 80.000 γεν και υπέγραψαν συμφωνητικό υιοθεσίας με τον πατέρα.

Μόλις πήρε τα λεφτά έγινε vlogger και έδινε συμβουλές σε γυναίκες σε απευθείας σύνδεση στο διαδίκτυο, κάτι που είναι αρκετά δημοφιλές στην Κίνα. Η διαδικτυακή αγορά βίντεο ολοένα και αναπτύσσεται καθώς οι vlogger βγάζουν χρήματα παρέχοντας συμβουλές στους ακολούθους τους.

Σοκ στην Κίνα: Άνδρας μπήκε σε νηπιαγωγείο και έριξε χημικά στα παιδιά!

Φρίκη στην Κίνα, με έναν άνδρα να μπαίνει σε νηπιαγωγείο και να ρίχνει χημικά στα παιδιά!

Συναγερμός στον Άγιο Παντελεήμονα: Άνδρας έβγαλε μαχαίρι και απειλούσε τη γυναίκα και τα παιδιά του!

Ο ύποπτος, ένας 23χρονος το επίθετο του οποίου είναι Κονγκ, εισήλθε στο νηπιαγωγείο σκαρφαλώνοντας έναν τοίχο και στη συνέχεια ψέκασε τα θύματα με υδροξείδιο του νατρίου, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της πόλης Καϊγιουάν, στην επαρχία Γιουνάν.

Η επίθεση σημειώθηκε χθες Δευτέρα στις 3:35 μμ τοπική ώρα, ανακοίνωσαν οι αρχές στο Weibo, ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης σαν το Twitter.

Σοκ! Δύο αδέρφια πυροβόλησαν πατέρα μπροστά στα 4 παιδιά του! (Video)

Περίπου 51 παιδιά και τρεις νηπιαγωγοί εισήχθησαν στο νοσοκομείο, δύο εκ των οποίων με "σοβαρά συμπτώματα".

Η αστυνομία συνέλαβε τον Κονγκ σχεδόν μια ώρα μετά την επίθεση.

"Επειδή οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν παιδί, η έλλειψη της οικογενειακής θαλπωρής είχε ως αποτέλεσμα να εμφανίσει ψυχική διαταραχή", είπαν οι τοπικές αρχές προσθέτοντας ότι είχε προβλήματα και στην προσωπική ζωή και την εργασία του.

Όλα αυτά του προκάλεσαν "μια απαισιόδοξη νοοτροπία και σκέψεις για εκδίκηση εις βάρος της κοινωνίας", σημείωσαν.

Σοκαριστική υπόθεση παιδοφιλίας: Πατέρας βίαζε την κόρη του και παιδιά συγγενών του!

Οι βίαιες επιθέσεις με στόχο μαθητές είναι συχνές στην Κίνα, όπου έχουν σημειωθεί μοιραία περιστατικά τα τελευταία χρόνια συνήθως με δράστες που χρησιμοποίησαν μαχαίρι.

Τον περασμένο Απρίλιο ένας 28χρονος σκότωσε εννέα μαθητές Δημοτικού την ώρα που σχόλαγαν σε μια από τις φονικότερες επιθέσεις με μαχαίρι που σημειώνονται στη χώρα τα τελευταία χρόνια.

Ο δράστης, ο οποίος δήλωσε ότι είχε υποστεί μπούλινγκ ως μαθητής στην επαρχία της βόρειας Κίνας Σαανσί, εκτελέστηκε τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου.

Αργότερα το 2018, μια γυναίκα οπλισμένη με μαχαίρι τραυμάτισε 14 παιδιά σε ένα νηπιαγωγείο της επαρχία Σετσουάν.

Η 39χρονη δράστης τραυμάτισε τους μαθητές καθώς επέστρεφαν στις τάξεις τους μετά την πρωινή τους άσκηση.

Φρικιαστικό: Παιδιά ζούσαν ανάμεσα σε σκουπίδια μαζί με τρωκτικά και ερπετά! (photos)

Τρία παιδιά, όλα κάτω από την ηλικία των 10 ετών, βρέθηκαν να ζουν σε ένα σπίτι ανάμεσα σε σκουπίδια και 245 ζώα! Σάλος στη Κω: Κομμωτής κατηγορείται για ασέλγεια παιδιών!

Ανάμεσά τους ήταν σκυλιά, γάτες, ινδικά χοιρίδια, κουνέλια και διάφορα άλλα τρωκτικά και ερπετά.

«Δεν θα μπορούσατε να περπατήσετε πουθενά χωρίς να πατήσετε την ουρά, το σώμα ή τα περιττώματα των ζώων» έγραψε ο Άντονι, εκπρόσωπος της αστυνομικής υπηρεσίας Edgewater στη Φλόριντα, στην κατάθεσή του. «Υπήρχαν μύγες παντού και τα υπνοδωμάτια των παιδιών ήταν καλυμμένα με ένα σωρό σκουπίδια» πρόσθεσε. Τραγικό: 749 παιδιά ζούνε και εργάζονται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι ζούσαν με τους γονείς τους και τη σύντροφο του πατέρα τους. Σοκ! Δύο αδέρφια πυροβόλησαν πατέρα μπροστά στα 4 παιδιά του! (Video)

Ο πατέρας τους κάλεσε την Κυριακή τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες, αφού αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση του και με τη σύζυγό του αλλά και με τη φίλη του. Ήθελε να πάρει τα παιδιά μαζί του, αλλά η μητέρα τους δεν τον άφησε, είπε στην Αστυνομία. «Πίστευε ότι η κατοικία ήταν ακατάλληλη για τα παιδιά», είπε στην κατάθεσή του.

Μερικά από τα ζώα ήταν σε κλουβιά, ενώ άλλα περιφέρονταν ελεύθερα. Ορισμένα από τα ζώα που βρίσκονταν σε κλουβιά ήταν ανάμεσα από τα δικά τους κόπρανα και ούρα... Αρκετά, επίσης, ήταν νεκρά. Σοκαριστική υπόθεση παιδοφιλίας: Πατέρας βίαζε την κόρη του και παιδιά συγγενών του!

Η Αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει πόσο καιρό ζούσαν τα παιδιά σε αυτό το σπίτι, ενώ πλέον τα έχει αναλάβει κηδεμόνας.

«Στην πενταετή μου εμπειρία ως αξιωματικός της Αστυνομίας, αυτό είναι το χειρότερο περιστατικό που έχω αντιμετωπίσει» δήλωσε αστυνομικός. Σοκ στην Φθιώτιδα: Νεαρός έριχνε μολότοφ σε σπίτι με μικρά παιδιά!

Τα ζώα μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share